Na osnovu čega procenjujete nečiju inteligenciju ?

1. А шта качи на смешан принт скрин?

2. koliko bi Valsinarb90 posedovao ovu temu da je ovde

3. Ljudi koji ne vole kuvano su neinteligentni.

4. naravno da nisi kad gledaš 9gag lololo

5. naravno da nisi kad gledaš 9gag lololo

Upoređujem plagijate u posterima i reakcijama. A šta ti gledaš? 4chan?

6. ni jedno ni drugo
    Nego odbanujte baneta da izdominira temom

7. - Ukoliko neko istrese nos a slina mu ne zavrsi na obrazu taj covek je inteligentan...
    - Ukoliko neko dobije dvojku na kontrolnom iz matematike i hvali se o tome na Vukajliji/FBu taj covek je inteligentan i voli da to pokaze i drugima...
    - Ukoliko nekom kontrola Bus plusa trazi kartu a on je nema pa krene da nabraja svoja prava i ne da licnu kartu nego samo izadje na sledecoj stanica taj covek je inteligentan...
    - Ukoliko neko moze da procita deklaraciju sa Mars cokoladice na barem tri jezika onda je taj covek inteligentan...
    - Ukoliko neko moze da se potpise levom rukom a desnjak je onda je taj covek inteligentan...

8. На основу слика које качи на тему "смијешне слике" и вицева на теми "вицеви".

http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/141/644/7nTnr.png

9. Ма ја коефицијент неке девојке процењујем по проценту фотографија на којима је оскудно обучена, а ако се сликала само у доњем вешу или чак без доњег веша, то значи да јој је сва памет међу ногама и да тада термин јебање у здрав мозак, тј. јебање у здраву памет добија веома примамљиву димензију.

10. na osnovu fejsbuk imena

11. na osnovu fejsbuk imena

Мулуца - макс ајкју 49 лолололо

12. е па нећемо се сад вређати...

13. Jbg :D
    Naleti mi tako :D izvini :))

14. e znam lika koji ima mnogo tupavu facu, kad sam ga video prvi put pomislio sam - ovaj je tezak budak.mnogo sam se iznenadio kad je progovorio, sad mi vec i njegova faca nije tupava

15. Pa jebem vas u pedu, jel Vlasuljar svima vama ušao na naloge i krenuo da sere sam sa sobom na ovgoj temi!!
    Inteligencija je sposobnost otkrivanja određenih novih paterna, znanja i sposobnost uspešnog rešavanja novonastalih situacija, zadataka sa tim znanjem.

16. ^ pa jeste ovo drugo se sve stice vezbom i iskustvom..komunikacija itd

17. Pa jebem vas u pedu, jel Vlasuljar svima vama ušao na naloge i krenuo da sere sam sa sobom na ovgoj temi!!
    Inteligencija je sposobnost otkrivanja određenih novih paterna, znanja i sposobnost uspešnog rešavanja novonastalih situacija, zadataka sa tim znanjem.

Dakle, kad upoznaš nekog, ti mu zadaš neku mozgalicu pa onda tako proceniš da li je inteligentan?

18. Ne, nego hoće da kaže da je nemoguće odrediti nečiju inteligenciju dok ga bolje ne upoznaš, a i da nečija inteligencija nije bitna za kvalitetan razgovor/druženje sa istim.

19. Ja sam sad, nakon goreprocitane najave, procijenio da autor Pisem Uz Vetar nije narocito inteligentan, ali ima sve potencije da bude.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.