Prijava

Кад нисам расположен, нећете ме пушком натерати да читам ваша говна.

+1515135153

Čitanje ne možeš na silu da popraviš. Mislim ja gledam po sebi u zadnjih par meseci ja ne pamtim dan, sem onog "bongovanja", da sam pročitao 30 ili više defki. Pun je kurac brljotina i ako odma naletim na njih ni ne čitam dalje. 30 novih postera i reakcija ne bi pogledao pa makar se svet srušio.

E DO KURCA VISE SA TIM KAKO SVAKO OCENJIVANJE MORA IMPLICITNO POZIVATI LAJK.
Svaka tema koja je otvorena kako bi se podrzalo ocenjivanje se zavrsi takvim retardiranim argumentom. KOJI VAM JE, BRE?!
Ne treba da se zahteva nista, u pravu je Brus, ne mozes uslovljavati. Ali usvojite ono sto je jos onomad predlagano, da se dobije neka znacka za 1000 ocenjenih defki. Boli jajo autore za krune i kurce palce, a onome ko ocenjuje je to podsticaj da nije retardirano izneti svoje misljenje.
PODRSKA SVAKOM PREDLOGU KOJI PODRZAVA CITALASTVO!
BAN ZA SVE KOJI POMENU DA CE TO ZNACITI VISE POSLA ZA MODOVE I POVECANJE HEJTA!

Насумично отварање тема.

To, da se uvede kolajna za čitače, k'o što ovima piše moderator, da piše tako i ponavljač, dvojkaš, vrlo-dobar, odlikaš, štreber, student...

Mislim da će to značiti više posla za modove i povećanje hejta.
http://media.tumblr.com/tumblr_lzlnm0zdtv1qzlvmi.gif

Da li bi se popravilo čitanje ili bi ljudi bez čitanja ocenjivali, samo da bi što pre došli do četa?

A ono, modovi ne mogu da provjeravaju ima li hejta/lajka?

Odgovorio ti je Ombre dobro:

zato je fora da se stavi da moraš bar 30 defki doceniš i onda ako se vidi da lajkuješ ili hejtuješ, odeš u baniju... jednostavno

može +

A vi bi mogli malo da odete čitati umesto da lupate predloge po forumu.

Bruce, uvijek sam čitao i ocijenjivao. Sada stvarno stižem d'ocijenjujem pratnju i do desetak defki sa početne strane jer je vrijeme ispita. Ali realno svako se osijeti ocijeni sto defki na dan a pokupi 30 pluseva na 3 defke.

dobre defke sakupe pedesetak poena..

Dobre defke autora koji imaju mnogo pratilaca. Kada sam imao skoro 30 pratilaca na ovom nalogu, mogao sam da napišem neki vic sa zadnje strane tabloida kakav je svijet i sigurno bio bih u plusu.
Imam defki sa skorom 15:1/16:2 i sl i uz to još imaju mnogo komentara i mislim da su to kvalitetne defke, i da su lagano mogle imati 50 pluseva da je čitanje išta bolje.

Napišem i ja defku na duplom pa jedna dobije 15 glasova, a druga 50 - to je zato što ona prva kurcu ne valja, a ne zato što se ne čitaju.

Provalila sam koji je. Tačnije, rekli su mi. :P

Puzzle, pošto vidim da dalje nisi čitao, sam mi odgovori hoće li moderatori svakog autora da provere da vide da li je bilo lajka ili čitanja?

Vidio sam Dukka to ali smiješno mi bilo stvarno.
Neće provjeravati svakoga svaki dan naravno ali sa vremena na vrijeme se može obaviti kontrolni pregled krizne grupe. Može se vidjeti i lajk/hejt od prije godinu dana, ništa se ne sjekiraj...

A DE TI MENI ODGOVORI KOLIKO TREBA VREMENA DA SE PROCITA ILJADU DEFKI?
Na hiljadu procitanih i ocenjenih dobijes neku znacku, kao i za odabrane, samo neki ekvivalent. Kada neko nagura iljadu, dobije, provere jelje bilo lajka i kraj.
KOJI VAM JE VISE SA TIM HEJT/LAJK PRICAMA? DA PROBAMO, PA DA VIDIMO. SVE NEKI DOJAJNI ANALITICARI, STO NE RADITE NA BERZI KAD TAKO PREDVIDJATE?

Ali usvojite ono sto je jos onomad predlagano, da se dobije neka znacka za 1000 ocenjenih defki. Boli jajo autore za krune i kurce palce, a onome ko ocenjuje je to podsticaj da nije retardirano izneti svoje misljenje.

Ako ti nešto znači, jedan od kriterijuma kod postavljanja odabrane mi je i aktivnost dotičnog autora. Jaaaaako retko odaberem defku nekom ko ne čita ili ga nema na forumu. Naravno, to nije isključivo, samo mi je dodatni kriterijum.

Provalila sam koji je. Tačnije, rekli su mi. :P

Svi će biti banovani s razlogom "Smorka vas daruje"...

provere jelje bilo lajka i kraj.

Ma razumiju oni da je izvodljivo, samo traže izgovor za nečitanje.

Ne, ne .. nikako .. Ček, uletim na čet, vidim neki interesantan razgovor, oću da učestvujem i kurac .. moram da ocijenim 30 definicija ... U tom bi se slučaju povećalo ocjenjivanje ali ne i čitanje ... Nije mi fora da odem da lupim 30 minusa na 30 definicija zbog četa ... Ja protiv, ne znam što će bit
Pazle imaš pvt

Što ga banovaste sad?
Ključaj ovo

Ako ti nešto znači, jedan od kriterijuma kod postavljanja odabrane mi je i aktivnost dotičnog autora. Jaaaaako retko odaberem defku nekom ko ne čita ili ga nema na forumu. Naravno, to nije isključivo, samo mi je dodatni kriterijum.

Ja mislim da ne znam, sem Crvene Konjske Masti, koji nije normalan, nekoga ko redovno čita definicije. Čak i vi moderatori, kojima je to posao (čast izuzecima), to ne radite. Krenem ponekad da čitam, vidim da ima dva vica koja stoje tu dva sata. To znači da niko ne češlja te definicije. Sem toga, nema ništa novo, zanimljivo. Sad svi forsiraju "Kiriku - kad se petao istripuje pa ne zna da priča" defke, koje dobro prolaze.

Svi dobri "pisači" defki su napustili sajt, ili više ne pišu. Većina se neće složiti, ali to je samo moje mišljenje. Ja sam Crno, volim duge šetnje pored plaže i pokrijem se preko glave kada grmi. 064 - 448 - xx- xx

Jebiga Crno, kriterijumi nužno padaju sa kvalitetom - ja sam ocenio preko 140.000 definicija, a nisam najveći čitalac ovde. Jednostavno, ono što je pre godinu i po dana bilo sramota da ostane živo duže od dve sekunde sada preživi prvi sat, ako ti kažem da sam samo u poslednjih 24 sata obrisao 50 komada (a nisam jedini koji briše) onda će ti biti jasan nivo čišćenja iako se tebi čini da sranja preživljavaju.

Ima mnogo dobrih definicija, problem je što ne mogu sve da odu na naslovnu, a niko neće da se trudi da prelistava - i još nešto, volim i ja duge šetnje, ali mi ne smeta grmljavina. Ode sad da malo čitam :)

Оде Пазл у парам парчад. Вјерујем да треба катанац.

Tek sad shvatam koliko čovjek mora biti jak da okrene glavu od osobe koja mu je nekad bila sve.
R.I.P. Pazlfokse :(

Nije pazl još umro .. bar ne dok ne pročita moj PVT! ŽIV JE PAZL UMRO NIJE DOK JE NAI I VUKAJLIJE!