Порекло политичара у Београду

1. Nisam političar niti ih volim ali juče sam razgovarao nešto sa ćaletom o poreklu.. moji vuku korene ovde gde ja živim još od 1700- 1800 i neke :D ja sam BEOGRAĐANIN!

2. I moji vuku korijene u mom potkozarskom selu do 16. vijeka, bar ono što ima zapisano.

I JA SAM BEOGRAĐANIN!

3. granjka,pomiri se sa cinjenicom da smo vas okupirali i da si ti sad manjina i moras da slusas

4. Nije bitno da li si rodjen u Beogradu, bitno je koliko ga postujes... Znam gomilu ljudi koji nisu iz Beograda ali se ponasaju kulturnije od dobrog dela ljudi rodjenih u samom Beogradu. To je sudbina Beograda vec dugo vremena, ljudi se doseljuju u njega i to je nemoguce spreciti ili zabraniti. Fasisticki je generalizovati ljude na one koji su "trece koleno" u Beogradu i samim tim su dobri i ostale. Ti Granjka kazes da imas 30 godina, ali po stavovima mislim da tesko prebacujes i 20.
    Hehehe, pao mi je na pamet i car Konstantin. On je rodjen u jednom malom Nisu, a postao je rimski imperator. Prodji malo kroz istoriju i vidi koliko vodja je uopste bilo iz glavnih gradova tih drzava. Po toj logici bi u Americi trebali da gledaju da biraju samo politicare koji su rodjeni u Vasingtonu.

Elem malo u duhu teme(posto je relativno zanimljiva ali ne iz razloga zbog kojih je otvorena):
    Vojislav Kostunica, Beograd
    Vojislav Seselj, Sarajevo
    Aleksandar Vucic, Beograd
    Milan Milutinovic, Beograd
    Bata Zivojinovic, Koracica kod Mladenovca
    Nikola Secerovski, Radozda kod Ohrida

5. Možda je bilo bitno u periodu kada se pisao 'Greh njene majke' , ali neki ni dan danas ne mogu da se oslobode toga.

6. Granjka
    Ако ћемо пратити твоју антилогику и генерализовање, онда сам дефинитивно лош човек.

Haha, covek koji je otvorio temu o "dodjosima" prica o generalizovanju :D

7. XPACT хвала на задњем делу одговора, коначно да је један успео да убоде тему, без пролива на погрешне отворе. Остале малоумности и не читам, сувише је глупо.

8. Подсећам све саговорнике да је тема отворена како би добили јаснију слику ко од ``београдских`` политичара седи у Београду и дрма Србијом, а не да се њихова родна места дискриминишу.

Као један од позитивних примера утицаја на малу средину је бивши министар Душан Михајловић, рођени Ваљевац, иначе лик који је одговоран што су нам уведене личне карте са чипом по астрономским ценама. Овај Ваљевац је одрадио сјајан посао за своје Ваљево и сличан је Палми у Јагодини.

9. Jel ovo opet neka tema o žalu za padom Atlantide?

10. . Остале малоумности и не читам, сувише је глупо.

Oh, ti si tako iznad tih sranja, oh, ti patiš!

11. Скочимишу, не зубима, молим те.

12. ladno sam pročitao 'poreklo gotičara u beogradu'
    mrs Rejven, el viš šta m iradiš?

13. Granjka
    Скочимишу, не зубима, молим те.

A i humorističan si, uuuu, pravi trve beogradijanin.

PRTI BEEE GEEEE!

14. Skočimiš Не причај са пуним устима. Само лагано диши на нос.

15. granjka,sto si prso?...aj na buksnu

16. Granjka, jel se vi čitokrvni beograđani plodite samo između sebe? Jel ti predak došo sa Krađorđem da bombarduje Beograd?

17. Ma jok, oni se i ne trse, čuvaju svoje skupocjene gene samo za sebe :D

18. Ало, балије, дајте допринос теми, маните ме буксни, само албанку користимо. ПатриЈотски. Јел Кизо, има ваш неки обрезани код нас у Бгу?

19. ti kad bi vario,bio bi drugi covek...mozda bi i skinuo kmra

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.