Šta je sa humorom?
  • PuppetMaster

Danas dok sam koračao od faksa do kuće slušao sam radio Index. I tamo je bila neka emisija, kako neki voditelj zajebava slušaoce da deli 100 besplatnih karata za upoznavanje sa Putinom kada dođe u posetu Beogradu 29. Februara.
    Fora je što se oni jave, i traže kartu i onda im on kaže da Februar ima 28 dana ove godine, a ne 29.
    I najavljuju tu emisiju na Indexu kao ne znam ti ni ja šta, i repriziraju je 10 puta jer je lik car i zajebo je nekoliko slušalaca sa ovom super forom.
    Da li je moguće da je tako nešto ljudima smešno? Da li su nam kursadžije isprale mozak?
    P.S. I šta je sa onim malim Markom na radiu S? Da li je moguće da je to nekome smešno?
    On kao nazove neke montere satelitskih antena i raspituje se da li bi mogao od antene da napravi leteci tanjir. Onda mu oni lepo objasne da oni to ne rade i spuste slušalicu. A ovi u studiju se smeju, sve se zakocenu od smeha. Onda kao sprovode anketu po BG-u i svi anketirani kao: "Ma super je. Svako jutro ga slušam, popravi mi dan".

• Марко 

Мали је паметан за своје године, свака му час како прца народ, али је сморио.

• Роки Билбао™

To onaj radio gde se ona skinula za 10000 lajkova?

• Stog Sena

Ja mislim da je taj mali Marko zapravo ona Natalija jer imaju jako sličan glas, a da joj je glas samo modifikovan kompjuterski. Ili joj je sin ili neki random mali pederko sa retardiranim glasom.

• Natnat

Ako se niko od slušalaca ne žali, kako da znaju da im je program loš? Svako za sebe misli da je duhovit, jbg.

• АК

Hahahahahaha Roki pobedio.

Ne znam, meni te stvari nisu ni najmanje smesne. Imam jednog ortaka koji gotivi Gastoza ni to ne kontam. I tako. Njemu na primer nije smesno ono sto je i meni. Nadjem neku genijalnu definiciju/tekst i nista, samo me pita "I?" Mozda je problem u meni, ne znam.

Isto tako se smejem na idiotske stvari tipa ona slika kad je lik zamrzao govno, ubo nekoga i poceo da jebe u tu rupu.

• PuppetMaster

To me i zbunjuje. Da li se ne buni ili oni pustaju samo pohvale, a kritike iseku?

• Carl Cox

ŠKK?!
    http://static.fjcdn.com/gifs/Where_f3f4ce_2463093.gif
    Faca je stavio na temu smešne slike mnogo bolji gif, ali ista suština...onaj me mrzelo da tražim...
    U svakom slučaju, sve je otišlo u pm. I ići će i dalje...gledao sam lika koji zove 50 razl. brojeva, i pita ih (uglavnom ortake), gde ideš?! Oni naravno kažu kući...a on iz sveg glasa "KURCEM ĆU TE PUĆI!!!" Hahhahahahahahahaha ( svaki od tih 50 puta se smejao ko poremećen).

• Billy Sharp

Što pre shvatiš da svaki čovek u zavisnosti od psihičke strukture, navika, vaspitanja i društvenog okruženja ima svoju vrstu humora pre će ti biti jasno zašto se ljudi smeju ovom klincu i tom voditelju. Da te intervjuišu verovatno bi rekao "nije loš mali", a ako bi rekao da je očajan, jednostavno to ne bi objavili.

• Луди Чак

Isto tako se smejem na idiotske stvari tipa ona slika kad je lik zamrzao govno, ubo nekoga i poceo da jebe u tu rupu.

To nije idiotski, to je genijalno. Elektrik Ritard je prejak.

• Stog Sena

lik zamrzao govno, ubo nekoga i poceo da jebe u tu rupu.

Da, bolje da je navatao neku glomaznu i lepo uzme obema rukama njeno salo i može da je jebe u bilo koji deo tela.

• kizo

lik zamrzao govno, ubo nekoga i poceo da jebe u tu rupu.

E, ima i ovoga. Čudan je internet. Torta je laž inače, i to sve. Ali ovaj šo je zamrzo govno je bar kreativan, ako ništa.

• омбре

Ne znam, meni te stvari nisu ni najmanje smesne. Imam jednog ortaka koji gotivi Gastoza ni to ne kontam. I tako. Njemu na primer nije smesno ono sto je i meni. Nadjem neku genijalnu definiciju/tekst i nista, samo me pita "I?" Mozda je problem u meni, ne znam.

+ milion, jeb'o ih gastoz majmunčina, kad ne kapiraju defke

• Natnat

kizo, kad si već tu, da ti kažem da se divim tvom smislu za humor. Stvarno, nikako to da ti kažem.

• Марко 

То је са електрик ретарда, најбољег сајта на интернету кога су илуминати угасили.

• АК

Pa da Cace, na prvi pogled je idiotski, dok ne shvatis koliko je genijalno. Takvi ljudi nam trebaju!

Kiza je car, u pravu je Nata. Bas.

• Natnat

Evo, šta sam rekla :)

• Punjac

ma ljudi bre prsli...navikli da se smeju reda radi kad im nista nije smesno,iz pristojnosti i to im je sjebalo mozak da im bude smesno sve sto ima bilo kakve elemente humora 0.0