Crna hronika

  1. Odgovorno tvrdim da može :)

    Ево ти стручњак каже, јеботе јел вас кад погодила лопта у јаја, неко те набо у тучи или грешком. Ја не могу да дођем себи минимално двије минуте, ем што ме много боли ем што изгубим дах. Јеботе за двије минуте можеш не само пребити човјека него га препарирати јбт.

  2. pa on je evidentno pičkica najobičnija, al shvati da taj kad oseti da je neko slabiji od njega kao što je bila njegova devojka onda se iživljava nad tom osobom i dokazuje silu....na stranu što je pičkica, al veruj mi da ima on izuzetnu fizičku snagu.

    A stvarno ne znam na koju foru obična ženska osoba može da napegla muškarca, osim ako neće da joj vrati pa pusti da ga udara...

  3. EDIT menijesamodosadno: Stoji to da se devojke lepe za ovakve kretene, al ova devojka se ovog lika bojala, nije smela jednostavno da ga ostavi

  4. Пезосе на препад јбт, нек му копа очи, удара га у јаја, гађа столицом, гађа га ножем, бјежи, зове комшије да помажу. Јеботе живот јој је у питању, све је дозвољено.

  5. menijesamodosadno

    Жене су најјаднија створења на планети кад могу да дозволе себи да буду са оваквим пацијентима.

    Nisu žene, samo Vladislava Dada :)

  6. jel ima jos onih komentara sa fejsa.nemam fejs,pa ne mogu da citam te budalastine.kakav je ono trust obolelih mozdanih funkcija,leb te jebo.

  7. Цокулићу, а шта ћеш кад њега престану јаја па је увати опет?

  8. Па док га престану јаја нек га шута, бјежи, коље, јебе, удара тавом, гађа столицом, баци кућно стол на главу, сручи комплет књига на главу, гађа га монитором, кућиштем, тешким предметима у главу. Јел толики проблем ? схватам да је физички 15 пута слабија, ал макар можеш пружити отпор, и имаш реалну шансу.

  9. Pa verovatno je i pruzala otpor, ali uzaludno.

  10. Једино да му у том тренутку пуца у главу, иначе би он њу свеједно убио кад је опет дохвати.

  11. mislim da je to sve psiha.toliko je valjda godinama bila uplasena da nije smela da se brani.mozda je mislila da ce je prebiti i to je to.sigurno da je znala da ce je ubiti,branila bi se.

  12. Ти тврдиш кад те неко звекне великом тавом у главу да ћеш устати одмах ? реално може истрчати из стана покуцати свим комшијама на врата или га онаког полу онесвјешћеног ударити 2-3 пута тавом опет у главу или шутати док не пропљује крв :)

  13. Ako je verovati Kuriru, on ju je ostavio samo tako golu i modru na podu, nesiguran je li mrtva i pobegao. Degen.

  14. Јеботе колико је јадно уопште тући слабије од себе, а камоли жену. Тог лика треба сафатати у затвору и тући сваки дан 30 пута. Говно једно.

  15. cokuliću jel shvataš da ga se toliko bojala da nije smela ni da ga ostavi iako je stalno prebijao i mučio, a kamoli da se tuče sa njim?

  16. Ja vojim ženama na kursu savjetujem kombo - muda, grlo, oči. Hvala bogu pa sve sad imaju nadograđene kandže, ono da u oko krene stiglo bi do mozga. Muda neću komentarisati, grlo takođe.

  17. EDIT menijesamodosadno: Stoji to da se devojke lepe za ovakve kretene, al ova devojka se ovog lika bojala, nije smela jednostavno da ga ostavi

    Да, човече, то разумем, АЛИ:
    прво - она је вероватно њега знала и пре него што су почели да излазе. Значи, ако ништа друго гарант је чула приче.
    друго - да појма није имала (у шта сумњам), опет, брзо се види какав је ко. Кад је схватила, вероватно је могла да без последица изађе из те приче.
    треће - погледај ти тог створа
    http://zena.blic.rs/data/images/2012-11-14/32033_145643-darjan1_iff.jpg?ver=1352911105
    којој, здравој с мозгом, цури би пало на памет да излази са оваквом појавом?!

  18. Е то је већ њен проблем пезосе. Брак уопште не функционише ако су обоје у вези пичке, она је морала кренути корак напријед и средити то ако је већ он распали педер говнави, ал касно је сад.
    Али бих волио видјети да га ухвати неко на улици и пребије до смрти, уживао бих просто у томе.

  19. ma to je sve teorija, a praksa je drugo...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.