Bojkot okupljanja vukajlijaša u Novom Sadu 2013.

1. Poštovane kolege i prijatelji, pošto sam u suštini moralan čovek koji drugima želi dobro, moja je obaveza da, za vaše dobro, odvratim što više vas od dolaska u Novi Sad na gedering. Kako biste se uverili u moju kompetentnost u vezi sa ovom inicijativom, naglasiću da sam na isto to okupljanje dolazio i ranije, ne jednom, i da sam imao tu nepriliku da iz elementarne ljubaznosi upoznam 90% ljudi koji će se i ove godine naći u oblomovu na svojevrsnoj proslavi. Razlozi za nedolazak su vrlo jasni, i oni su sledeći:

- Oblomov nije ni malo povoljan što se tiče cena, skučen je, osoblje je krajnje maliciozno a unutra (sklepana bašta) je hladno do jaja.
    - Nećete jebati - žene koje dolaze na novosadska okupljanja - tradicionalno - su najobičnije ružnjikave i stiskonoge nolajferke koje dodju da iz samo njima znanih razloga piju dva jeftina pića i obaraju vašu erekciju, kako izgledom tako i ponašanjem.
    - Muški svet je prozaičan, no on se ogleda u dibidus štreberčinama, pozerima, hipsterima i seljačinama koje posle trećeg piva glume ludilo. Pored sveg pričanja o vukajliji i njenim velikanima koje ćeš uzalud nastojati da izbegneš, jedina alternativa će ti biti teme o besparici i nezaposlenosti, tome ko šta studira i sličnim stvarima koje te veoma zanimaju, a na kraju će se sve završiti političkim prepucavanjima.

Dakle, ukoliko nameravaš da spucaš soma i po da bi gledao kako drugi bacaju pikado, muvaš frigidne tetke, piješ razblaženo pivo i vratiš se kući suva kurca - samo napred. Ako si pak razborit mlad momak, svestan činjenice da se na 20 drugih mesta možeš provesti mnogo bolje ili raditi nešto pametnije, pridruži mi se i bojkotuj ovu glupost.

Top lista nadrealista:

- Crno
    - Skočimiš
    - StefanKostić
    - Meša
    - dusan1001
    - Denisx
    - melkijades
    - BlackArrow
    - Rahmetli babo Atif
    -Џими
    - marcipan
    -Деветар Цокулић
    - Warner von Latinsche
    - Black Hole
    - paninaro
    - Doppia_Leonessa
    - L@ki
    - MOTIKA
    - KanameTosen
    - celt
    - СМарко
    - Срета-Штета
    - CapooN
    - syngrafeas
    - Skočimiš
    - Towelie_
    - Duče
    - Billy Sharp
    - Blake Griffin
    - Towelie_

2. Hajde saborci, da vidim ko sve neće doći. Pravimo i spisak, kladim se da će na ovom našem biti mnogo pametniji i razumniji ljudi.

3. muvaš

piješ

Fine by me.

4. Ауууу, реко вам је да сте нолајферке...

5. Mrš u svoj pičkopaćenički tabor!

6. stiskonoge nolajferke

Auuuuu....

7. Auuu ko nam rek'oo

8. Pridružujem se!

9. Bo odabij, kvariš prosek ;)

10. Bojkotača.

Aj sad otvorimo temu "BOJKOT BOJKOTA OKUPLJANJA VUKAJLIJAŠA U NOVOM SADU".
    Kontam da bi to bilo kul.

11. Ajte samnom na 'one man' okupljanje.

12. Ček a čija je bila genijalna ideja da idete u oblomov lolo
    Ako se ne varam jel to ono kod televizije

13. One man, one jar?
    Two girls, one cup?
    Three Melkijadeses, one forum?

14. Evo i meša ga bojkotuje, rekao sam da će se ovde naći pametnih ljudi. Vas dvoje, slobodno - izlaz je na onu stranu.

15. Ja ovo bojkotujem, samo iz razloga što sam udaljen nekih 500 kilometara

16. Ja lično bih prije poša Melkijadesovo okupljanje, a nelično - ni na jedno.

17. Može, i zbog razdaljine i zbog ubedjenja. Nego da bačim spisak.

18. Ех, да је Хитлер остао жив...

19. Ех, да је Хитлер остао жив...

Ćuti jado, Bosna bi prva s'radala.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.