Фрка око афлатоксина у намирницама- смишљено сјебавање привредне конкуренције, параван за политичка превирања и смењивање министара или, једноставно, ''Миле није видо кад је прошо камион затрованог куруза?''

  1. Meni se jednom desilo da otvorim Imlekovo mleko (litarsko pakovanje) i zaboravim da ga vratim u fižider. Na sobnoj temperaturi je sledećeg dana već bio krš i lom.

    Bude mi na sobnoj temperaturi otvoreno po dva dana i ne ukiseli se.

  2. Ja uvijek mogu prodavati mlijeko bez aflatoksina u mljekaru i onda će oni tamo miješati moje zdravo mlijeko sa zaraženim i aukurac ispade da sam i ja trovač
    ENEŠ KOLEGA!

  3. Скочко, отворена тема за тебе!! :)

  4. TO SKOČKO!!Ne da te ni kriva ni dužna nazivaju trovačem :)

  5. Isto tako je moguće uzgojiti svinju od 300 kila bez ijednog hemijskog dodatka. Sve se može samo kad se zna.

    Moguće je, ali za pet godina :)

    će oni tamo miješati moje zdravo mlijeko sa zaraženim

    moje zdravo mlijeko

    Ovo ne smem ni komentarisati :)

  6. Bude mi na sobnoj temperaturi otvoreno po dva dana i ne ukiseli se.

    Moguće je Dube, pretpostavljam da i zavisi od toga koliko je zapravo toplo ili hladno u prostoriji.

  7. Bude mi na sobnoj temperaturi otvoreno po dva dana i ne ukiseli se.

    Студентска собна температура је вероватно она која је довољна да се не скочање ноге док не поплаве да не могу да ходају :ДД

  8. Namerno kupujem sve te proizvode za koje se sumnja da su ozračeni da bih što pre crko.

  9. TO ROKI, UBI GOVNO!!!

  10. Držo sam krmke par sezona dok nismo rasprodali klub, a i trener se umorio. Pravilnom ishranom može se postići dosta, ali bez premiksa nemereš ništa - sto kila sa pet i po do šest mjeseci. Ako hraniš po seljački moš samo tako brzo salo kuruzom da nabijaš.

  11. Ma kuruz izbjegavam krmcima, budu masni dozlaboga...

    Jednom smo probali žirovima... Ne do te bog nikom!

  12. Skočkimiše, ide jedno 34-36% kukuruza, zatim ječam ili trikital, soja, lucerka, kreč, stočno brašno, premiks, sve samljeveno i pomiješano.

  13. kreč, stočno brašno

    možeš misliti kvalitet kad je ovde kreč manji problem - stočno ili koštano brašno su mlevene mrtve životinje...

  14. Kreč služi da se pročiste crijeva...

    Nisam ja ni rekao da je kvalitet. Meni je i dalje najukusnije neko prasence iz šljivika od nekog đeda nego ovo. Ipak, put do industrijskih standarda ide ovako. Još ako ukrstiš pjetrena i landrasa, pa povuku izdržljivost na landrasa, a mesnatost od pjetrena ijuuu.

  15. Bojim se da se kod nas nista ne unistava, i da to mlijeko koje su "povukli" ce ipak zavrsiti na trpezama nasim, da ce ga samo preusmjeriti u proizvodnju drugih mlijecnih proizvoda, sireva, cokoladnog mlijeka, pudinga, sladoleda, mlijeka u prahu, takodje poznato je da je stari sirevi ubudjali ponovo vracaju u proizvodnju, prave topljeni sirevi tipa Zdenke, Imlekovih trokutica, itd... (izjava bivseg direktora Imleka, vise o tome ovdje http://www.bastabalkana.com/2012/07/nezdrava-i-bioloski-bezvredna-hrana-koja-nije-za-decu-margarin-pastete-parizer-topljeni-sir-i-virsle/ )

  16. Uf, tečina pokojna tetka (kako ovo zvuči jebote) je u jednom selu pored Arilja imala tor sa dva stabla jabuke - one srpske, žute i sprčene što nikad ne trune, a slatka kao med. U taj tor stavi prasence, dovede kovača da mu nabije gvozdeni prsten u njušku da ne rove preterano i hrani ga dve godine onim što ima. Te jabuke jede samo to prase i to kad poneka padne sa drveta jer one neće bez vetra ni da padnu, drže se stabla grčevito ko Krkobabić funkcije. Kad posle dve godine treba prase da se kolje zovu lovce da ga kovnu puškom jer paranoidna svinja ne pušta nikog živog u tor, a ima dvesta kila mišića kao planinski lav...

  17. Taj rad Bruce....brale to opstaje

  18. Namerno kupujem sve te proizvode za koje se sumnja da su ozračeni da bih što pre crko.

    Naravno, samo masno, koka kola, alkohol, nezdravo samo.

  19. a mesnatost od pjetrena ijuuu.

    Kakva je to svinja sunce ti jebem... Piletina je masnija. Al' zato moraš da mu tepaš i pjevaš uspavanke. Ako slučajno povisiš glas, ubije ga srce na mjestu.

  20. Samo landras, jebo krmka bez masla.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.