Jevreji. Zašto ih mrze svi oni koji imaju kontakt sa njima? (Nije fašistička rasprava)

1. Koga zanima, ima ovde jedna interesantna teorija o pokusaju Jevreja da preuzmu Rusiju i njihovom uticaju na istoriju iste. Po meni je glupost, ali ja sam glup covek malopre sam pozajmio 400e...

ftp://ftpmirror.your.org/pub/wikimedia/images/wikibooks/sr/8/88/Udaracruskihbogova.pdf

2. Jes uzo od jevreja? Kolku kamatu su ti zarezali?

3. Vladimir Alaksejevič Istarhov
    Akademik Arijsko-Rusko-Slovenske akademije

Mis'im...

:-))

4. Ma bre ja dao, nisam u zivotu uzeo pare na zajam, nisam lepo napisao...

5. Значи, ти си Јевреј.

6. Ako je pozajmio sa kamatom onda jeste...

7. Чак имаш у нику реч Тора, што је јеврејска света књига.

8. Проваљен си, дечко.

9. Jebiga provalisteme...

HAVAAAA, NAGILA, HAVAAAAA, NAGILA HAVA OL DEJ LONG...:)

Sine kul je biti Jesa...

Ja sam sin Jevrejina (Rona Dzeremija) i crnkinje iz plemena Zulu, za nakurnjak mi ode metar stofa.

10. kroz istoriju evrope katolicka (verovatno i pravoslavna) crkva kao jaka sila nije davala jevrejima da poseduju zemlju, zato sto nisu bili hriscani. samim tim, jevreji su morali da se snalaze, i bave zanimanjima kao sto su bankarstvo, trgovina, cuvanje novca, ucili da citaju itd, a nisu obradjivali njive da bi preziveli.
    samim tim, kad je naisla industrilajizacija, odjednom su imali prednost, i bolje se snasli u celoj promeni sa poljoprivrede na industriju, trgovinu itd... i izazvali zavist hriscana.

ovo je neko moje misljenje, mozda je i pogresno, ali mislim da su"jevreji" proizvod hriscanstva.

11. koj li kurac pokusavam da napisem nesto ozbiljno, nije mi jasno :)

12. zato što židovi nemaju dušu što je opevala naša poznata pevaljka
    http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201103/80350/ovi-zidovi.jpg

13. Зато што су вредни.

14. И зато што управљају светом хњо хњо хњо.

15. @celt Пре три - четири стране детаљно написано то што си написао, закаснио :)

16. zato sto je Lea Kis njihova.

АМИН!

17. Da li se na ovakvu temu ima napisati išta ozbiljno? Na stranu to što piše "nije fašistička rasprava". Koliko se sećam, fašizam po definiciji nema ništa antisemitsko. Nacizam je već nešto drugo.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.