Prijava

Nema osvete Nju Orleansa ni ove sezone. Vikinzi su ih karali u zadnjoj sekundi kao Stefon Diggs pretprošle sezone.

Nema, bris prodo. Zao mi file mucene, jebiga, znali smo. Sledece kolo bukvalno ne znam sta da ocekujem, ovo je ludilo totalno. Ne zaboravite da timovi koju su preskocili ovo kolo mogu da se malo i sjebu jer nisu igrali dve nedelje.

Ова сезона је дефинитвно луда. Како је Њу Ингланд испао, свашта је могуће. Некако се Балтимор намеће као главни фаворит, али ипак не бих да прогнозирам, омашио сам овог викенда у прогнози сва четири меча.

А Филдалфија без Венца није могла. Мада како је цео напaд Филаделфије био синоћ недоречен, не верујем ни да би са Венцом стигли до неког тачдауна.

Do sada je bilo neočekivano, tako da ništa ne možemo znati do kraja sezone.
Iglsi su jedva ušli u play-off, pa im je možda ovo i puna kapa. Stvari bi verovatno bile drugačije da im je i dalje tu Nick Foles, ali šta bi bilo kad bi bilo.

Ubodoh sve četiri dvojke (sa hendikepom). Isto prognoziram i za naredni vikend. Svi domaćini su opasni favoriti al' da će da bude sa ponuđenom razlikom - teško. Repriza superbola Baltimor - San Francisko mi deluje najizgledniji scenario. Ako Lamara niko dotle ne polomi eto im treće titule.

ne bih bio tako siguran, ipak su i garopolo i lamar klinci, tj mogu da se pogube od superbola ko nesretnik kem njutn onomad. msm bas je tesno sve ovo. ja bih voleo da vidim sijetl u finalu, navijacki.

prognoziram da ce mahoms da se sjebe protiv teksansa iako su favoriti kao i grin bej da posustane. tenesi tesko da moze da parira mada nikad se ne zna ako izlome lamara sta moze da se dogodi

ne bih bio tako siguran, ipak su i garopolo i lamar klinci, tj mogu da se pogube od superbola ko nesretnik kem njutn onomad

Или као Гоф прошле године против Њу Ингланда.

Tacno fenderu. Super bowl win na strani baltimora ako gledamo betting odds.
Moje prognoze

Bal ten 1
Gb sea 2
Kc hou 2
Sf min 1

za navijacki tiket, isao bih sve dvojke, osim sf 1 koji mi je simpa tim no garopola ne volim jer je patriota stara. baltimor mi ide na kurac, bas prljava fransiza nekako a i kao postovalac stilersa, najveci rival. BEAST MODE ON

Baltimor i Kanzas
SF i Sijetl

Baltimor i Sijetl u finalu

Baltimor osvaja (osim ako uspeju da skrše Lamara, a to nije tako nemoguće s obzirom na Sijetlovu odbranu i Lamarovu želju da trči po livadi)

Finala konferencija bi trebala biti Baltimor-Kanzas i San Francisko-Grin Bej.
U Superboulu očekujem Baltimore i Green Bay.

Četiri ekipe koje su preskočile vajld kard nedelju su favoriti, ali tek trebamo videti kako će se snaći u plej-ofu. Sezona je do sada bila sjajna, tako da je i do samog kraja sve moguće.

Ode min u kurac, ne mogu se sastave, kazins uplasen, sf igra brutalno odbranu

gazenjeee, da ne ureknem samo

pogubio se + 3 week pauze + forma tenesija koja je sve vreme u usponu od neke druge polovine regularne sezone. Henrija necu da da komentarisem sta radi. Ovo je zanimljivo jako, tenesi bogami moze do superbola.

Teksansi unakazili Čifse u prvoj četvrtini 21-0

Obrnuse za jednu četvrtinu Čifsi. Luda tekma

Lud vikend. Svaka čast za Titane. Kansas ko mećava!

Hjuston sam kriv. Imali su sve što treba i umesto da 'stanu na loptu' odvezaše lanac sa Mahomsa i tol'ko im beše.

24-0 je bilo i onda su se usrali.

A grin bej relativno rutinski.

tuga za teksane, bas mi zao jbga
Navijam za 6. seed do kraja, igraju mudovito