NOVO: Nadmetanje!

1. Usain Bolt
    nije mi jasno zašto nije ušla moja reakcija u muzičke, a ne samo moja nego i još neke, molim Vas da mi objasnite dal je to do skora ili?

Квалитет

2. ko bi rekao da ce davanje vrijednih nagrada da podstakne ljude da budu jos veca govna. neocekivano skroz.

3. Pa takvi su ti ljudi na internetu, šta si ti kontao? Ima puno neljuda koji dođu na chat/forum "nabace maske" i glume finoću.

Nisam ni na jednu roknuo minus, loše i ne ocjenim a ja evo još i ne napravih. Nemam pravo na pravljenje. Smarko čudo ovo?

4. Макарон0, моћи ћеш да правиш кад прође 24 сата од последње коју си направио.

5. Ovo sad dnevna kvota na reakcije 1?
    Juče napravih samo jednu a prije nje nisam 5-6 dana pravio.

6. СмањиЈо Казан синоћ на три свима па кад је видео шта је гована, смањио на једну. :)

7. A tako znači :)
    A ne znam, umjesto da napravi posebnu sekciju gde se prave samo muzičke i da tu stavi ograničenje na jednu a da ove obične reakcije i prava na količinu dnevnih kvota ne dira, on ovo radi. Bezveze mu je ovo ali šta čo'ek da radi :)

8. Istina, valjalo bi da sledeći put postoji odvojena sekcija za takmičarske reakcije (ili defke/postere, što da ne), ali da ne bude kvota jedna dnevno, nego jedna za celo takmičenje, pa ti sad daj sve od sebe. Biće manje govana, više kvaliteta.

9. да ли ће Миња Субота и Саша Поповић као истакнуте личности наше музичке сцене бити на додели награда?

10. Mrzi me sad da citam 15 strana, pa izvinite ako se ponavlja pitanje.

Zasto se moja rekacija, koja je dobila notu, ne pojavljuje tamo u onom delu " Najnovije muzicke reakcije"?

EDIT: odnosno, nerealno je da ima samo 7 strana reakcija,kad je skoro svako napravio po 1

11. Межда није добила ома ноту, па кад уђе накнадно, сортира се по времену, а она негде запалаааа...

12. Au, koliko sam video iz ofa, dosta dobrih reakcija biva ćušnuto i neprimećeno jer se izgleda isključivo gledaju muzičke reakcije. Malo je besmisleno što nekome reakcija ode u muzičke čim se napravi, a druga koja je napravljena u isto vreme ode sa sedam-osam sati. Napraviti novi tab za muzičke reakcije i mirna Bačka.

13. Ко јебе реакције кад су говна. :Д Нема пуно ових музичких кол'ко сам мислио да ће да их буде. Ево све их прегледах на брзака.

14. Nema kad je smanjeno na jednu dnevno.

15. Istina, valjalo bi da sledeći put postoji odvojena sekcija za takmičarske reakcije (ili defke/postere, što da ne), ali da ne bude kvota jedna dnevno, nego jedna za celo takmičenje, pa ti sad daj sve od sebe. Biće manje govana, više kvaliteta.

sjajan prijedlog.

16. Baš sam se radovao pravljenju reakcija uveče kada umoran dođem kući sa posla. A vi ste mi tu radost dali pa uzeli.

17. Istina, valjalo bi da sledeći put postoji odvojena sekcija za takmičarske reakcije (ili defke/postere, što da ne), ali da ne bude kvota jedna dnevno, nego jedna za celo takmičenje, pa ti sad daj sve od sebe. Biće manje govana, više kvaliteta.

Takmičenje za defke bi bilo najbolje organizovati u stilu kupa, svaki drugi način je pogrešan.

18. A ko će da plati sve one tablete?

19. paninaro
    Baš sam se radovao pravljenju reakcija uveče kada umoran dođem kući sa posla. A vi ste mi tu radost dali pa uzeli.

x2

Samo sto ja radim od kuce tako da mi je ta radost ceo dan oduzeta... :(

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.