NFL

1. Sjajna liga, juve zadnjih 10 god prvak, biće jos deset. Drugi uglavnom Napoli.

2. slazem se sa zapatom, u am fudbalu situacija moze da s promeni za sekund, prosto sporo ide radnja, manje poentiranja u sokeru, dosadno

3. ja bih gledao ev američki fudbal da se nešto dešava, ali to je bukvalno sport sa 4 sekunde igre, a zatim 8 minuta pauze... zamisli jebeno da gledaš basket igra se 4 sekunde, a onda 6 tajm auta za redom pa ko bi to gledao

4. A u fudbalu situacija ne može da se promeni za sekund

5. passing interference koja prevara alo, skolski primer loseg sudijskog calla
    Ok jes bio bolji kanzas ali ne ovoliko, sudije navukle zestoko, koliko holdinga je ostalo nedosudjeno kad baca mahoms to je jeza

6. Kao da čitam post na temi Dota majku ti jebem što je ovo

7. Raspade se Grin Bej za 5 minuta

8. Uzmi HOLDINGUJ mi kurac malo majke ti ga nabijem u pičku ja

9. encroachmentujem ti kevi u picu zauzvrat

10. Гледао Канзас - Тенеси, нисам могао Сан Франциско - Грин беј. Чифси и без судија су бољи од Тајтанса. ОВи су се истрошили у претходне две утакмице, није реално било да победе. Волео бих да Најнерси освоје. Мада Чифси су свакако фаворити јер већ неколико година уназад играју добро, стално су у плеј офу. Само да судије не усеру Супербол.

11. Konačno pravi timovi za superbol.

12. ajde da vas vidim, sta mislite ko uzima

13. Ako odbrana Kanzasa limitira trčanje (kao što su stopirali Henrija) pobeđuju. Opet, glavna bitka će se biti na liniji skrimidža a tu su 49's bolji.

14. kladza daje prednost kc mada i ja mislim da ce ih frisko dobiti

15. garopolu je ovo vec treci superbol, iako nije ulazio, zna kakav je to pritisak i koje je hajpovanje. mislim da ce mahoms da se istripuje mada ne lezi vraze, nikad se ne zna

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.