Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ма није много офтопик, а и волим кад мене неко за промену саветује ма колико год ми се можда у првом тренутку не буде допала нечија констатација. Мораћу да научим боље да пливам. Са глупљима да будем глуп, са паметнима паметан. Није то нека потреба за популарношћу колико је то нека жеља да другима значиш нешто.
Ne znam kako ali čitam čoveka na prvi pogled ne mora ni da progovori.
Pošto ne znaš, ja ću ti reći, loše čitaš.
Moguće.
Ne znam kako ali čitam čoveka na prvi pogled ne mora ni da progovori.
A jesi siguran da znas sva slova?
ako je visokog čela onda je pametan/pametna. ako je duplog čela onda nije. ljudi u godinama oćelave pa im je i čelo visoko, to znači da se sa godiname stekne i inteligencija.
-1, брате. Надам се да нас зекиш.
Имам челатог ортака, тежак морон. Поред њега, још пар таквих људи.
Јебига, не иде то баш тако све по формули.
zovete li ga "čelarevo"?
Не. Дејан.
ni nadimci nisu što su bili nekad :)
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mad8a4hnAK1r6aoq4o1_250.gif
али ово је тачно моја фаца кад сам прочитала пасус и кренем да напишем нешто, па станем, јебено не знам шта да одговорим.
што рече лемаја, нисам видела још вукајлијаша да пише тако. Овде или немају фејс, или га имају, а јебе им се за њега, или им се не јебе, али се праве да им се јебе да би се уклопили у тај неки профил просечног вукајлијаша.
ако хоћеш људима на фејсу да значиш нешто, иди излајкуј им профиле, одмах ће да те приволе, ПЛУС можда добијеш неки повратан лајк који ти толико значи!
ХАХАХАХАХ
иначе, само много глупе људе можеш да читаш по фаци, ако су блентави и не знају да се окрену у простору, али интелигентне слабо.
имам друга исто менсаш, неки тај фазон, препаметан, али кад га видиш на улици, не зна да хода, прича као да је надрогиран 24/7, не можеш извалити по њему ништа, нема шансе
Jeste svi asocijalni stvorovi pa vas boli kurac, ja se apsolutno slažem sa Fenderom po skoro svemu što je izneo u svojih nekoliko postova.
ja recimo najbolje procenim po filmovima koje gleda ako gleda samo komedije na primer moze da bude i pametan i glup i prosecan ne treba suditi o ljudima na osnovu filmskog ukusa. opet sa druge strane ima dosta ljudi koji gledaju filmove koji nisu za svakoga mada nijedan film nije za svakoga tako da taj argument otpada. ima tu jos dosta nacina da se proceni ali meni je ovo sasvim dovoljno.
objašnjeno, zaključajte temu.
To, da, ali može da se proceni i po muzici, samo na isti način. Svi misle ako neko sluša pank, mora da bude glup, a ja slušam među ostalim vrstama muzike i pank i svašta, i čini mi se da nisam glup, a ne znam da li sam u pravu.
Jeste svi asocijalni stvorovi pa vas boli kurac, ja se apsolutno slažem sa Fenderom po skoro svemu što je izneo u svojih nekoliko postova.
Ја тврдим да се сви фолирају. Ко води активан живот на Интернету, сигурно му је стало да људи се људима допадне што више, небитно да ли је то Вукајлија, Фејсбук или било који други сајт. Знам двоје људи које нико дуго није могао да убеди да направе профил на Фејсу. Обоје су ми говорили: "Ма нема шансе! То је губљење времена." Кад су направили профил, ниси могао једно време да их скинеш са истог.
Мислим да је ово друго. Фејбук сваког асоцира прво на гомилу ликова које скупљају лајкове мењајући профилну слику на сваких пола сата, који реферишу свима где су и шта раде и онда она мањина која покушава да користи Фејс на други начин се не примећује, па говоре да нису много на Фејсу да можда нако други не би помислио како ништа паметно не раде у животу. Нпр. нема човека ког ја не познајем, а да ми не замера што не волим да се сликам кад изађем или отпутујем негде јер тако кварим забаву. Није мени проблем да се сликам на две-три слике, али, бре, да се сликам 1254948558486 пута током вечери или дана, то је бесмислено.
Неко ко превише позира и слика се на сваком ћошку, нема много мозга чим полаже само на свој изглед.
Што се музике тиче, неко пре неколико страна паметно рече да то важи само ако неко озбиљно схвата музику. Знам паметне људе који слушају разна срања, чисто онако, јер их боли дупе, само би да се нешто чује и, по могућству, понавља. А знам, рецимо, и неколицину девојака које цитирају Карлеушине и Цецине стихове по фејсу, али и у свакодневном разговору, као да су не знам како велике и мудре мисли.
Једна будала је једном БУКВАЛНО скочила да се свађа када је наша професорка енглеског рекла да јој је несхватљиво како неко као Карлеуша може бити популаран. Силно се нашла погођена, еј! Ајд интелигенција, ал цела јебена перцепција живота и света отишла у курац људима.
Примарни фактор ми је количина лупетања.
Нисам једини? Грдно ми иде на курац кад девојке на журци потроше 30% времена сликајући се, како би после качиле на фејс. Као да је битније да покажу свима како се супер забављају, него да се стварно забаве.