NOVO: Nadmetanje!

1. Zato modovi treba da biraju po svojoj nekoj proceni, odnost minusa i plusa ne treba uzeti u obzir...

2. Јес' па онда пола Србије да ми се најебава мајке јер мисли да сам намјестио нешто.
    Нама је због тога и забрањено учешће, тј није забрањено учешће, али не конкуришемо за награде јер кад би неко од нас добио награду, иста би ствар била...

3. Treba na samom kraju uzeti jedno 50 reakcija koje će moderatori odabrati po slobodnoj proceni kao najbolje, a onda odrediti 20 neutralnih autora, koji će uz modove (ili opet samo modovi) da glasaju javno za najbolju od tih 100 u nekom Evrovizija fazonu (ne mogu glasati za eventualnu svoju reakciju) i makar će malverzacije biti smanjene na neki podnošljiviji nivo. Lobiranje je već normalna pojava u modernom svetu :)

4. Јес', па ћеш ти објаснит' народу како то баш његова реакција није ушла у ужи избор и није побиједила, а генијална је :)

5. I da Kajzen proglasi pobednika putem video linka :)

6. Da proglasi pobednika uživo na drugom dnevniku. :)

7. Jebi ga, ja hteo da pomognem da sve bude što poštenije, a ovako računajte da sigurno pobeđujem :)

8. Ма помога' бих и ја, али се народу не може угодит' :)

9. Ма победиће нешто рендом, типа детињство од 97 до 2052, није то ни битно. Битно је да се популаризује сајт, да каизен заради паре и да нас све части пивом! УРААА!

10. U pravu je Agilni, nije loš predlog, bolje tako nego ovo sa plusevima, jer vidite i sami šta se desilo odmah na početku. Gledam one reakcije i čudim se kako tolko minusa imaju a onda se setim da klinci naprave reakciju, minusiraju sve drugo i pozovu ostale "pajtose" da za njih urade isto to, glupo je.

11. Što se mene tiče već sam video pobedničku muzičku rijekšn. Mada bi posthumno ipak Mojnetov Jašar treba da pobedi u takmičenju.

12. Po meni je učešće na takmičenju ovog tipa trebalo da se omogući autorima koji imaju bar +50 na definicijama. Onda se ne bi tako lako štancovalo.
    Meni je ustvari tužno ovo ciganisanje...
    Ne zanimaju me tablete, hoću svoje pravo na 31 reakciju dnevno!

13. Pomrčiše tableti zdrav razum,djavolske su to sprave,K.J.S.SRBIJE!
    http://www.youtube.com/watch?v=kPC4N0qfbbg

14. Jesu li vam sad reakcije goMno? Pogle ovih što su kenjali po reakcijama kako su se sad aktivirali. Zinula guz'ca hahahahahha

15. Ne zanimaju me tablete, hoću svoje pravo na 31 reakciju dnevno!

Нећу 31, ал оћу 5 колико ми и припада.
    Ево, ја ако освојим награду, оћу да трејдујем за круну или само за промену надимка.

16. Нећу 31, ал оћу 5 колико ми и припада.

Oću i ja svoje pravo na jednu reakciju dnevno!

17. nije mi jasno zašto nije ušla moja reakcija u muzičke, a ne samo moja nego i još neke, molim Vas da mi objasnite dal je to do skora ili?

18. haha ladno mi piše "napravi svoju reakciju ]0]" hahahahah šta koji kurac?

19. ae Kaizene reaguj, otključaj me lololo

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.