Vaš trenutni kvalitet života i percepcija sreće

1. dogadja sa ljudima koji su "zakinuti" u dobroj meri za jedno od ta dva ili cak oba? Ostvarice se kroz novac

Слабије да ће ружан а превасходно глуп ћовек да се докопа огромног новца и оствари се кроз њега.
    Али, моја поента није била у томе. Поента је да новца никад нећеш имати довољно, што више зарађујеш то ће ти апетити бити већи, увек ће ти фалити за нешто.

Ваљало би питати рецимо Шумахера, Ђоковића или Кличка, да ли им је већа срећа кад освоје титулу, и сва признања која иду уз то или им освојен новац причињава већу срећу.

2. @Valdemar S.Stolpnik?

Јесте, али више ми се свиђа из Буњуеловог филма него из живота.

3. to da postoji ravnoteža i pravda i da 'sve to neko vidi i zapisuje' služi samo kao uteha babetinama i kukavnim ljudima jer nemaju petlju da uzmu stvari u svoje ruke

4. ja sam uzeo stvari u svoje ruke malopre.ustvari stvar sam uzeo i svrsio posao.

5. @ Thilmo
    Jebes mu mater i to je individualno...

@warner E to me zanima, sta ateiste sprecava da "uzmu stvar u svoje ruke" ovi "drugi" bar imaju neki izgovor?

6. Prodam stan, kupim kuću, isplatim dugove koji iznose ukupno oko 10.000e i živim kao car. Sad nisam srećan, ne jebem, ne živim lepo... jebežga, valjda će biti bolje

7. Слабије да ће ружан а превасходно глуп ћовек да се докопа огромног новца и оствари се кроз њега.

'El ti uključuješ televizor, čitaš novine, otvaraš prozor, gledaš oko sebe?
    Bar nešto od toga?

8. Moj trenutni kvalitet života je u kurcu. U svim segmentima.

9. crnigrujan
    'El ti uključuješ televizor, čitaš novine, otvaraš prozor, gledaš oko sebe?
    Bar nešto od toga?

Дај наброј ми 10 људи из јавног живота који су много ружни и глупи као ноћ.

Мислим, да не улазимо у дебату. Мој коментар се односио на констатацију да ће се људи којима је Бог одузео лепоту и памет остварити кроз новац. Значи, коме је то одузето тај се не може остварити па да је немачка марка.

10. Moj trenutni kvalitet života je u kurcu. U svim segmentima.

Eto vidite ljudi kako je Sele zadovoljna. Kompletno zadovoljstvo života je ona uspela da smesti u jedan jedini kurac i šta će joj onda pare i ostale pičke materine. Podmirena u jednoj stvari i odmah je zadovoljna i sa svim ostalim lololololo

11. Kompletno zadovoljstvo života je ona uspela da smesti u jedan jedini kurac

Јеботе какво запажање. Свака част. Сад ћу да те исплусирам као награду :)

12. HAHAHAHAHAAHHAAHHAHHAHHAH... Fala Gonzo, baš me nasmija sad :)

13. Ma i nije mi neko zapažanje, nego bolestan mi mozak :)

14. @ Tilmo

Dva coveka iste generacije, jedan je RUZAN zakrzljali "tatin sin" ciji je cale stekao kintu i TALENTOVANI fudbaler (fizicki izgleda ko ovo mudo od Bekama) i obojica voze ML-a i obojica setaju picke iste kategorije. Jedan je zasluzio talenat a drugi da bude ruzan npr.

15. Причамо о човеку као јединки, који се сам пробија кроз живот. Тај коме је тата обезбедио све и не мора да се доказује.

16. Jeste, ako se ne probiješ kroz život, život će naći način tebe da probije, precizno i bolno.

17. Haha, kakvo zapažanje :)

18. Мој коментар се односио на констатацију да ће се људи којима је Бог одузео лепоту и памет остварити кроз новац. Значи, коме је то одузето тај се не може остварити па да је немачка марка

Imaš takvih ko govana, sve što ti treba da bi zaradio krupnu kintu je da budeš spreman na sve i da te onaj gore pogleda. I ostvarićeš se, nema problema, bićeš i zadovoljan sobom kad vidiš šta si sve stekao, a kad imaš sve ništa lakše nego da zaboraviš kako si do toga došao. Vidi ko nam sedi u skupštini, ljudi pametni nešto između kurca i tocila, a brate da su neka lepota i nisu osim one profuknjače što se umuvala nedavno. A zaradilo se para, ima se može se, i još su neki faktor ovde jebo te lebac, oni se za nešto ovde PITAJU, šlihta im se partijski potrčko boktejebo, sve bi dao da je kao oni.

I to su samo oni, a gde su tu tajkuni, gde su krupni dileri, gde su vođe raznih zemunskih/batajskih/surčinskih klanova, gde su trgovci moldavkama, gde su ekremi i karleuše? Ne moraš da budeš lep, pametan možeš da budeš ali ne moraš, al zato obraza ne smeš da imaš.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.