Prijava

Zašto kamikaze nose kacige?

Pa treba i oni da stignu do određenog cilja živi, reci okreću se tako u vazduhu i udare glavom nekako i onesveste se pa džaba poginu.

Да, негде је је рок исправности завистан ор отварања. А неки лекови се праве у апотеци. Састојци понаособ имају много дужи рок трајања него кад се помешају у леку.

Nadam se da me to ne pitaš ozbiljno. Jesi li čitao Bibliju?

Poceo, smorio se, preskocio do poslednjeg dela. O smaku sveta, antihristu itd. Valjda se zove Otkrovenje.

Evo još nekih...

- Zašto u filmovima svi zlikovci žele da unište svet? Gde će onda oni da žive?

- Ako Pera kojot ima dovoljno novca da kupi na hiljade bezveznih ACME proizvoda da bi uhvatio Pticu Trkačicu, zašto jednostavno ne ode u grad i kupi pečeno pile s pomfritom i Koka Kolom?

E a baš je glupa tema. Stvarno, realno je glupa. Da da.

na koliko će otvarač ove teme biti banovan. ja mislim standardnih sedam dana.

Zašto Bosingva ne obrije obrvu?

Ako Pera kojot ima dovoljno novca da kupi na hiljade bezveznih ACME proizvoda da bi uhvatio Pticu Trkačicu, zašto jednostavno ne ode u grad i kupi pečeno pile s pomfritom i Koka Kolom?

Ovo ti je kao da si pitao ''zašto neko hoće da jebe udatu ženu kad ima na hiljade slobodnih''...oće baš tu pticu trkačicu i ne žali para da dobije ono što hoće...a još kad mu se ona ne da onda mu još više udari čežnja

Откровење Јованово, доказ да Христ није писао те текстове, јер је Јован написао овај део између 150. - 200. године.

ШТА ЈЕ ПРИЈЕ НАСТАЛО ПИЈЕТО ИЛИ ЈАЈО!?

Šta je slađe u Kinder jajo, bijela ili crna čokolada?

ШТА ЈЕ ПРИЈЕ НАСТАЛО ПИЈЕТО ИЛИ ЈАЈО!?

evo ti kao neko kobjašnjenje

"Papineau, stručnjak za filozofiju znanosti, smatra da se prvo pile izleglo iz jajeta, iako je ono pripadalo drugoj vrsti (ptici) no, radilo se o kokošjem jajetu jer se u njemu nalazio embrij pileta. "Dakle, zaključak je da je prvo bilo jaje", smatra Papineau. "

http://www.ypgd.org/arhiva/article.php?id=107

ЈАЈО КОБЈЕЂУЈЕ, ЈЕБО ВАС ПИЈЕТО, ОПРОСТИ КАИЗЕНЕ!

па ако се кокошка изглегла из ТУЂЕГ јајета, логично да је она прва
није било кокошје јаје, па да кажеш да је јаје било прво

Ја седим на јајоима већ двадесет година и никаква кокош ми се није испилила из њих. Емпиријски закључујем да су веће шансе да је мене неко снео из јајоа, него да моје јајо снесе нешто.

едит: Чу, јајо да снесе нешто. Не јајо, него ја из мог јајоа.

ono za bibliju: novi zavjet sastavljen od jevanđelja koja su pisali apostoli o Džibusu, stari zavjet manje-više usmeno pismeno predanje o nekim jevrejskim plemenima, nešto kao rodoslov. isus nije ništa zapisao, o njemu je samo pisano.

za zlikovce i filmove: prvo što dobar dio filmova ima idiotski osmišljene zlikovce, likove koji ne samo da nemaju ljudske osobine, nego su samo jedna ili dvije osobine. ali ideja za uništavanje svijeta je pogrešno shvaćena kroz holivudska sranja, stvar je u sledećem: srušiti postojeće režime i sisteme i početi iz početka, stvarajući nov poredak i novo društvo. oni kao takvi su zlikovci za postojeći sistem, ali za onaj koji oni zagovaraju možda su i bolji od svetaca. nije loše pogledati onaj crtać power puff girls (nemo sad da skačete na mene što sam pomenuo to sranje) u dugometražnom specijalu kada onaj majmun Modžo Džodžo ili kako se već zove, dobije neki ključ svijeta, sasvim slučajno, i postane vladar svijeta. ukratko, on napravi utopiju u kojoj je iskorijenjen zločin i sve savršeno, a onda one klinke čije su moći u novom društvenom poretku nepotrebne sve pojebu jer im je dosadno - zamjena heroja i zlikovca

Moje jaje je starije od moje kokoške i pijetla zajedno.