Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
E jebem mu miša!
Pazlfokse, da nam opet vaskrsneš ubrzo!
Izgibe puzzlefox.
Jesam li rekao da nije mrtav? A? šta sam rekao? hmmm ..
Tu sam, tu sam :)
Kobe, ja ne vidim nikakav PVT od tebe.
Nego, da ne oftopikujem:
Može se zaključati tema nje problem... Vidim da nema šanse da natjeramo ljude da čitaju.
Realno, da ne želimo ocijene, definicije bi pisali po kojekakvim sveskama.
PS: Hvala vam za brz odban ;)
Šta sam rekao?
Nisam ga poslao kad sam vidio da si banovan, sad ću da napišem .. pazsad:D
Ja potpuno podrzavam ovo.
http://static.politika.co.rs/uploads/rubrike/170180/i/1/Slobodan-.jpg
Gde god je bilo pitanje "za ili protiv" musaši je izbacio ovu sliku. Počinjem da se plašim da je Slobofetišista, možda čak i Ivica anderkaverd.
http://vukajlija.com/forum/teme/49996-prijedlog-ocijeni-da-bi-cetovao?strana=3#post_2265970
Čet je i ovako leglo duplaka i ljudi koji ne znaju sta pametnije da rade i onda dodju tamo pola dana da seru govna i usput izvredjaju bar njih 3-4 ljudi koji upadnu i popiju ban da bi se vratili posle 10 minuta sa jednog od 27 duplih i nastavili sranje govana. E sad, protiv ovog predloga sam jer bi seracima jos vise olaksao vracanje na cet i radjenje po starom. Uglavnom 87% ucesnika na cetu ima max 30 definicija i svaki dalji napor da se napise neka (pa jos sto mora i sa duplog) je krajnje pickasto od strane sajta.
Е, Слобо, Слобо, кад (ни)си доживео да којекаква балавурдија качи твоје слике у поспрдне намене.
Ja uđem u najpopularnije definicije dana, tu vidim tri redefinisana pojma, tri prežvakane teme, dve igre rečima i dve dobre definicije.
Ne volim da delim minuse, a na veliki broj današnjih definicija ne mogu ni plus da dam.
Sto mislis da sam balavurdija rajkarde?
Зато што качиш слику нашег вође у поспрдне намене.
И још једном да споменем. А мусаши, а женидба.
Čet je i ovako leglo duplaka i ljudi koji ne znaju sta pametnije da rade i onda
dodju tamo pola dana da seru govna i usput izvredjaju bar njih 3-4 ljudi koji
upadnu i popiju ban da bi se vratili posle 10 minuta sa jednog od 27 duplih i
nastavili sranje govana. E sad, protiv ovog predloga sam jer bi seracima jos vise
olaksao vracanje na cet i radjenje po starom. Uglavnom 87% ucesnika na cetu ima
max 30 definicija i svaki dalji napor da se napise neka (pa jos sto mora i sa
duplog) je krajnje pickasto od strane sajta.
Mislim da nisi u pravu. Ovako bi im se otežao povratak na čet, jer bi opet morali da ocene 30 definicija i sa tog drugog naloga, pa ili će da odustanu od vraćanja ili će da razmisle dobrano pre nego što počnu da vređaju. A i nije lepo što funkcioner kaže za članove sajta da su seratori, ima na četu finih i pametnih ljudi.
nasumicno bi se davali plusevi ili minusi kako bi se sto pre ispunila kvota
treba naci drugi nacin da motivisemo ljude da citaju
A што дирате нас четере, једемо говна по читав дан и никоме не сметамо :)
Pa eto, riješili bi dva problema odjednom.
Nego, nema veze, razumijem da ovo ima svojih loših strana ali treba smisliti neko riješenje jer ako ovaj trend nastavi, sljedeće godine u ovo vrijeme svaka defka će imati samo po dva glasa (najvjerovatnije jedan od Džonija a drugi od CKM-a).
Protiv predloga.
Kobe je na prethodnoj strani lepo objasnio zašto: