Poč'o rat, pizda ti materina!

1. Svako može da umre za svoju zemlju, treba hrabrosti i snage da bi se za svoju zemlju živelo.

2. Ево овај неће да ратује, ови иду у Италију, Брус на север... ПРОДАЛИ СТЕ СВЕТУ СРПСКУ ЗЕМЉУ, МАЛУ МОШТАНИЦУ СТЕ ПРОДАЛИ!

ne idem ja i Italiju zbog rata, ja idem zbog ljubavi
    ZBOG LJUBAVI!!!

3. Ne vredi se mučiti enemy, prošli put sam se javio na mobilizaciju

Ма мене само смара то константно цвикање од рата, ко да би нам био први. :Р

4. -''Што ви, младићу, не идете да се борите за нашу цивилизацију?''
    -''Госпођо, ЈА сам та цивилизација.''

5. Не гине се више због земље, него због појединаца.

6. Не гине се више због земље, него због појединаца.

Штоб' рекли ми металике:
    http://www.youtube.com/watch?v=Wo135x0oXo8

7. Što reče moja keva:

Ti klinci ne treba da kake mnogo. El smo se tukli? Jesmo. El smo izgubili? Jesmo. El smo najebali posle? Jesmo. Poraženi smo i nemamo šanse u bilo kakvom ratu, kao što nismo imali ni tad.

8. srbija je previse slaba za rat. nemamo oruzje, nemamo istreniranu vojsku, itd... ali gore od toga je sto nemamo infrastrukturu za rat (stratesku). nema ko da im napravi odecu, da ih obuje, da ih nahrani, ne postoji vise proizvodnje, sve uvozimo.
    zavisili bi od mocnika, a oni uvek zajebu kad ti najpotrebniji,

ako me pitate da li se plasim rata... plasim se gerilskog neorganizovanog rata sa milion komandanata za kakav smo jedino i spremni. plasim se klanja seljaka za hranu, i gamadi koja se razmnozi i osili nakon takvih sranja.

jedina stvar gora od uniforme i puske je gunj i puska. toga se plasim, da.

9. U boj! U boj! U boj, u boj, u boj!!!

10. srbija je previse slaba za rat. nemamo oruzje, nemamo istreniranu vojsku, itd... ali gore od toga je sto nemamo infrastrukturu za rat (stratesku). nema ko da im napravi odecu, da ih obuje, da ih nahrani, ne postoji vise proizvodnje, sve uvozimo.

A jebiga celte, kad volimo pa ne možemo prestati :)

11. Svako može da umre za svoju zemlju, treba hrabrosti i snage da bi se za svoju zemlju živelo.

To je to.

12. celt

srbija je previse slaba za rat. nemamo oruzje, nemamo istreniranu vojsku, itd... ali gore od toga je sto nemamo infrastrukturu za rat (stratesku). nema ko da im napravi odecu, da ih obuje, da ih nahrani, ne postoji vise proizvodnje, sve uvozimo.
    zavisili bi od mocnika, a oni uvek zajebu kad ti najpotrebniji,

ako me pitate da li se plasim rata... plasim se gerilskog neorganizovanog rata sa milion komandanata za kakav smo jedino i spremni. plasim se klanja seljaka za hranu, i gamadi koja se razmnozi i osili nakon takvih sranja.

jedina stvar gora od uniforme i puske je gunj i puska. toga se plasim, da.

Sve tako, ali najubedljivije je ovo " I gamadi koja se razmnoži i osili nakon takvih sranja" E celte, ne da me strah svega ovoga ali ovih najviše!

Edit: Znam likove koji su čuvali krave, i odjednom počeli da voze audije i kojekakve džipove kad su stale borbe. Sada ih je puna Srbija i sramota me je da kažem da su to moji meštani i komšije iz 'Rvatske.

13. Kakav kurčev rat... Ima ovdje likova uvijek spremnih za to, ali kako god okreneš sve manje ih je, neki se opamete a neki poginu. Stranci taman počeli da plode kapital nije njima sad do toga. I posljednja stvar, ne bi me začudilo, ali nećemo valjda ratovati praćkama i kamenjem se gađati...

14. Ma bjezite bolan, stari mi je vodio minerski vod 5 godina prokletih proveo po linijama minirajuci pa po naredbi onih iznad njega deminirajuci ista polja nakon sto su prodavali opstine koje je su zauzimali...Hvala Bogu imam veze neke, odma bih preko grane zapalio jebo ih rat da ih jebo

15. Hrani sina pak šalji u vojsku, Srbija se umirit' ne može.

Eeeeee, al' imamo jedan problem.

Albanke, Šiptarke, lijepe, mlade, jedre, zdrave i rađaju 5-6 lijepih, zdravih malih Šiptara.
    Srpkinje lijepe, mlade, jedre, zdrave al' ne bi ta rodila ni jedno, ima ona karijeru.

I zato se ti isti Šiptari šire. I neka se šire. Ko nam je kriv, što se ne razmnožavamo?
    Ne treba nama rat, sami sebe ubijamo, sami umiremo.

16. ја бисе вратијо из аустрију да се бијемо са шиптаре да их о терамо назад у албаниу,јерсу они гамад и нису заслужили да живе у нашу србију! свако ко избегне рат треба ликвидација дасе направи ко што је радијо џингискан кадсу освајали сибир, метак у главу па да видиш како ће дасе бију са шиптари!

СРБИЈА СССС

17. Kostiću, pa ne započinji rat, jes video šta se desilo sa pečatom? :)

18. Leprikon
    ја бисе вратијо из аустрију да се бијемо са шиптаре да их о терамо назад у албаниу,јерсу они гамад и нису заслужили да живе у нашу србију! свако ко избегне рат треба ликвидација дасе направи ко што је радијо џингискан кадсу освајали сибир, метак у главу па да видиш како ће дасе бију са шиптари!

СРБИЈА СССС

http://www.lfcserbia.com/forum/style_emoticons/default/Hail.gif

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.