Ako kazes autor onda mislis na definicije. Posterasi i reaktori nisu autori. U skladu s time RD je najbolji po broju glasova. A sad to i nije neki kriterijum. Frenki je #1 po mom nekom misljenju. Tu su negde i Blek, Dzimi, Kurd, Ox.... Posebna prica su autori koji imaju svoj kult, tipa Motika i Abraxus.
Ja mislim da nije tako. Ako se nije zajebavao, Dankan je Mogši provalio u nalog, slučajno, kucajući šifru MOGSHA :DOvo je tačno. MOGSHA(bolji od svih) se registrovo 2008, a ako se ne varam povuko 2010 i njegovi identitet ostaje nepoznat do dana današnjeg. A ako želi da se vrati potrebno je samo da pošalje mail Kaizenu sa kojeg se registrovo i on će mu poslati novu šifru i odbanovati ga.
O čemu li je razmišljao čovjek koji je prvi otkrio gajde?"Evo, uzeću sad kozu, odrati je, izvrnuti je naopako i onda ću sve to da zašijem pa ću joj duvati u pakaš i onda će to da...."
Verovatno je bio kovač, pa je onim mehom raspirivao vatru, i sinulo mu: što da ne prikačim sviralu na onu rupu gde izlazi vazduh...
- Verovatno je bio kovač, pa je onim mehom raspirivao vatru, i sinulo mu: što da ne prikačim sviralu na onu rupu gde izlazi vazduh...
ja bas mislim da je bio profi coban i da mu je dosadilo da stalno duva u frulu, pa je resio da se modernizuje. i tako jednom, dok je duvao kozi u paksu da je podmaze, sinu mu ideja... ostatak je cista realizacija.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.