Na osnovu čega procenjujete nečiju inteligenciju ?

1. Citajuci ovo porastao mi je IQ na 235.

2. Na osnovu testa inteligencije.

3. Ako bi se obazirali samo na muzički element, vjerovatno bi svi muzički inteligentni ljudi slušali samo klasiku, džez, progresivni rok i neke vrste narodne muzike koji su muzički "dubljie" i zahtjevnije.

Pa, svaki od tih "žanrova" ima svoja remek-dela(sem možda narodne koja je(u slučaju američke crnačke muzike) osnova za današnju rock i pop muziku) isto kao što svaki od njih sadrži i običnu muziku koja se pravi prema konvencijama i ne pomera nikakve granice. Svrstavanje neke muzike u klasičnu ili džez ne znači automatski da je ta muzika izvanredna, ali je ipak potrebno više veštine za pisanje prosečne sonate nego za pisanje prosečne pop pesme.

4. треба одбановати власбуљара само да учествује у овој теми

5. Рајко, децхко, ја причам о рок музици, не музици генерално. Истина, не сматрам себе слушачем рока, али могу рећи да у побројаним "чистим" рок бендовима свакако има одређених "озбиљнијих" форми попут барокних прогресија и арпеђа, конструкција које одударају од клишеизираних I-IV-V, непарних ритмова... и то је можда и највеће чисто музичко достигнуће у границама рок музике. Не треба ти академија да будеш рок музичар, не знам шта није јасно и који си се курац попео на мене, кад мање-више имам исто мишљење ко ти. ПРЕМДА бих волео да наведеш пар рок нумера које сматраш довољно комплексним да задовоље твоје стандарде, а да нису нека академска математичка прогресива, па да чујем. Можда сам ја луд.

6. rajkox-ov komentar:

Muzički i lirički bogati? Pink Floyd, Purple, Zeppelin, Queen? HAHhahahah nije mi dobro, Queen!!!1 LOL

Queen LOL :)
    ti il si dobar trol ili jaaaako jaaaaaaaaako gluv za muziku
    http://www.youtube.com/watch?v=fJ9rUzIMcZQ

7. eh da, ja sam jednom negdje bio pročitao da je Bohemian Rhapsody kao najbolja stvar svih vremena, i rekoh, "ajd da to skinem i slušam" da vidimo. Bilo je to prije nekoliko godina. Tad sam se bio žestoko navukao na tu pjesmu slušao sam je non-stop par dana. I to do daske.

Stvarno je dobra stvar, i neobična zbog svih tih različitih elemenata u njoj, koji su dobro ukomponovani. E sad da li je najbolja, ne znam, ali meni jedno od dražih sigurno.

8. Marčelo, je izuzetan liričar i veliki genije.
    Ko njega slusa odma znam da je pametna osoba(ja sam izuzetak)

9. Marčelo, je izuzetan liričar i veliki genije.

Istovremeno je i govno koje ide na kurac sa svjim proseravanjima i pametovanjima (iako imam njegove albume)

10. Šta kenjate, bogvasjebo, o muzici, kojikurac?

Mislite da među džezerima i klasičarima i tim bluzerima nema ozbiljnih sranja od kompozicija? Varate se. Svaki žanr ima svoja remek djela i svoja govna. END OV DISKAŠN.

11. Poslednja strana težak oftopik.

12. Ne može iq porasti od Kvina, već eq, znači, slušaš da se uživiš, da osećaš. To.

13. inteligenciju procenjujem isključivo na osnovu dužine i oblika penisa (m) i veličine i oblika dojki (ž)

14. ma ne kazem da nista za iq, nego gledam nekog komentarise kako queen LOL nije liricki i muzicki bogat bend, pa reko da se oglasim :)

15. lemaja, onda sam ja nadprosečan. Proveri, slobodno

EDIT: Al sam joj ga inteligentno šukno!

16. Jbt, ja krenula sa nekim dubljim emocijama, a Lemaja se ubacuje sa dojkama i penisom. :)

17. mlatadaka, dogovoreno! svrati sutra na kafu.

NE DIRAJTE MI KVIN!!!!

18. a inteligencija se uglavnom vidi jos na licu coveka. kad otvori usta samo potvrdi... da ne oftopikujem vise. nema veze sa ukusima i ostalo.

jednostavno, odmah si svestan kad ti je neko intelektualno inferioran i mentalno slabiji.

suprotno, naravno ne vazi. nikad neces da otkrijes da je neko inteligentniji od tebe ako taj to ne zeli. jednosmeran proces. :)

19. queen.. nije ..muzicki bogat bend,

Ok, ovo me ubedilo, menjam stav - od sad sudim o (ne)inteligenciji nekih njuski na osnovu muzickog (ne)uskusa

20. suprotno, naravno ne vazi. nikad neces da otkrijes da je neko inteligentniji od tebe ako taj to ne zeli. jednosmeran proces. :)

Osim ako taj neko ne pati od potrebe da to pokaže svakoj osobi sa kojom uleti u neku priču. Al' dobro to su već izuzeci.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.