ne znam dal ti je neko rekao vec, ali upravo si dao Kaizenu jos jednu ideju da napuni dzepove.
msm napunio bi kad bi ga bolio kurac da pogleda forum i neku temu...
Cikotići, cikotići, ne bojte se gladi
Fabrika se, fabrika se makarona gradi.
Bolonja nas je održala, njojzi fala
Mada ni protiv Đenove nemam ništa protiv.
Pa ovako.
Neko od autora sa vukajlije, napiše knjigu, zalepimo nalepnicu vukajlija i logo i damo na štampu u malom tiražu. Nekada je tirž mogao ići do 500 knjiga, a može da ide i do 1000. A sad kakve knjige:
- Slikovnica za decu Vukajlija style
- Bojanka za decu Vukajlija style
- Krpena knjiga, deca sama skupljaju igračke Vukajlija style.
- Interaktivni vukajlijin elektro pionir
- Vukajlijina turistička mapa čuruga
- Putopisi vukajlijinih autora od Bočina do Begeča
- Priroda i društvo po Vukajliji
- Istorija geodezije po Vukajliji
- Narativna autokorektivna šema odrastanja detet po Vukajliji
- Izlečite gojaznost uz pomoć Vukajlijinog prirulnika
- Holesterol i odbrana Kosova Vukajlijinog sve Serbskog sabora
- Uputstvo za prikrivanje pripadnosti Hrvatskom narodu po Vukajliji
Po generatoru mogu da se sastavljaju imena. Male knjige, sitni tiraži, dobra cena. Idealan poklon. I ljudi koji dobiju na poklon i dopadne im se sadržaj počeće kupoholičarski da sakupljaju knjige sličnog poveza sa Vukajlijinim žigom.
Šta mislite. Jesam rearnekčokovao bradonju i družinu srpskog medijskog prostora.
65 коментара, јес вид'о а су се испримали око овога лингвисти у блицу?
Све елита, блица чита, а курир ништа?
А да није милога курира, добили би буџу од 22. без шешира, а не пцовке у штампи.
Ima li neko ideju koliko može da se zaradi na knjigama?
http://www.forbes.com/lists/2006/53/T5P9.html Ubeđen sam da se mnogo više zaradi štampanjem kartonske slikovnice za uzrast do 3 godine nego od knjigetine od 700 strana.
Ubeđen sam da se mnogo više zaradi štampanjem kartonske slikovnice za uzrast do 3 godine nego od knjigetine od 700 strana.
Па да. Штампа те кошта 30 динара, ти продајеш за 150 и продаш 5000 комада, а књижурина тебе кошта 1300 кинти, ти је продајеш за 1500 и продаш 500 комада.
Ako Kaizen nece da ovo uradi onda mi lepo napravimo novi brend Brkajlija, uzmemo odavde definicije, objavimo knjigu sa njima i samo nalepimo logo Brkajlije(koji se minimalno razlikuje od ovog) i zgrnemo milione...
Izdamo po jednu knjizicu svakog meseca...
Prema prethodnoj racunici, uz tiraz 5000 imamo:
12 x 100dinara profita x 5000= 6.000.000 dinara godisnje profita... Malo li je na danasnju skupocu...
na moderatorima bi bilo da preselektuju vec postojece definicije
Sto se mene tice, dajte mi trial moderatora i ja bih to uradio na zimskom raspustu. btw super ideja, vec me nervira jebeni bradonja, ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Vi bi se samo bogatili. Ne!
Sa param od slikovnica: Otvorimo Vukajlijin univerzitet za narodnu pismenost. Svako od nas da bude po doktor nauka iz Vukajlistike. Uvrćemo piletinu kao ovi na megatrendu (glupog li imena). Najstarije svi da citiramo da što pre uđu u akademinu nauka.
Ako ćete već da mi kukate po vukajliji kako je školarina skupa, ono barem kukajte što je vukajlijina školarina skupa.
Otvorimo Vukajlijina zabavišta. Ovo online nam ide odlično. "Mama, mama, oću u vrtić kod Vukajlije."
Pa dizajniramo čokoladice i pod brend V-Jelen sa slamom.
Pa liniju parfema što miriše na dim (roštilj, šunka, zgarište).
Pa sportska oprema za marginalne sportove.
E onda se bacimo na sitnu elektroniku. Pa dizajniramo poput epla. V-pad koji može samo da čita definicije, postere i reakcije. I onda napravimo muzičko modni pokret vukovaca. Oni će nositi iznošenu sportsku opremu vukajlija od starijeg brata, mirisaće na dim i piće V-Jelen sa slamom. Prodavaćemo im V-stikove, koji će online čitati definicije sa vukajlije i izgovarati ga digitalizovanim zvukom. Tako da ako društvo otpadne, ne moraš da pamtiš definicije sa vukajlije, nego možeš da stisneš dugme i da vas digitalizovani zvuk zasmeje. Kako bi to bilo ql.
Nego prvo slikovnice.
XPACT
Ako Kaizen nece da ovo uradi onda mi lepo napravimo novi brend Brkajlija, uzmemo odavde definicije, objavimo knjigu sa njima i samo nalepimo logo Brkajlije(koji se minimalno razlikuje od ovog) i zgrnemo milione...
12 x 100dinara profita x 5000= 6.000.000 dinara godisnje profita... Malo li je na danasnju skupocu...
i Kaizen te tuzi i odere te tako da ti tri buduce generacije moraju da jedu pastete i mesne nareske
Da je mislio da tuži, tužio bi debelog Ivana Ivanovića (valjda neću da popasem ban što sam ga pomenuo). Taj je krao sa vukajlije i uselio se u stan od 200 kvadrata.
Tako je... A i cak ako se odluci da nas tuzi za te pare cemo uzeti najbolje advokate, pobediti na sudu i preuzeti Vukajliju, a onda cemo spojiti Vukajliju i Brkajliju i uzeti jos vise para... A mozda i uzmemo malog debelog da nam bude zastitno lice...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
ne znam dal ti je neko rekao vec, ali upravo si dao Kaizenu jos jednu ideju da napuni dzepove.
msm napunio bi kad bi ga bolio kurac da pogleda forum i neku temu...
Срећан рођендан педеру
:*
edit
bogvasjebo, nisu vam ovo radio cestitke
срећан рођендан за седлара
ЕДИТ: УЗВРАТИМО УДАРАЦ БОЛОЊИ ПАС ЈЕ ЈЕБО
СВЕ СУ РЕЂИ ИСПИТНИ РОЦИ, А СВЕ ВИШЕ БОДОВА ЗА БУЏЕТ ИШТУ
Cikotići, cikotići, ne bojte se gladi
Fabrika se, fabrika se makarona gradi.
Bolonja nas je održala, njojzi fala
Mada ni protiv Đenove nemam ništa protiv.
Pa ovako.
Neko od autora sa vukajlije, napiše knjigu, zalepimo nalepnicu vukajlija i logo i damo na štampu u malom tiražu. Nekada je tirž mogao ići do 500 knjiga, a može da ide i do 1000. A sad kakve knjige:
- Slikovnica za decu Vukajlija style
- Bojanka za decu Vukajlija style
- Krpena knjiga, deca sama skupljaju igračke Vukajlija style.
- Interaktivni vukajlijin elektro pionir
- Vukajlijina turistička mapa čuruga
- Putopisi vukajlijinih autora od Bočina do Begeča
- Priroda i društvo po Vukajliji
- Istorija geodezije po Vukajliji
- Narativna autokorektivna šema odrastanja detet po Vukajliji
- Izlečite gojaznost uz pomoć Vukajlijinog prirulnika
- Holesterol i odbrana Kosova Vukajlijinog sve Serbskog sabora
- Uputstvo za prikrivanje pripadnosti Hrvatskom narodu po Vukajliji
Po generatoru mogu da se sastavljaju imena. Male knjige, sitni tiraži, dobra cena. Idealan poklon. I ljudi koji dobiju na poklon i dopadne im se sadržaj počeće kupoholičarski da sakupljaju knjige sličnog poveza sa Vukajlijinim žigom.
Šta mislite. Jesam rearnekčokovao bradonju i družinu srpskog medijskog prostora.
Mozda i probudis Kaizena iz zimskog sna sa tom idejom... Ja mislim da bi to moglo lepo da se prodaje, a Vukajlija bi postala jos popularnija...
Ja sam samo ovo pročitao. Dalje me ne interesuje.
65 коментара, јес вид'о а су се испримали око овога лингвисти у блицу?
Све елита, блица чита, а курир ништа?
А да није милога курира, добили би буџу од 22. без шешира, а не пцовке у штампи.
Uh jebote! Ja htedoh ovu temu da otvorim pre par dana..Ali nije imala veze za tog bradonju, jer tek sad to čujem :)
Ima li neko ideju koliko može da se zaradi na knjigama?
http://www.forbes.com/lists/2006/53/T5P9.html
Ubeđen sam da se mnogo više zaradi štampanjem kartonske slikovnice za uzrast do 3 godine nego od knjigetine od 700 strana.
Па да. Штампа те кошта 30 динара, ти продајеш за 150 и продаш 5000 комада, а књижурина тебе кошта 1300 кинти, ти је продајеш за 1500 и продаш 500 комада.
Sto se mene tice, dajte mi trial moderatora i ja bih to uradio na zimskom raspustu. btw super ideja, vec me nervira jebeni bradonja, ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Vi bi se samo bogatili. Ne!
Sa param od slikovnica: Otvorimo Vukajlijin univerzitet za narodnu pismenost. Svako od nas da bude po doktor nauka iz Vukajlistike. Uvrćemo piletinu kao ovi na megatrendu (glupog li imena). Najstarije svi da citiramo da što pre uđu u akademinu nauka.
Ako ćete već da mi kukate po vukajliji kako je školarina skupa, ono barem kukajte što je vukajlijina školarina skupa.
Otvorimo Vukajlijina zabavišta. Ovo online nam ide odlično. "Mama, mama, oću u vrtić kod Vukajlije."
Pa dizajniramo čokoladice i pod brend V-Jelen sa slamom.
Pa liniju parfema što miriše na dim (roštilj, šunka, zgarište).
Pa sportska oprema za marginalne sportove.
E onda se bacimo na sitnu elektroniku. Pa dizajniramo poput epla. V-pad koji može samo da čita definicije, postere i reakcije. I onda napravimo muzičko modni pokret vukovaca. Oni će nositi iznošenu sportsku opremu vukajlija od starijeg brata, mirisaće na dim i piće V-Jelen sa slamom. Prodavaćemo im V-stikove, koji će online čitati definicije sa vukajlije i izgovarati ga digitalizovanim zvukom. Tako da ako društvo otpadne, ne moraš da pamtiš definicije sa vukajlije, nego možeš da stisneš dugme i da vas digitalizovani zvuk zasmeje. Kako bi to bilo ql.
Nego prvo slikovnice.
i Kaizen te tuzi i odere te tako da ti tri buduce generacije moraju da jedu pastete i mesne nareske
Da je mislio da tuži, tužio bi debelog Ivana Ivanovića (valjda neću da popasem ban što sam ga pomenuo). Taj je krao sa vukajlije i uselio se u stan od 200 kvadrata.
Ja predlažem da mu pronađemo adresu i didemo svi da se uselimo kod njega!
pa bas nakn ivanovica je uveo ona pravila, jebemliga kako se zove, sto bi kao trebalo da bude zastita autorskih prava
Tako je... A i cak ako se odluci da nas tuzi za te pare cemo uzeti najbolje advokate, pobediti na sudu i preuzeti Vukajliju, a onda cemo spojiti Vukajliju i Brkajliju i uzeti jos vise para... A mozda i uzmemo malog debelog da nam bude zastitno lice...