Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. џони тера шегу, а знам да пуца због пораза... оћете у еврологу идуће године? :3

2. I treba da se radujete, jebiga, pobedili ste, i ja bih se radovao. Ali mi se sviđa što se više ne tripujete da ste neki jebeni tim, šamari od ulma i uniksa su vas koliko toliko uistinili. Od nas ste bolji svakako, što nije teško.

3. http://www.fotos-hochladen.net/uploads/slavonijanidg91lq2z.gif
    hahahhaahahahahahahahahaahahahahhahahahahahahahahahaahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaahahahahaah

4. Ne puca Džoni, Džoni je iskulirao ovaj poraz laganini, a što se tiče EL, pa jebem ga, pre deset godina da mi je neko rekao da ću deset godina provesti na gotovo svakoj utakmici EL i gledati uživo najjači basket u Evropi, a da će moj klub da gazi divove pred totalnim ludilom u hali u nekim trenutcima, ja mu ne bih verovao. Ja zadovoljan. Ako ikada puknem, to će biti vidljivo. Ovog trenutka stvarno nisam.

OOOOOOO PUŠI ĆOKI KURAC MOJ!!!!

5. џони тера шегу, а знам да пуца због пораза... оћете у еврологу идуће године? :3

Pa ti ne znaš kakav je Džoni kad krene da grobariše :))

Vranjanac, ne slažem se sa tobom da Bogdan nije talentovan. Niti da je mediokritet. Fali vam centar. To je očigledno. A bertans je lud

6. Кажем ја, бацамо мало Дулу мекиње. ЈЕБИ емтеесове!

7. Hahahahha, kakav moćan gif, hahahahahaha

8. Biće na kraju opet ovako bivše komšije a sad prigradske limenke
    http://www.dodaj.rs/f/w/Kc/4dRHFgvr/1/dule.gif
    Vi kao da ste ušli u EL a jedan poraz na F4 može sve da vam sruši. Ima još da se igra, ćeraćemo se mi još. Čestitam za večeras, jbg mi smo sami sebe pobedili.

9. Biće na kraju opet ovako bivše komšije a sad prigradske limenke
    Vi kao da ste ušli u EL a jedan poraz na F4 može sve da vam sruši. Ima još da se igra, ćeraćemo se mi još. Čestitam za večeras, jbg mi smo sami sebe pobedili.

10. Biće na kraju opet ovako bivše komšije a sad prigradske limenke

11. I treba da se radujete, jebiga, pobedili ste, i ja bih se radovao. Ali mi se sviđa što se više ne tripujete da ste neki jebeni tim, šamari od ulma i uniksa su vas koliko toliko uistinili. Od nas ste bolji svakako, što nije teško.

ali smo i protiv tih klubova upisali po pobedu cime smo pokazali da umemo da se nosimo sa tim klubovima iako smo prsli u top16
    na kraju krajeva, cilj je Evroliga, ne Evrokup
    dobili smo vas tri puta ove sezone, a vi ste u poslednjim sekundama ostali bez top16 Evrolige
    Uniks je igrao top 8 Evrolige prosle sezone, Galata zbog kos razlike ispao u top16
    dakle, neke sanse postoje ako odemo u tu famoznu Evroligu

12. I treba da se radujete, jebiga, pobedili ste, i ja bih se radovao. Ali mi se sviđa što se više ne tripujete da ste neki jebeni tim, šamari od ulma i uniksa su vas koliko toliko uistinili. Od nas ste bolji svakako, što nije teško.

ali smo i protiv tih klubova upisali po pobedu cime smo pokazali da umemo da se nosimo sa tim klubovima iako smo prsli u top16
    dobili smo vas tri puta ove sezone, a vi ste u poslednjim sekundama ostali bez top16 Evrolige
    Uniks je igrao top 8 Evrolige prosle sezone, Galata zbog kos razlike ispao u top16

13. I treba da se radujete, jebiga, pobedili ste, i ja bih se radovao. Ali mi se sviđa što se više ne tripujete da ste neki jebeni tim, šamari od ulma i uniksa su vas koliko toliko uistinili. Od nas ste bolji svakako, što nije teško.

14. Ја провалијо да овај мали Лучић ишо код мене у школу. Забављала се нека моја другарица са њим.

ХАХАХА ЈОВАНА ГУСКО, САД ТИ КРИВО ШТО ТИ НИЈЕ ДЕТЕ НАПРАВИЈО! Опаааа!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.