Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. Ja sam malo više Južnjak od tebe, garantujem :) Tako da mogu da pričam kakvi smo. A govna smo, ubedljivo najveća u Srbiji.

ја сам у манастиру, прохор пчињски, не мош јужније :3

2. ја сам у манастиру, прохор пчињски, не мош јужније :3

ZEMO ROĐENI, LJUBI TE BRAT!

3. Sve je to lepo i sjajno Gazimudiću, samo što se več 2-3 sezone raspadate sa navijanjem, čak i u Evroligi

Pa u odnosu na period od pre par godina, odnosno na period kad nije bilo podele na Znacke i Zabunjene , ovo sad je go kurac.
    I kad pricam o navijanju,pricam o tom navijanju. Ova sad podela je tolika da je oterala 90% normalnih ljudi sa tribina.
    Evo ja prvi. Na svaku tekmu sam isao, dok nisu krenula sranja oko prebijanja, sacekusa i kojekakvih presretanja.. Onda sam skapirao da se govna bore oko sake dolara i iz principa necu da pravim brojnost ni jednima ni drugima.

Al sve u svemu, gde ste vi bili do ove godine, tacnije do finala prosle godine? Gde ste bili? I vi nasli da pricate o navijanju na basketu..

4. реално, стока сте, никакви навијачи... мене срамота кад чујем ваше песмице

5. ја сам у манастиру, прохор пчињски, не мош јужније :3

Sada si u Sv.Prohoru?

6. ја сам у манастиру, прохор пчињски, не мош јужније :3

Ma sto posto si u manastiru. :)

7. Dionisio, taj dogovor o nenapadanju je iz 2010. Ne pričam o tome.
    Nije ni bitno, nema potrebe za sarkazmom, nisam preterani mudonja, nisam ni pička, samo kažem jedno je propaganda, a drugo je kada si bio negde. Meni je ddosta što znam, zato o tome ne diskutujem.
    Samo mi je smešno to više. Baš me briga više da li je i koga bilo koliko na utakmici. To su neki klinački argumenti koji nemaju veze sa sportom. Ja sam sada uglavnom okrenut sportu.

Mada lepo je i bilo do sada biti Grobar, s obzirom koliki smo vam čmar u svim sportovima otvorili. Prvaliju smo vam od dupeta napravili, a do kraja sezone u fudbalu i basketu, provalićemo vam taj čmar još malo više, ako je to vuopšte više i moguće. Drago mi je što ste se malo vratili. Nije vas bilo nigde.

8. Šteta što moram da palim sada, tako da stižem negde tek posle tekme.

JEBI EFEMPEA!
    T O R T U R A!

9. Sada si u Sv.Prohoru?

шта каже ип ? :3

10. IP Host: chello084114202191.9.15.vie.surfer.at
    Continent: Europe (EU)
    Country: Austria (AT)
    State: Wien
    City: Vienna
    ISP: UPC Broadband GmbH
    Organization: UPC Austria
    Time zone: Europe/Vienna
    IP Address Lookup 84.114.202.191
    Continent Lat/Lon: 48.69083 / 9.1405
    Country Lat/Lon: 47.33 / 13.33
    City Lat/Lon: (48.2) / (16.3667)

11. Kurde, aj odradi ovo i meni :D zanima me čisto :D

12. Bolje da odradi grobarima večeras posle tekme...Neće znati gde se nalaze, pa da im pomogne ;-))))))

13. Гробари, јесте намазали гузу Павловићевом машћу хехе

14. Kad počinje, ima prenos?

15. 21:00 арена 1

16. http://wonderfulwortelworld.files.wordpress.com/2009/09/nivea-creme.gif

LIMENKE, EVO VAM KREMA, TREBAĆE VAM POSLIJE NAS!

http://beatboredom.co.uk/wp-content/uploads/2011/11/vaseline.jpg
    A evo vam i ovo, da lakše podnesete... Ups, pardon, vi ste toliko razradili šupak da vam to i ne treba. Ništa, ne obraćajte pažnju.

17. Ladno nema prenosa na RTS-u.

18. RTS nema para da nama sirotinji prenosi

19. е стварно мртво дете јебем тијанићу.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.