рулет и те зајебанције

1. па није баш нико, ја сам често умео да изађем и да се не вратим тај дан. добро, не баш често, али сам умео. ал' бих ипак вратио за 3-4 дана и то што сам добио, тако да му дође на исто. те добијене паре на коцки се најлакше троше.

среле

2. SVAKI DAN, SVAKI PUT IGRAJ KAO DA TI JE PRVI.

zaboravi da si juce puko 200 jevreja pa sad ti treba 300 da se vadis.

zaboravi da si prekjuce digo 100 i sad ti je 80 sica.

zaboravi da te usrala 23 kad si ima 300 u vugla i nemoj ni pod razno da trpas iljadu u broj jer mora da udje.

zaboravi da si zveknuo skoro 3000 evra za godinu, neces ih podici u jednom dana.

IGRAJ KAO DA TI JE PRVI PUT I CIM SI U PLUSU BEZI.

ISPOSTUJ JEDAN SPIN, ALI JEDAN POSLE DOBROG POGODKA, CIM TE IZBUSI IZADJI.

VICI "MAAALAAAAAAAAAAAAA DAJ PARE!!!!"

NAUCI SE DA VICES DAJ PAREEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!

mnogo je lepse nego kad odes bez filera.

3. добри савети, јавио. ево пар од мене:

кад ти улети други најјачи број у руци, псуј наглас све по списку јер ипак није ушао најјачи.

кад улети најјачи, куни га јер није ушао у прошлој руци кад је био још јачи.

после 12, стављај све у 21.

после 23, све у 32.

научи да надркано вичеш "ај навиј".

ако чујеш да је кренула нека песма од марије шерифовић у локалу, стављај све у орфу, 17 да гори. увек пролази.

среле шампионе

4. Lepo javio kaze al je jebeno u praksi. A znam jednog sto sa trista din uzeo 100000 a sutradan mi trazio sto dinara da uplati. A isto ima jedan kreten dosao sa 4000 i kaze aj da se zagrejemo i dve stavi na crno a dve na crveno i ono kurac baci u nulu. Djavolja rabota je to.

5. KOd nas ubosni ima ono elektronsko bingu u svim kladionicama, ja sam poceo to u zadnje vrijeme igrat, 35 od 48 brojeva, moj ortak uzo 2500 hiljade, jedini je on koga znam da je dobar na tome.

6. I ja sam to kombinovao ko sreten, tipa posle 3 cepam 33 i 30 i to 12 pa 21, 5 pa 25 a i kad igras dugo na istoj masini cesto se desava da ponavlja neke kombinacije tako npr gde sam u pocetku igra posle 6 bacalo 0 cesto a sto mrzim one novije masine. A jel probao neko onaj sa dva kruga sto su najavljivali u mocartu da ce da bude?

7. A isto ima jedan kreten dosao sa 4000 i kaze aj da se zagrejemo i dve stavi na crno a dve na crveno i ono kurac baci u nulu. Djavolja rabota je to.

па то баш треба бити кретен.

иначе, пре неки дан, дошао један тип, уплатио за 500 ваљда и после пар минута, зове радницу да му исплати 10000. и дебил оде на апарате, после 2 минута, долази риба и тражи му паре назад и он врати.

е сад фазон, она кад је навијала, није закључала, и он сам себе набио до 10. а лик што надгледа рулет зове за сваку већу уплату од 5 па надаље да провери, јебем ли га, а то се водило као уплата... ето. бар да је збрисао на време. ем глупо, ем блам.

сретен

8. A ono sto kazu za pocetnicku srecu je apsolutno tacno, znam po sebi a i po mojim drugarima. Da li je to sto tada covek igra rastereceno ili nesto drugo ali u pocetku vecina dobija. Moj drugar sa petsto prvi put igrao i uzeo 20000 pa odma drugi dan jos dvaes al nije vratio nego potrosio na zajebancije neke i alkohol a kasnije kad opet igrao kurcina ali nije mnogo izgubio jer i nema nesto para pa nije ni igrao cesto.

9. Evo ga taj sistem, znam jednog sto uplatio sto evra plus ti kazino daje sto od njih i cepao preko neta i uzeo jos dvesta al kad hteo ponovo sjebalo ga, bacilo mu mnogo puta istu boju. cini mi se da ides ako ulozis evro i padne boja koju si igrao opet ulazes evro a ako promasis onda 2 pa ako opet 4 ali ne smes da budes alav i da te provale. A to da je verovatnoca mala da padne uvek ista boja nije tacno jer kuglica nema memoriju tako da po verovatnoci ona moze da baca celo vece jedan te isti broj ili da ga uopste ne baci.

I ja sam pre mislio da je ovo dobar "sistem", ali je daleko i od dobrog i od mogućeg :)

10. Pa nisam ga igrao a realno ne postoji dobar sistem jer je nemoguce pobediti rulet ali kazu da je ovaj sistem dobar preko neta e sad jebem li ga.

11. Ljudi, u debelom plusu je onaj koji obilazi u širokom luku kocku. To vam kaže neko ko je izgubio gaće na kocki. Ne postoji sistem, postoje samo budale koje 'oće 'ljeba bez motike.

12. Ljudi, u debelom plusu je onaj koji obilazi u širokom luku kocku. To vam kaže neko ko je izgubio gaće na kocki. Ne postoji sistem, postoje samo budale koje 'oće 'ljeba bez motike.

Plus 1000

13. Pa nisam ga igrao a realno ne postoji dobar sistem jer je nemoguce pobediti rulet ali kazu da je ovaj sistem dobar preko neta e sad jebem li ga.

Provedi neko vreme i posmatraj rulet, baca i po 8-9 puta istu boju vrlo često, pa ti vidi ako krenes od pola evra dokle onda stignes, i sta sve rizikujes zbog 50 dinara :)
    A i nece ti dati tako da igras, a preko neta spoji i po 10 puta boju glat.

14. е, на овоме још и може да се дигне нешто:

http://www.alpesystem.com/images/rulet-clasic-pogled.jpg
    http://www.alpesystem.com/images/rulet-clasic-big.jpg

али ја ретко налећем на њих, скоро сви рокају оне нове машине. а најглупљи су ми они где не видиш лапо рулета кад седнеш. па маму им јебем, још треба да добијем проширене вене због кретена и њиховог фенси рулета...

среки

15. па ја сам само у првом посту спомеуо системе, чисто овако, да пише нешто у уводу, тема је више као исповедаоница и место за кукање... :Д

Ljudi, u debelom plusu je onaj koji obilazi u širokom luku kocku. To vam kaže neko ko je izgubio gaće na kocki. Ne postoji sistem, postoje samo budale koje 'oće 'ljeba bez motike.

слажем се. и ја свима увек препоручујем да заобилазе и да је зло, али себе не могу да контролишем.

сретен

16. Sretene ovakvi imaju kod mene, prilično su novi. Koji su to novi ako su ovi stari?

17. Jel igrao neko Martingejla na ruletu?:) meni je jednom vezalo 12 crvenih brojeva...

Elem: "The rumor goes along these lines, this Chinese monk invented the game of roulette but then while trying to find a system to crack the game went mad and killed himself he apparently added several references to the number 666 all over roulette" a spominje se da ga je i Pascal izmislio...

Igrao sam ranije,ali sada ne....i nije mi jasno kako neko moze da igra slot jebeni programcic i da se nada da ce da dobije pare...:)

18. ево, нашао сам некако, ја углавном играм на истом оваквом:

http://www.slotgameindustries.com/slike/rulet.jpg

нису то стари у смислу да су ови новији нешто другачији или бољи. већ их ја тако делим, производе њих и даље...

ти "нови" су ти они фенси, онако дубљи... јбг. у новом саду су ти сви такви у максу и кентакију, у бразилу је неки још чуднији али на тај фазон. не могу никако да ископам слику... где ти играш, вуле, у којој клаџи или коцкарници?

сретен

19. Ostao mi jedan dobar stancic od 35 kvadrata u maloj seriji....Al' kad baci iz 10 u 23 hocu dumrem od srece... a iz 8 u 11, jao jao....

20. "na ruletu mozes samo da se povratis ako stavis dva prsta u usta"
    nema tu para, dobio sam jednom kao klinac neku silnu lovu i izasao u grad kao nikad do tad, narednih 5-6 dana sam puko kolko sam i dobio i zabatalio. jebiga buraz mi se tad navuko na slot pa sam za maturski napravio slot igru za PC, a kasnije i za fb. mozda ste i igrali...

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/s720x720/189702_115127291896272_7719662_n.jpg
    https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/422540_3240226839527_2045144610_n.jpg
    https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/216666_179689818749588_7371594_n.jpg

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.