NFL

1. derbi kola texans vs ravens. iako je houston bio na bye, ne verujem da ce moci da pariraju rejvensima, jos baltimor igra kod kuce.

2. Nisu ovako loši Texan-si, ali ipak je Baltimor opravdao ulogu favorita. Mada, rezultat je bio veoma ubedljiv tokom celog meča.

3. Baltimor postigao najvise poena do sada, igraju bas jako, odlican roster, nalozeni su, generalno su prljav tim oduvek bili. Vidim ih u finalu afc gotovo izvesno

4. New england, baltimore afc finale
    New orleans?, seattle, san francisco? nfc finale
    Ne znam sad kako je sve moguce da se ukrstaju, jos je daleko od plejofa, 49ersi imaju jako zajeban raspored do kraja te je moguce da ce sijetl da zavrsi kao prvoplasirani u diviziji. Sijetl sigurno u finalu, igraju sve bolje, vilson odlican ove sezone

5. Šta rade Tajtansi Džeguarsima u ovoj trećoj pa lol jebote 28:0 za manje od 10 minuta igre

6. Baltimor nezdravo jak!

7. jeste ali jos nije plejof, mozda padne forma lamaru mada igra zverski

8. kontam da je svima jasno koliko je dalas glup ko kurac. izbacis tony romoa i preskota stavis za qb i to kao sljaka a ne sljaka nego je go kurac. sreca pa mrzim dalas iz dna duse

9. Dalas i Fili totalni očaj. Od Preskota i Venca ništa.

10. Al zato de andre hopkins rastura. ocekivao sam poraz patsa sinoc

11. Tačno da su sudije po prvi put zakinule NE ali dokazalo se da sa jačim timovima ne mogu da se sprdaju.

12. Mislim na tekmu sa Čifsima.

13. Opasan meč sinoć Sejntsi protiv San Franciska.
    I šta je onaj Kitl uspeo da uhvati na pola minuta do kraja. Još ga lik vuče za kacigu, pa još dvojica prilaze da ga obore...

14. e pa drugari pocinje vajld kard. kao sto znate sve je moguce.
    prednost dajem hjustonu ovog puta, a sa druge strane, tipujem da tenesi moze da sjebe nju ingland kome je forma znacajno pala. JEBI BELICEKA BRE

15. Wild Card je otvoren sjajnom utakmicom gde je na kraju slavio Hjuston nakon brojnih neverovatnih trenutaka. Očekujem dobar meč i između Patriota i Titana.

16. Dodjih gajbi pijan. Eo malo da bacim pogled. Ko god da pobedi, ide na rejvense koji ce da siluju sigurni i jedne i druge. Ali opet, tenesi spasao tac daun sad, verujem d ace moci da se izbore do kraja veceri, nemam snage da gledam celu

17. Eto sta bude kad imate igrace sa mudima. Henri odigrao skoeo svaki plej bez greske, prakticno je sam doneo sve jarde. Votson kod teksansa rasturio isto, konverzije, trcanje i ono izbegavanje seka na kraju. Prosto, alen je picka i zato su izgubili bilsi. Dobro vece, uspesna prognoza, zbrisana ta prljava new england divizija

18. Билси - Дебилси! Вечерас Иглси и Сејнтси побеђују. Балтимор има сад па ко зна кад шансу да освоји НФЛ. Мада Чифси играју добро већ неколико сезона уназад, мора и њима да једном да се отвори пут до Супербола.

19. Tesko brate moj za filu veceras, sijetl je naostren do jaja, tipujem na pita kerola
    A ona druga tekma, trebalo bi da sveci to odrade, imaju dugu istoriju bolesti sa vikings, setite se stefona diggs prosle godine kako ih je usro, kontam da ce im bris i kamera jebati majku sad

20. Јеботе, шта уради Брис! Имали зицер за тачдаун и 4 разлике и фамбл. Да су Сејнтси могли Хила да клонирају па да имају и квотербека, и вајд рисивера, и ранин бека... Сејнтси су елиминисали сами себе.

Сихокси би на папиру требало да реше Иглсе (још им се вратио и Линч), али због начина на који су Иглси дошли до плеј офа и због променљиве форме Сихокса пред крај регуларног дела, не бих ја лако отписао Иглсе.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.