Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. ко од гробара погоди колико ће тачно разлике да буде за звезду, добије од мене најфинију крему са додацима алоја вере, екстрасензитив крема за мазање дупета после трпања. а може и пре (ово већ важи за следећи меч, пошто награда иде после овог).

2. Dionisio, taj dogovor o nenapadanju je iz 2010. Ne pričam o tome.
    Nije ni bitno, nema potrebe za sarkazmom, nisam preterani mudonja, nisam ni pička, samo kažem jedno je propaganda, a drugo je kada si bio negde. Meni je ddosta što znam, zato o tome ne diskutujem.
    Samo mi je smešno to više. Baš me briga više da li je i koga bilo koliko na utakmici. To su neki klinački argumenti koji nemaju veze sa sportom. Ja sam sada uglavnom okrenut sportu.

Ko bi rekao, da nam se Kurajber jednom poklope mišljenja...šta će to biti... Ima da padaju pečene kokoške, ili da pobedi paća, ista je verovatnoća... :)

A evo vam i ovo, da lakše podnesete... Ups, pardon, vi ste toliko razradili šupak da vam to i ne treba. Ništa, ne obraćajte pažnju.

Skočimiš je ovaj put pripremljen, jbg, izvukao je pouku iz prethodna dva puta... ništa skočimiš, ako zatreba Pigiju Vujoševiću da zna od koga da traži...sačuvaj ti to slobodno...
    Ipak, bolje da budeš pripremljen, dobra priprema je pola posla... :)

3. CrnaBo
    RTS nema para da nama sirotinji prenosi

Crna bo, reci još samo da si Ciganka pa da idem da skočim sa ćuprije što te odbih :(((((

4. Lopta je okrugla, more svašta biti.

5. Ај ако имате линк за добар стрим, шукните га на тему, да се и ми сиротиња(без арене) мало обрадујемо..

6. Skinite mojbuk toolbar na mozilu, imaćete sve. Imate i arenu kao program i utakmicu sa raznih broudkastera. Nađite veetle streaming, on je najbolji :D

7. KOMPLEKSIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

8. Kažu Cigani - bojkotuju ABA ligu.

Ah, da, ovo nisu Cigani, ovo su Panteri.....

OPAAAAAAAA

9. УТЕПО ГА КАТИЋ

10. Партизан направио разлику 7:0, Човићу реагуј.

11. АЈДЕЕЕЕЕЕ БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

12. ПРОРАДИ СТРИМЕ МАТЕР ТИ ЈЕБЕМ

13. Koji je rezultat?

14. 25:24 за Звезду

15. 26:25 za Partizan...

16. ČOVIĆU PREKIDAJ BOLJE SUTRA LOLO

17. JEBIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.