Ко последњи побједник 132

1. Još jedna pobeda i titulaaa, i opet ti si zadnji postaooooooooo

2. АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ИГРАЈ И БОРИ СЕЕЕЕЕЕЕЕ

3. koliko si ti puta bio pobednik na ovim temama ko poslednji ???

4. u 4 od možda 7 koliko sam učestvovao :D

5. Немате шансу, ја сам у трансу! :)

6. NAMESTALJKA COKULI ZA RODJENDAN, MOJ JE PROSAO PA NISAM POBEDIO ALO ADMINI

7. vidim smarko zaključava pa aj da mu se malo uližem...

http://www.dodaj.rs/f/1J/EM/2raNnJ2o/kampanja-1.jpg

8. oo fmn, kako je? jebe me nešto net, tj. ne fercera u cijelom domu, pa me nestaje :) kako je u studenjaku?

9. Ja sam trenutno kad kuće, pa net radi odlično, a u Studenjaku kako kad, gubi se na momente :D Fino je, zadovoljna sam, kako je tebi na Karaburmi? Jao, kako se mimoiđosmo, vidiš ti to? :)

10. jebi ga, ne dade nam se :) net očajan, nema ga nikako već 7 dana... ostalo onako, docimeri ćao za ćao, da nema ovih iz bl ne bih imao s im na kafu i tenis :) ostalo je ok :)

11. Mi ovamo nismo ni ćao za ćao :)) Ali dobro, imam neko svoje društvo tu, tako da mi ništa ne fali :) Mada, lažem, fali mi lift, ovamo se pentram na šesti sprat, dušu ispustim svaki put, ne daj Bože ako nešto zaboravim, pa moram da se vratim... :D

12. Došooooooooooooooo :D

13. dddddddddddddddddddddddddddddd

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.