Шта данас ручавате?

1. Grašak, ćerka tražila, a ne ja mogu ga smislim.

2. jeo sam 3 dana pasulja,kenjo sam ko konj 3 puta dnevno.danas ocekujem neke snicle i krompira.

3. Ео сад поцјепо три сарме и рокно љутог соса озго трећину боце, сад оћу думрем јебига.

4. Ма нећу, привико сам се јер га једем сваки дан. Сад сам баш много ставио.

5. Danas je nedelja, danas ce neka zivotinja biti zrtvovana.

6. Појео прженице или моче за доручак са сусамом и маслинама

7. Juče ćale upecao dva skobalja, dvokilaša... mmm, slatko smo se najeli...

8. Pasulj, drugi dan. Jebiga, ima se, može se...

9. Размишљам дал дугрејем суљпа или гулаш или сарму или компире диспржим или јаја. Пишај по сиротињи!

10. spremio tople sendviče sa mađarskom salamom i čajnom iz šverca i polutvrdim sirom iz mini mlekare u Selenči - sad ću to da varim kao anakonda, tri dana najmanje...

11. Grašak čorba (začinjena papričicom, popiberena dobro) i prasetina. Ništa ekstravagantno, al' opet valja.

12. ostaci od juče.....+ nektarine...grožđe...nekakav kroki....ne nužno tim redom i stalno u krug.... prestrašno :)

13. Bruce
    spremio tople sendviče sa mađarskom salamom i čajnom iz šverca i polutvrdim sirom iz mini mlekare u Selenči - sad ću to da varim kao anakonda, tri dana najmanje...

haha, podsjeti me na kvantaš pijacu :D
    (inače, najjača i najjeftinija pijaca u ns)

14. Приметио сам да неки од вас ручају сваки дан. СВЕ СЕ НЕМА ЈЕЛИ???

15. Ma jok, samo ovde pišemo puste želje...

16. Ja ova vaša jela nikad nisam video osim na tv-u.
    Sve suvi bogataši i elita dok normalan narod nema za kiflu.
    Ja ručam jednom u tri dana

17. Ćukice, štas ti buniš, ja gulim grašak i 200 grama prasetine, a ti loviš veprove gargijom pa ko se tu gotivi? lolo

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.