Prijava

Cokuliće eno traže te nešto na četu.

- Oblomov nije ni malo povoljan što se tiče cena, skučen je, osoblje je krajnje maliciozno a unutra (sklepana bašta) je hladno do jaja.
- Nećete jebati - žene koje dolaze na novosadska okupljanja - tradicionalno - su najobičnije ružnjikave i stiskonoge nolajferke koje dodju da iz samo njima znanih razloga piju dva jeftina pića i obaraju vašu erekciju, kako izgledom tako i ponašanjem.
- Muški svet je prozaičan, no on se ogleda u dibidus štreberčinama, pozerima, hipsterima i seljačinama koje posle trećeg piva glume ludilo. Pored sveg pričanja o vukajliji i njenim velikanima koje ćeš uzalud nastojati da izbegneš, jedina alternativa će ti biti teme o besparici i nezaposlenosti, tome ko šta studira i sličnim stvarima koje te veoma zanimaju, a na kraju će se sve završiti političkim prepucavanjima.

Ako će biti OVAKO DO JAJA kako si naveo onda COUNT ME IN!
Sad sam baš siguran da ću 100% ići!

Мелкијадес, овакве детињасто-хејтерске теме ти нису потребне. Искулирај друштво које ти не одговара, а после тог окупљања можда се нађе неко ко ће тврдити исто што и ти, али ће бити и оних који ће рећи да им је било супер. Сви смо много различити, не могу сви овде да се воле и да се слажу међусобно, били би онда као секта, а не обичан форум.

CrnaBo
Ćozdra?
Šta si ti, peti osnovne?

Удараш, мала, право у главу!

U ne dolazi ni marcipan, a rado bih je video u halterima :) Spisak sve duži i duži..

Melkijades
Cokuliće eno traže te nešto na četu.

Извини, ја немам 70к бодова да будем тако респектабилан члан као ти. Нећу ти се више обраћати.

Opričajde nam vrlo momče šta te tišti, šta te mori!
Al iskren budi sada jer gnev navući ćes mnogih.
Reci raji ko te diro da znaju od koga da čuvajudupe.

Ma obraćaj mi se al nemoj ovde, vidiš da okupljam istomišljenike. Ostali - ćozdra na vašu temu, pa se tamo prenemažite šta ćete da obučete i obujete, i koga biste voleli da upoznate! Voila!

Мене боли курац за окупљање јер нећу ићи. Али ти брате кењаш за медаљу задњих пар дана. Можда ти мислиш да прцаш народ и да тролујеш али успјеваш као баба кад прича вицеве дечку од 17 година.

Fala Melk, carina si.
PODRSKA BOJKOTASIMA IZ BEGEA. ALE ALE.

A što otvaraš ovako nebuloznu temu? Šta si ti kao operisan od spema pa misliš da možeš da otvaraš ovakve gluposti po forumu i podjebavaš one koji idu na okupljanje?

Banuj ga, BAAAANUJ GAA!

Не расправљај се с њим, бануј га! бануј га! бануј га-а-а-а!

Cokuliće pa što odma ne kažeš da nećeš doći? E to, ti si deseti, jubilarni! Ajmo na sto!

Ja sam se pronašao u:
pozerima, hipsterima

Ја у сељачинама. Што и јесам, реално.

Не стављај мене на никакав списак :) ја живим у јебеном Вишеграду, ја се не рачунам!

Čuj spem - ovom temom ljudi vrlo jasno stavljaju do znanja drugim autorima šta misle o njihovom pičkopaćeničkom internet upoznavanju, okupljanju i kasnijem prdenju kako je sve bilo do jaja, iako su se smorili za medalju. Žao mi je što nemaš pametnijeg posla u životu nego da mi ukazuješ na moje mane i u duhu dobrog samarićanina nastojiš da se socjalizujem i unormalim. Vas dvojica treba sami sebe da banujete :)

Meni i dalje ništa nije jasno...

ja mislim da NE BI trebalo u novi sad da dolazite nit da se dozivate međusobno vamo TAKO SU VAM I OCI I DEDOVI DOŠLI PA NIKAKO DA SE VRATE. VI STE KRIVI ZA JOGURT REVOLUCIJU, VI STE OTERALI NIJEMCE, VI PRAVITE KUĆE OD 5 (SLOVIMA: PET) SPRATOVA I STAVLJATE LAVOVE NA KAPIJE. VRATI SE DERANE LEPO ODAKLE SI DOŠO, A VI KOJI NISTE DOŠLI, NEMOJTE NI DOLAZITI. LEPO VAMA LEPO NAMA

VOJVODINA NIJE KRAVA MUZARA

njihovom pičkopaćeničkom internet upoznavanju, okupljanju i kasnijem prdenju kako je sve bilo do jaja

Brateeeiiii! Ti to govoriš a sam kažeš da si nekoliko puta bio. Ja nisam nijednom.
Ugasio si seeeeee! Jeeee!

BANUJJJ GAA EEEE! BANUUUJ!

ja se nikad ne bih okupljao. pridružujem se bojkotu.

Šabac do detelinare!