Prijava

Domaći i strani dens slušam i danas i sve što se svrstava u brži ritam a da nisu sektalike, jedino što me je blam jeste to što sam nekada slušala (u takvom sam se društvu kretala) grandovce. Prestrala sam da ih slušam čim sam se udala. Sad kad se setim, blam me je.

Није ме блам ничега што сам слушао. Мало ме је блам што сам се претјерано ложио на Синдикат, али то ми је једини гријех. Процјена блама је ствар карактера. Не би ваљало да смо сви исти, лоло...

Nije me nicega sramota, stvarno. Barem ne mogu da se setim. Mene je stric odgajao na AC/DC-ju, tako da sam znao sta treba a sta ne. Jeste da mi je ukus vremenom varirao i prolagodjavao necemu novome sto sam otkrivao, ali uvek mi je nekako bilo drago da poslusam ono sto sam slusao jako davno jer bi mi se samim tim i vracale uspomene koje su vezane za odredjene pesme.

marcipane, ova pesma je legendarna.. sti pri sebi?

Ne idem više u srednju školu, a malo mi sada deluje glupavo to što sam tada znala skoro sve njihove tekstove. Loše društvo me povelo, rečeno mi da se naložim na Ofspring, i ja poslušala.

Najtvis
Grin dej
Linkin Park
Iiiiiiiiiiiiiiiii, na prvom mestu:
http://www.youtube.com/watch?v=jpOlZPXA0BQ

Смарко је нервозан јер никад није био дјеца, оувај клинци.