Prijava

KLITON JE ŽENA I NEMA SRCE. NIJE IŠO U VOJSKU I NEMA MILOS. I ŠTA MU JEEEEEE... IZVIN'TE

Американци не могу нам ништа, јер су љубоморни на наше чварке, на наше сланине са планине!

Pa i ne pričamo o politici, pričamo o slučaju da izbije rat tipa USA vs. Rusija, bez nuklearki. Razguzili bi ih Ameri, ne lako, ali bi ih odrali.

Sta konkretno znaci 1v1? Znaci li to da Ameri mogu da koriste prijateljske drzave iz NATO pakta makar kao baze? Sa razlogom su najjaca sila sveta, ali treba uzeti u obzir cinjenicu da relacija Aljaska-Kamcatka i nije bas najrealnija kada je u pitanju eventualni rat, a ako se to izuzme, Rusija i Amerika nisu bas blizu. Bolja oprema i za nijansu bolje naoruzanje kao i blaga brojcana prednost su na strani SAD-a, ali ruski vojnik se nikada ne sme potceniti. Rusi su veoma uporni i sto je jos vaznije, imaju vise resursa za vodjenje dugotrajnog rata. Sanse su 55-45 u korist Amerike ako mene pitas.

'Ajmo, kvote:
Amerika - Rusija 1.82:3.56:2.02
Amerika - Kina 2.14:1.78:2.41
Amerika i NATO - Kina i Rusija 3.45:4.87:2.89
poredak po Orvelovoj dojavi 9.45
atomski rat - komb - bioloski rat 2.56:1.23:4.65
gde izbija rat:
Izrael 4.56
S.Koreja 3.44
Iran 3.21
Kosovo 23.34
(korekcije su moguće)

Sad bez zajebancije, ja mislim da, u ovakvom moralnom rasulu u kakvom se nalazimo, nije nemoguće da ukoliko dođe do nekog rata osvanu ovakve ponude u kladionicama.

Много висока квота за Косово.. Национални понос дрма кладионицу а?

Ma brate prvo Makarov ima da upadne na aerodrom koji nosi Zakajevo ime i ima da izrešeta buljuk Rusa, pritom pričajući samo engleski i na kraju ima da ubije Alena, koji se infiltrirao tu i posle će cela Rusija da misli da su Ameri odgovorni za taj napad i ima da izvrše invaziju na SAD a NORAD neverue jer Ruje imaju neki ACS modul. Tipa ušetaju im se u Belu kuću a oni 'vaaao, odakle , kako vi tu''

I posle kapetan Prajs, Sapun i Juri jure Makarova da ga ubiju.

Ako je verovati Modern vorferu.

Lemajo, jel se dobija muštuluk za donošenje vesti o početku sveckog rata?

kontam da bi bio red!

Pa i ja tako nešto mislim, pogotovu što, kako god taj rat da prođe, može samo da popravi stvari. Tako da, ako gledamo širu sliku, to jeste dobra vest.

Види то ово! Лемаја директно са бојишта, као некад Згембо директно са миришта!

http://www.youtube.com/watch?v=xducwH0EcYU

Amerika i NATO - Kina i Rusija 3.45:4.87:2.89

ko zna ista u vezi matematike ima siguran dobitak lolo

Jesi siguran? Uplatis istu svotu na 1 X i 2, i ako dodje dvojka pukao si 0.11 uloga.

Да. Сјебаће маику Русију. Ви'ш Украјинце, гамад квислиншку.

почеће опет суваљивањем Србима на стоту годину одизбиања великога рата закоји нисмо ништа били скривили маику им фашистичку ! дошло време када нанас неће добро да гледају ал доћиће један поносан штое Србин свеће редом побеђивати затошто веруе усебе биће у Србији пуно страних великих трговаца биће једна наша домаћа трговина добра за све данаш новак остане у нашој Србији биће свега само мораће да се засучу рукави јер само тако ћемо победити ! јебаће нас швабо због домаће трговине паиштасамреко !

Није да није, ал' онако сирово, у духу глобализације, форсирају став о Србима, као ултимт лошим момцима у свету (типа Ал Каида), и оптужују за покретање Првог светског рата где нас 1.2 милиона погибе. Исто фора да оптужиш Индијанце за откриће Америке, да, тачно је. Једино потпуна телетина, без икаквог знања о евопској историји тог времена, познавања националне ситуације у српству, и циаљне субјективне интерпретације, може да збори такве безаргументоване гадости какве истовара Кристофер Кларк, ал' све у духу политички коректног и помирења, а нама ко јебе матер минијатурну.

Ne znam ko će da kobedi, ali ću zvanično bit' neutralan a prodavaću oružje svim stranama. I švercovati rakiju, bezolovni i super, to mi hobi od ovog poslednjeg rata, štaš.