Prijava

Kao najveće fukare, rano izjutra (dok običan svet spava, a penzioneri su već pazarili 'lebac i mleko), vlas' je uklonila sporni spomenik u Preševu. Pa, 'bem mu prajci, da li je to pokazatelj snage države? Sigurno da nije! To je najobičniji kukavičluk i pokazatelj slabosti i manjka želje vlastele da se lupi šakom o sto i da se nešto promeni.

Ovakvo uklanjanje uvredljivog spomenika, posle višenedeljnog većanja kako delati, je šamar i pljuvačka u lice svim nevinim žrtvama šitarskog zuluma i onima koji su dali živote za odbranu zemlje.

Ne znam više ni da šta da kažem, ni šta da mislim. Sve je naopako u ovoj zemlji, a ostale vesti kažu da nas u februaru čeka novo poskupljenje. Sa svih strana dobijamo samo packe, češamo se i tamo gde nas ne svrbi.

Опет су искористили медијско маскирање да би бацили државу у дубљу рупу.
Као што је било и када је била афера "геј парада"

Па добро, избегли су се могући инциденти.

Izbeglo se sranje, sklonio se spomenik - i vuk sit i ovce na broju.

ма дај. шта треба да уприличе ватромет и светковину и доведу весну змијанац да пева. шта фали ујутру, војнички у зору.

занимљивије је шта ће да трипују они сад. капирам да ће брда да прете.

Meni je odlično što je ovako sve ispalo, fino dođu ljudi u cik zore, kada niko od njih nije spreman da izađe na ulice u većem broju, odrade to za 40 minuta, odu.
Da se čekalo u 12 sati, pa znaš šta bi njih bilo na ulicama? Hiljade garantujem. I onda samo treba jedan albanac sa puškom da se nađe tu (a svi gotovo da imaju puške) i eto belaja daleko većeg, jedan zapuca, ovi odgovore, ubije se neki čovjek koji je tu stajao sad rukama u džepovima, digne se frka, oni krenu da divljaju i eto opet problema zbog koga nas mogu handriti i Evropa i svijet čitav.
Ovako su došli i smanjili rizik od bilo kakvog incidenta, ništa se nije desilo i to je to.
Bez obzira koliko bi i ja volio da se to odigralo pred svima njima, da im se pokaže da ne mogu kako oni hoće, ovo rješenje je daleko pametnije, bez ikakvog incidenta.

Jedva čekam nova poskupljenja, ovako je ao da živiš na hard, hoću na very hard, pa daj bože zdravlja počeće neki rat ili slično sranje pa ćemo i na insejn da obrnemo gejm.

Jeste odlican potez i drago mi je sto je proslo bez incidenata, samo pitanje je kako ce sad ovi da odreaguju na to... Nisu nista spomenuli na vestima sta su uradili sa spomenikom, valjda ce isti biti unisten a ne prenet na neku drugu lokaciju...
Samo, pitanje je sta ce ih sad spreciti da ponovo iznekne slican spomenik. Da bi nasi to sprecili morace da ostave par patrola zandarmerije dole, a to ce ovima vec dati povoda za dalje kukanje. Videcemo...

Ово је доказ да се државне институције чврсто држе оне добре старе... "Ко рано рани..." лололло
До јаја, нека су га склонили, сад да баце један напалм на град... Добро де, не мора ајде. хихихи

Slažem se sa prvim postom i ne bih ništa dodavao.

Trebalo je da ga sklone u podne.
Dole se nekakvi albanski ratni veterani busaju u prsa i mašu puškama nedeljama a oni gledaju da ih ne uvrede. Ne ulazeći uopšte u kontekst i etičku opravdanost spomenika, u ovoj zemlji on važi za spomenik terorizmu, i zdrav razum nalaže da mora biti uklonjen odmah i bez pregovora. Mogli bismo lako pretpostaviti scenario koji bi usledio nakon postavljanja nečeg sličnog bilo gde u Evropi, da ne pominjem bolno konzervativnu Rusiju i one azijske ekstremističke zemlje. Ali ne, vlada je skroz u skladu sa novim trendom da se Albanci tetoše samo zato što je nategnuto oko Kosova. I dolazimo do situacije da ako Albanac psihopata ide i kolje po zemlji, oni razmisle dobro pre nego što ga zamole da prestane( trebalo bi da bude bespotrebno naglašavati da nemam ništa protiv Albanaca kao nacije samo protiv ilegalne terorističke paravojske koja preti ponovnim formiranjem ako im se ne oda zaslužena počast).
Ovde to sad prolazi, jer zemlja gleda da izbegne incidente po svaku cenu, pogotovo jer je na vlasti jako heterogena koalicija i onda bi sve što iole ugozi odnose sa Evropom bilo korišćeno kao oružje za međusobnu političku borbu na budućim izborima i obilo bi se o glavu lideru stranke koji se označi kao krivac(a to bi vrlo verovatno bio premijer).
Dolazimo do situacije da se do juna(a vrlo verovatno i mnogo posle toga) neće ostvariti uslovi da uopšte budemo nezavisna država, već neka evropska provincija u rangu Kosova koja čeka dozvolu za svaku odluku koja se tiče održanja stabilnosti i krčmi suverenitet.

Гледам сад овај клип и видим како се муче да дигну оно говно и размишљам како би било лакше да су га отерали у деловима хехе

Јебига, рано је да користе експлозив..

Zablokirala tema.
Davidov post zaključao.
Eo pa ga ponovo postavi

Давид
лоло било би занимљивије да су само пар рмпалија с маљевима га изгрували онако дивљачки док пуца мермер и само се окрену сви и оду и оставе оне крхотине. ал овако је шмекерскије. нећемо да вас понижавамо само склонимо па га носите у валону.

Ма јесте. Штета што Слоба није више жив и на власти, он би им се најебао кеве и у подне и после подне.

Штета што Слоба није више жив и на власти, он им би се најебао кеве и у подне и после подне.

И онда би потписао победнички споразум којим ми победници напуштамо једну своју покрајину и немамо никакве надлежности над њом, јер смо победили. лолол

Једна брига мање. Дабоме.

ја закључавам интернете.

šta bre kenjate, trebalo je da pravimo buku, aj da pucamo po šiptarima, e, da je sloba bio tu itd...
takav sirovinski pristup nas i doveo gde nas doveo, i to je i bio cilj šiptarima, a očigledno prosečnom srbinu to još nije došlo iz dupeta u glavu. glupi smo ko kurac, a emotivni ko marica bez kurca.

šta rano ujutru, da se pitam nešto, doveo bi u 2 noću majstore, što je tiše moguće to uklonio, a kad šiptari pitaju ko je i zašto to uradio, kažeš ne znamo, to se organizovali neki sami, povešćemo istragu protiv njih, jebi ga kontroverzan vam spomenik...
dobro je, odlično je ispalo i ovako.

šta mislite, kako je tito rešavao ovakve "probleme", i kako ih rešavaju jaki i pametni. pojma nemate? to je sa razlogom...

Pa da, bitniji je golemi kamen od ljudi. Da da. Ajmo sad sledećih 10 godina da razglabamo o tome, a oni što žive bez struje, vode, posla, sve je to go kurac naspram nekakvog spomenika!

Kad ćete se trsit pa da shvatite da vam ovim samo mažu oči i da je sva ta priča oko nacionalnosti i vjere go kurac i da su bitni ljudi?

Jebote.