Хоће лик да одштампа књигу у којој ће се налазити дефиниције које ће се оцјењивати са "чуо" и "никад чуо", умјесто са "+" и "-". Када се скупи довољно израза, онда би неко те изразе штампао. АЛИ КАЗАНА БОЛИ КУРАЦ! Компликовано, али интересантно.
vecina likova koja idu na vukajliju su klinci koji gledaju samo postere i reakcije i misle da je vukajlija kopija 9gag jer jedino za ta dva sajta i znaju. njih boli kurac za definicije.
ako kaizen oce pare treba da izdaje neki casopis sa proserima, al onim najglupljim, na koje se klinci loze i kopiraju na fejs.
a onda nek provali kako da odstampa gifove.
Ja sam da umjesto gore đe je ovaj bradonja stavimo bistu Fadila Toskića i da se sajt preimenuje iz VUKAJLIJA u 'KAD OSTANEŠ JEDNOM SAMA MEĐU ČETRI HLADNA ZIDA SJETIĆEŠ SE MENE TADA BIĆE KASNO SVEEEEEEE'.
Komplikovano je ekipo.
Ovaj bradonja je izreklamiran na TV, Blicu i ko zna još gde. Ide nova godina, ljudi će kupovati i poklanjati knjige. Brada će da se vozi u novim kolima. Izgurala ga ekipa.
Što se tiče vukajlija prdakšn tiče.
Manemo i postere i reakcije i definicije.
Iskoristimo brend i autore.
Ako nekoga interesuje ideja, ja ću da pišem dalje.
torazulu ima smisao za biznis, znam pouzdano. kurde, spoji coveka sa kaizenom, da mi ostali ne mlatikurisemo... tesko, ali izvodljivo.
tvrd povez da bude!!!
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
A ko će to da plati?
Ja sam bio ubeđen 2007. da će dizađe knjiga najdalje do 2008.
I od tada evo prođe 5 Bajrama i ništa...
Хоће лик да одштампа књигу у којој ће се налазити дефиниције које ће се оцјењивати са "чуо" и "никад чуо", умјесто са "+" и "-". Када се скупи довољно израза, онда би неко те изразе штампао. АЛИ КАЗАНА БОЛИ КУРАЦ! Компликовано, али интересантно.
razmodujte Kaizena, nista ne radi.
Ako ne može knjiga a ono bar skripta pa da je fotokopiramo mi među sobom?
Podrzavam... Ako Tito nece da uradi nista povodom toga mozda mi mozemo da skupimo neke pare/sponzore za to...
vecina likova koja idu na vukajliju su klinci koji gledaju samo postere i reakcije i misle da je vukajlija kopija 9gag jer jedino za ta dva sajta i znaju. njih boli kurac za definicije.
ako kaizen oce pare treba da izdaje neki casopis sa proserima, al onim najglupljim, na koje se klinci loze i kopiraju na fejs.
a onda nek provali kako da odstampa gifove.
Pa da se kod registrovanja polažu Osnove Vukajlije I.
Hoću, hoću, biće....
http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201212/46060/9jge.gif
Ja sam da umjesto gore đe je ovaj bradonja stavimo bistu Fadila Toskića i da se sajt preimenuje iz VUKAJLIJA u 'KAD OSTANEŠ JEDNOM SAMA MEĐU ČETRI HLADNA ZIDA SJETIĆEŠ SE MENE TADA BIĆE KASNO SVEEEEEEE'.
Па тај брадоња је овај са логоа. Ко вас јебе што сте му на тацни давали дефиниције.
Kosovo je srce Srbije!
http://www.blic.rs/Kultura/Vesti/358927/--Zasto-nema-psovki-u-Frazeoloskom-recniku-srpskog-jezika
Ја могу да средим издавачку кућу, Повољно :)
Ja mogu sjediti i negodovati i svima govoriti sve najgore o tome.
http://www.nosorog.rs.sr/razlicito/see-vidi/watch/see16-djordje-otashevich.jpg
SAMO VAS POSMATRAM!
Ja prvo pomislio "Uzvratimo udarac Bolonji" pa reko ajmo studenti na proteste da palimo gradove!
Komplikovano je ekipo.
Ovaj bradonja je izreklamiran na TV, Blicu i ko zna još gde. Ide nova godina, ljudi će kupovati i poklanjati knjige. Brada će da se vozi u novim kolima. Izgurala ga ekipa.
Što se tiče vukajlija prdakšn tiče.
Manemo i postere i reakcije i definicije.
Iskoristimo brend i autore.
Ako nekoga interesuje ideja, ja ću da pišem dalje.
Mene interesuje...
torazulu ima smisao za biznis, znam pouzdano. kurde, spoji coveka sa kaizenom, da mi ostali ne mlatikurisemo... tesko, ali izvodljivo.
tvrd povez da bude!!!