U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Да и не помињем колико је идиотски што су, због те фото-маније, сви одједном постали стручњаци за фотографије, оће то да студирају, покуповали некакве "професионалне" апарате, ил који је већ то курац. Да није фејса, не би знали да фотографија као уметност уопште постоји.
Može čovek da lupeta i iz zabave. Znam ih nekoliko kojima je stil da se prave budale, a nisu.
Ја то увек радим кад се нађем у досадном друштву.
Валдемаре, управо ти се срозао ИЉ у мојим очима. Да ли сам игде поменуо да фактор који сам поменуо мери ИЉ само у једном правцу или нисам ништа споменуо на ту тему.
Al može čovek biti pametan a budala, kreten. To su dve različite kategorije.
Нисам знао да су појам памети и интелигенције изједначени.
Moja inteligencija se može izmeriti toplomerom ali netačno heeh
ма не кажем ја да мене сад боли курац за све и да сам асоцијална, кажем да најчешће људе одавде (са вуке) боли курац за лајкове и за клинке и за њихове статусе и остала срања. вукајлијаши хоће ОВДЕ да се истакну, и ти си сад испао феномен јебени што си рекао да ти је стало до фејса, јер је то за једног вукајлијаша јако неуобичајено, капираш?
ако не капираш, куцаћу после, одо дучим
Pa, i nije bas. Samo se malo vise foliraju oko toga. Ja licno folim fejs, jer mi omogucava da lako dodjem do ljudi koji su mi potrebni. A ima i tamo svasta nesto da se procita zanimljivo. Filtrirajte samo bolje frend listu.
pa to jebote, za to služi, a ne da nadrkavaš ego...
Могу да ми се не свиђају твоје критике, али јеси у праву. Превише ја озбиљно схватам неке ствари јер сам ваљда један од ретких који сме да каже у лице све оно што "каже" и преко тастатуре и очекујем за то поштовање у ово време махом дволичних људи. Ја сам много пута свесно изазвао неке особе да се суоче са мном, ако ми не верују да смем да им кажем оно што им напишем у некој поруци. Многи нису смели да се суоче са мном.
Људима је лако да се јуначе и паметују на Интернету, поготово на Фејсу, јер имаш опцију да избришеш неки свој коментар, ако ти се не свиђа и као да се ништа није десило. Много већи број људи је сигуран само на Фејсу, а у реалности то нису исте особе. Многи покушавају да испадну интелигентни и осећајни копирајући туђе статусе и туђе мисли, не потписујући кога су цитирали и онда исто толико интелигентним људима око себе делују као да су паметни. А кад проговориш са таквима пар речи уживо, видиш особу која без Фејса и неког веб-претраживача не уме да комуницира, а да не одаје утисак неинтелигентне и необразоване особе.
Blago vama. Nisam dovoljno inteligentan da bih procenio nečiju inteligenciju :)
као што рекох
Fender, matori, iskuliraj, popij pivo...
па нормално, кад знаш да га користиш
а ти фендере се превише стресираш око тих људи, кога боли курац за њихове статусе и лајкове
E, i ja volim da mlatim. To mogu samo neinteligentni ljudi...
Koliko ja znam sam sajt Vukajlija je povezan sa Faceom,
i ima svoje formalne i neformalne strane i ogranke...
tkd.........................!
Fendere, druže nije ti ovo mesto baš najpogodnije za iznošenje emocija i otvaranje duše, za tvoje dobro da ne izludiš na živčanom sistemu ćerajući neke krive drine po forumu. Ovde svi imaju IQ za MENSU, kul su, jebu mnogo a naročito u rč, ako me razumeš. ;-)
zasto bi koji kurac procenjivao neciju inteligenciju?
На основу слика које качи на тему "смијешне слике" и вицева на теми "вицеви".