Bojkot okupljanja vukajlijaša u Novom Sadu 2013.

1. Poštovane kolege i prijatelji, pošto sam u suštini moralan čovek koji drugima želi dobro, moja je obaveza da, za vaše dobro, odvratim što više vas od dolaska u Novi Sad na gedering. Kako biste se uverili u moju kompetentnost u vezi sa ovom inicijativom, naglasiću da sam na isto to okupljanje dolazio i ranije, ne jednom, i da sam imao tu nepriliku da iz elementarne ljubaznosi upoznam 90% ljudi koji će se i ove godine naći u oblomovu na svojevrsnoj proslavi. Razlozi za nedolazak su vrlo jasni, i oni su sledeći:

- Oblomov nije ni malo povoljan što se tiče cena, skučen je, osoblje je krajnje maliciozno a unutra (sklepana bašta) je hladno do jaja.
    - Nećete jebati - žene koje dolaze na novosadska okupljanja - tradicionalno - su najobičnije ružnjikave i stiskonoge nolajferke koje dodju da iz samo njima znanih razloga piju dva jeftina pića i obaraju vašu erekciju, kako izgledom tako i ponašanjem.
    - Muški svet je prozaičan, no on se ogleda u dibidus štreberčinama, pozerima, hipsterima i seljačinama koje posle trećeg piva glume ludilo. Pored sveg pričanja o vukajliji i njenim velikanima koje ćeš uzalud nastojati da izbegneš, jedina alternativa će ti biti teme o besparici i nezaposlenosti, tome ko šta studira i sličnim stvarima koje te veoma zanimaju, a na kraju će se sve završiti političkim prepucavanjima.

Dakle, ukoliko nameravaš da spucaš soma i po da bi gledao kako drugi bacaju pikado, muvaš frigidne tetke, piješ razblaženo pivo i vratiš se kući suva kurca - samo napred. Ako si pak razborit mlad momak, svestan činjenice da se na 20 drugih mesta možeš provesti mnogo bolje ili raditi nešto pametnije, pridruži mi se i bojkotuj ovu glupost.

Top lista nadrealista:

- Crno
    - Skočimiš
    - StefanKostić
    - Meša
    - dusan1001
    - Denisx
    - melkijades
    - BlackArrow
    - Rahmetli babo Atif
    -Џими
    - marcipan
    -Деветар Цокулић
    - Warner von Latinsche
    - Black Hole
    - paninaro
    - Doppia_Leonessa
    - L@ki
    - MOTIKA
    - KanameTosen
    - celt
    - СМарко
    - Срета-Штета
    - CapooN
    - syngrafeas
    - Skočimiš
    - Towelie_
    - Duče
    - Billy Sharp
    - Blake Griffin
    - Towelie_

2. Hajde saborci, da vidim ko sve neće doći. Pravimo i spisak, kladim se da će na ovom našem biti mnogo pametniji i razumniji ljudi.

3. muvaš

piješ

Fine by me.

4. Ауууу, реко вам је да сте нолајферке...

5. Mrš u svoj pičkopaćenički tabor!

6. stiskonoge nolajferke

Auuuuu....

7. Auuu ko nam rek'oo

8. Pridružujem se!

9. Bo odabij, kvariš prosek ;)

10. Bojkotača.

Aj sad otvorimo temu "BOJKOT BOJKOTA OKUPLJANJA VUKAJLIJAŠA U NOVOM SADU".
    Kontam da bi to bilo kul.

11. Ajte samnom na 'one man' okupljanje.

12. Ček a čija je bila genijalna ideja da idete u oblomov lolo
    Ako se ne varam jel to ono kod televizije

13. One man, one jar?
    Two girls, one cup?
    Three Melkijadeses, one forum?

14. Evo i meša ga bojkotuje, rekao sam da će se ovde naći pametnih ljudi. Vas dvoje, slobodno - izlaz je na onu stranu.

15. Ja ovo bojkotujem, samo iz razloga što sam udaljen nekih 500 kilometara

16. Ja lično bih prije poša Melkijadesovo okupljanje, a nelično - ni na jedno.

17. Može, i zbog razdaljine i zbog ubedjenja. Nego da bačim spisak.

18. Ех, да је Хитлер остао жив...

19. Ех, да је Хитлер остао жив...

Ćuti jado, Bosna bi prva s'radala.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.