Ко последњи побједник 132

1. Нема шансе чкоде

2. Задњи сам ја

3. 3000 динара ? то га дође 50 км, брате прејефтинооооооооооо. Има ли гдје та радња сем Крагујевца ? типа Ужице ?

4. Neam pojma brate, bile su na sniženju, mislim da je 50 pari patika otišlo za jedan dan. A vrhunske su.

5. Ја хоћу ове "кежуал" и намјерно црвено беле јер ми бураз каже да се офирам :)
    И онда упаднем у школу у комбинацији црвене патике, црне фармерке, црвена мајица вгцз :) лудило

6. Jaoo, mogu samo da te zamislim .. Oćeš se jebemo? :D
    Ne seri da su tako jeftine patike? Vamo kod mene nemaš patika ispod 50 eura ..

7. Па и код мене су преко 100 марака, мислим 120 да су ове у Сарајеву :)

8. Прошле године сам читаво љето прошао у циганским мајицама :)
    Ове године планирам на мару па да покупујем мајице, иде се на екскурзију :)

9. Па да наставим традицију вишеграђана да бар једна будала иде по барселони у циганским мајицама :)

10. Cela Adidasova ponuda je bila jedan vikend na sniženju, i to debelom sniženju. Tada su ljudi pokupovali sve što su imali u ponudi.

11. Морам банути у Крагујевац некад, мрзим га ко град баш зато што су текме Звездине сморне, чим се осамосталим долазим на гостовање :)
    Сале, шта је са вашом групом. Ронини беше ?

12. Koja bre "naša" grupa? Ja sa Grobar, ali ako misliš na delije iz kg-a, mislim da i dalje postoje. Barem je uvek više bilo Delija u Kg-u od Đavola.

13. A da, Radmilo je cigan. Svi ste vi isti :D
    Znam da je grupa ugašena :D đavoli se hvale da su je ovi ugasili al ne vjerujem ja u to :D

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.