Шта данас ручавате?

1. Еј, ја иначе не волим кувани купус, никад га нисам ни јео. Данас кева направила у оној земљаној посуди, не знам како се зове, купус али на мало другачији начин.
    На дно посуде иде димљена сланина-панчета, па преко тога купус помешан са парадајзом, шагарепом, перцима празилука и још неки зачини, па опет сланиница, па само купус па преко свега сланиница опет, онда у рерну да се запече, вода се не додаје.

Људи, ја ништа укусније нисам јео не памтим, врх врхова.

2. не знам како се зове

asocira me na Podvarak...
    Verovatno neka varijacija...

3. zapekla keva ove https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-prn1/158039_39221376313_1146802627_n.jpg u vatrostalnoj posudi i sa pavlakom...posle sam ijo i zalio sokom od zove

4. Хахах, ма не јело Вејв, она посуда како се зове..од глине што се прави или тако неког курца.

5. Па и мислио сам да се тако зове, али има милион неких израза за те посуде.

6. Pasulj od prošle subote

7. Хахах, ма не јело Вејв, она посуда како се зове..од глине што се прави или тако неког курца.

ahahaha.
    A posuda - mi je zovemo Sač...

8. Jedem suljpa s kobasicom. Paradajz uz to i par čaša vode. JA SAM BOGAT I SREĆAN!

9. priganice njam njam ima dosta starog hleba mora potroši

10. Novi pasulj opaa
    sa slaninom, rebarcima i suvim mesom,
    sir, kajmak, salate, ajvara, feforoni
    i marmeladu od šljiva i pomorandže sa toplim domaćim hlebom.
    Pre ručka sam imao 85, sad imam 87 kg.

11. pileća jetrica na luku.....

12. šta je jetrica?
    to džigare?

13. То су бели бубрези.

14. ima neki naziv za to,neki kurac za te organe.bubak ili tako nesto.nije pupak.

15. šta je jetrica?
    to džigare?

da džigare.... džigerice...kako tko kaže....

16. ala folirate da ne znate...

17. ne znam, matere mi
    vjerovatno bih i jela nekad da mama uvijek ne stavi 50 kila luka kad pravi
    :D

18. ima neki naziv za to,neki kurac za te organe.bubak ili tako nesto.nije pupak.

iznutrice.... ali to podrazumijeva sve unutarnje organe....

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.