Prijava

Ćuti jado, Bosna bi prva s'radala.

А-а, Хићо је волио међеде :)

Stefane spemuješ, i takodje kvariš prosek-. Idi piši lepo po svojoj okupljačkoj temi koliko voliš, i ostavi čestite ljude na miru bar jednom u životu.

Не разумем чему оваква тема? На Вукајлији има свакаквих. Док се људи сами не увере какви су други, џабе причаш. Да је само окупаљње Вукајлијаша такво. Такве сцене можеш да видиш и на било ком другом месту само се људи другачије фолирају. А и нису окупљања Вукајлијаша јавне куће и нису то масовне оргије па да идеш тамо само да би се огреб'о за који сношај.

a šta ako smo među onima što igraju pikado?

Siguran sam da će Kurd, Sos i Musssashe da se slože sa tobom isto kao i ja. Samo da ih obavestim kako smo po tvom opisu u ovoj kategoriji:

Muški svet je prozaičan, no on se ogleda u dibidus štreberčinama, pozerima, hipsterima i seljačinama koje posle trećeg piva glume ludilo.

Ja sam se pronašao u:

pozerima, hipsterima

a za vas nek' pojasni gde spadate.

Melkijades mi je trenutno tako Zezator sa IQ-om.

Nisam ja ni u koga prstom upirao, uostalom nema potrebe da se vredjate. Napusti sahranu i ćozdra.

a šta ako smo među onima što igraju pikado?

au onda je jebeno

O čemu se radi? Gde su te dirali? Aj pokaži na lutci...

nit sam iz ns-a, nit idem, nit znam nekog odatle (licno ne vako preko neta) al ova tema je kurcina.
jebote ako ides na okupljanje da bi muvao nepoznate picke sa nekog tamo sajta koje na glavatarima drze jebozovne slike, onda si nevidjeni pacenik. a ako si ocekivao da gomila nepoznatih ljudi odjednom medjusobno ne prica o jedinoj zajednickoj stvari (sajtu), onda si budala.

na kraju, sto je najgore, sve dijeluje kao neki pakosni hejt jer su te iste "frigidne", "ruznjikave" i "stiskonoge" zene vec nekad odjebavale pa sad pokusavas da ispadnes neki zajebant i da ih isprozivas ovako neukusno.

Tako je! Znam uglavnom sve te ljude koji će biti tamo, šta rade, kako se ponašaju i kakva su im očekivanja. Ako nećeš ni da dolaziš ni da ne dolaziš, ćozdra!

Ćozdra?
Šta si ti, peti osnovne?

E, mene iskreno bole kurci za ta vasa okupljanja, ali bih skoro trebao da posetim NS, prvi put ozbiljno, a ne skoro u prolazu. Dobrojutro da nemam nameru da se srecem sa bilo kim od vas, ali me interesuje dje je najbolje izaci preko dana u NS. Sjest, popt kahvu ili jest. Da je jevtino, a da je ambijent najkul. Fala unapred.

Prijavljujem se. Hocu da budem na listi :)

a zasto jednostavno nisi i ti rekao cozdra i preskocio to okupljanje nego si morao da je's gomna po forumu?

Rahmete baciću ti u pvt kad se setim uputstva za obilazak.

Pa zar je moguće da ti niko ne odgovara od Vukajlijaša koji se okupljaju Novom Sadu ili je ovo neki trenutni napad histerije?

Spisak raste vrtoglavom brzinom, uskoro će premašiti "one tamo".

Ко ти дрма кавет Мелкијадеше, Мелкијадеше, Мелкијадеше е е е ееееее

Ja sam se pronašao u:
pozerima, hipsterima

I ja bih u tome, ali izgleda da moram u kategoriju ženskog sa sve izvinjenjem na bezosećajnosti što ne dolazim u halterima i tigrastom dezenu na okupljanja. :)