Prijava

To je majkemuga zesca blamcina...

Pa ono, zamisli da te ter'o da mu pušiš... Ne znaš ti šta je blam.

Mislim, ne znam ni ja. Pričali mi. Čuo.

Sijalica se kurči. Znamo da si bio u Slagalici. U redu je.

E da, brate, koji ti kurac više. Kao da si bio u "Pobedi đaka petaka" pa se kurčiš.

boli te kurac
mi sirotinja moramo da se blamiramo po srbiji

boli te kurac
mi sirotinja moramo da se blamiramo po srbiji

lololololo Koliko se samo ismijah ovome. :D

Ajte bre ljudi, koji vam je..Nije ovo tema za kurcenje, to sam samo pomenuo kao jedini blam kojeg se secam..Slucajno je ispalo da je bilo bas zbog slagalice..

imao sam defku dana...

zajebavamo se
kurci se slobodno, svako bi na tvom mestu

Pre neki dan u Madridu sedim u nekom kaficu na Plaza Mayor... ITD.

Možeš da isteraš seljaka iz Srbije, ali ne možeš da isteraš Srbiju iz seljaka.

Idem ja tako pre neki dan pored crkve i prema meni ide pop, u jednom trenutku samo stane čovek i počne da pokazuje prstom u mom pravcu sa zabezeknutom facom, ja se okrenem, pošto sam mislio da pokazuje nešto iza mene i primetim neke grafite na crkvenom zidiću. Kažem "Auuu pope, ala sranje napraviše!".Ono jok, čovek pokazuje na mene i počinje da se krsti. Spuštam glavu, vidim da nosim AC/DC majicu na kojoj đavo stoji sa trozupcem na kome su zakečene tange i brus. Samo se okrećem i nestajem u nepoznatom pravcu...
EDIT: A tek sam posle provalio da sam opsovao, ali šta me boli kurac, nisam vernik :D

ali šta me boli kurac, nisam vernik

Po čemu je ovo onda blam?

Pa jebiga, nije svejedno :)
EDIT: A i drao sam se k'o sumanut, ljudi su se okretali :D

Drugarica i ja bejasmo izbačene sa časa (opet, o ne). Nemajući pametnija posla bacile smo se u vrlo ozbiljno blejanje po školi i tako naiđosmo na jednu vrlo lepu fontanicu. Ona je pokušala da pije vode, na kraju je odustala, a ja, je li, ne bih bila ja da nisam nešto čačkala i gurala prste gde ne treba. Uglavnom, fontana je počela da pišti i da čudno bljucka vodu, pa smo "zabavu" premestile u prizemlje gde smo se sakrivale iza saksija, kod vrata, prozora, valjajući se po podu, trčeći, držeći ruke u obliku pištolja i prislonjene uz zid smo se derale I'll cover you! Na kraju je zvonilo, mi se vratile u učionicu i svi srećni. Al' zamalo. Nakon par dana smo saznali da je fontana napravila neko sranje i da su profesori proveravali snimak kamere te da je naš blam dokumentovan u arhivi škole.

Da napomenem, 3. srednje, a još deca.

Da, opasni su ti popovi. Pogledom isisavaju auru drugih sapijentnih bića i hrane svoje vanzemaljsko crno parče stakla koje nazivaju srce.

Devojke, a gde su vam oni blamovi tipa k'o u "Bravo" časopisu? Znate ono: "Gurnula sam tampon i otišao je preduboko i onda je pukao končić, pa sam išla kod slatkog ginekologa da ga izvadi i kasnije sam ga srela na koktel partiju. KOJI BLAM!"
Hoću to da čitam. :)

Па ти онда купи Браво.

Neću, sramota me je, nemam više 12 godina.

Па ти онда купи Браво.

+1

http://www.bravo.rs/ Интернет има решење и за то.

dobro bre dal je moguce da postoji tako dobar(dosledan) trol/tako ogorcena osoba?