U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
uzmite moju reakciju, ionako mi ne treba :)
Ja mogu -1. Ako uzmem tvoju moći ću nula. Ako u autobusu ima pet ljudi i na stanici izađe njih osam, koliko treba da ih uđe da bi ih bilo nula? :-)
Bruce, obrisa li ti onu?
оћел бити тема за стављање реакција које треба да се штиклирају (или нотирају да се тако духовито-такмичарски изразим)?
Moj odgovor je ovo, ionako će da pričaju da je namešteno... :)
http://www.youtube.com/watch?v=DOOO9na8mPI
nije mi jasno zašto nije ušla moja reakcija u muzičke, a ne samo moja nego i još neke, molim Vas da mi objasnite dal je to do skora ili?
Квалитет
Mojne da ložiš čoeka, uglavnom jer ne stignu da vide sve, mnoge reakcije imaju jedva da su u plusu pa su opet u muzičkim...
Meni i dalje nije jasno kako to da je moja reakcija proglasena muzickom, a nema je na listi muzickih reakcija.
Ako misliš na onu "neke ptice nikad ne polete" reakciju, nije, treba da bude žuta nota ne siva. A druge su ti od ranije, ni nemaju notu.
хехехе пошто ви модови волите да мењате називе тема, можете да ову назовете "Ново: надимање" хехехе
e moj bače obrisaše mi reakciju sa međedom
Može li neko da mi objasni, pošto nisam baš u toku, zašto imam dozvoljenu samo jednu reakciju ?
zato što je uvedeno takmičenje muzičkih reakcija pa da mi bolji ne bi spemovali gazda je odlučio da nam svima skrati broj reakcija. ja sam rad i da potpišem neđe da se neću takmičiti samo da mi se vrati da bar dnevno mogu deset da napravim, evo ne mora više, dosta će mi i deset bit.
EDIT:
http://vukajlija.com/nadmetanje/muzicke-reakcije/info
Vratite nam nase pare... Ovaj, htedoh reci reakcije!!!
Svaki dan ću napraviti po jednu bezveze reakciju sa našim nestradnim umjetnicima da se malo zajebavam. Ako neka upali ok, mada mislim da će upaliti brisanje.
е јебига
Pa kad nije imao prsluk i resto :))
Glavni, i ja cu... Htedoh da napravim neku sa Rambom Amadeusom gde bih samo stavio KPGS, ali ipak necu jer ce takva reakcija biti izbrisana u roku od par minuta a ja cu dobiti kutiju cokoladnih bananica... Mada, bio je i red s obzirom na to koliko sam do sada dao bananica moderatorima da bi mi reakcije usle u odabrane...
vratite moju muzicku reakciju!
Nekad sam se borio za reakcije, ali sam izgubio inspiraciju vremenom. Pored toga, na naslovnoj često bude sumnjivih odabira. Ipak, nemam pravo mnogo da pričam pošto slabo ocjenjujem. Drago mi je što ima novih nada u toj oblasti. Ostaje žal za krunom...
paninaro dečko kako može da izađe osam ako je bilo samo pet, de reci ti nama?
Vezano za reakcije, toliko malverzacije se sa ovim oseća u vazduhu da je to strašno...
Nekada sam mogao napraviti nekih 58 reakcija a sada samo 1, ocećam se tako impotentno...
Pa koji su kurac ubacivali NOTU ako jos moraju i da je pozute.. U svakom slucaju.. ako to znaci da reakcija nije muzicka, zivo me interesuje koji je kriterijum za to..