Шта данас ручавате?

1. Jok mori, malopre spremila ručak za sutra.

2. Za doručak rekbu, ručak tople sendviče, večeru kokice. Očajno prolazno vreme danas...

3. Jok mori, malopre spremila ručak za sutra.

Auuu, pa ti investiraš u budućnost :)

4. pala sam u depresiju kako sam skontala da sezona paprika prolazi.
    ŠTA DA JEDEM SAD?!!?!?

5. Jes' vido!
    Prijatno Stig. Vidra, to neka nova dijeta, jedeš samo paprike?

6. ma nije dijeta, samo ih obožavam
    elek, napuši se kurca, pičko prokleta
    (da izvinite, dame)

7. купиш два џака паприке, исецкаш на коцкице и рокнеш у замрзивач - ми их мало пропржимо са парадајзом па тако замрзнемо, у јануару само рокнеш пешес јаја у то и ето доручка шампиона :)

8. Ja danas nisam stigla da ručam, a večeru u menzi ne bih da komentarišem, dovoljno je reći da će krompir početi da klija u meni...

9. Ове бубе мора да су баш хрскаве.

10. joj, čak mi je i ova s pujdom grozna :(

11. Pasulj od subote :(

12. Ajaks, od ove subote ili one prošle?

13. Jel me i ti jebeš jer sam siromašan? :|
    Od ove

14. Мислио сам да је од прошле а ја сам имао купус од прекјуче па хтео да те зовем. Ја сам милосрдан.

15. Slaninu iz pasulja od prošle subote.
    Kisela i sluzava

16. Svinjska džigerica u tavi, krompir sa lukom zapečen u rerni, sveža salata i domaća supa. Sreća-sreća-radost.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.