Danas dok sam koračao od faksa do kuće slušao sam radio Index. I tamo je bila neka emisija, kako neki voditelj zajebava slušaoce da deli 100 besplatnih karata za upoznavanje sa Putinom kada dođe u posetu Beogradu 29. Februara.
Fora je što se oni jave, i traže kartu i onda im on kaže da Februar ima 28 dana ove godine, a ne 29.
I najavljuju tu emisiju na Indexu kao ne znam ti ni ja šta, i repriziraju je 10 puta jer je lik car i zajebo je nekoliko slušalaca sa ovom super forom.
Da li je moguće da je tako nešto ljudima smešno? Da li su nam kursadžije isprale mozak?
P.S. I šta je sa onim malim Markom na radiu S? Da li je moguće da je to nekome smešno?
On kao nazove neke montere satelitskih antena i raspituje se da li bi mogao od antene da napravi leteci tanjir. Onda mu oni lepo objasne da oni to ne rade i spuste slušalicu. A ovi u studiju se smeju, sve se zakocenu od smeha. Onda kao sprovode anketu po BG-u i svi anketirani kao: "Ma super je. Svako jutro ga slušam, popravi mi dan".- АК
Hahahahahaha Roki pobedio.
Ne znam, meni te stvari nisu ni najmanje smesne. Imam jednog ortaka koji gotivi Gastoza ni to ne kontam. I tako. Njemu na primer nije smesno ono sto je i meni. Nadjem neku genijalnu definiciju/tekst i nista, samo me pita "I?" Mozda je problem u meni, ne znam.
Isto tako se smejem na idiotske stvari tipa ona slika kad je lik zamrzao govno, ubo nekoga i poceo da jebe u tu rupu.

ŠKK?!
http://static.fjcdn.com/gifs/Where_f3f4ce_2463093.gif
Faca je stavio na temu smešne slike mnogo bolji gif, ali ista suština...onaj me mrzelo da tražim...
U svakom slučaju, sve je otišlo u pm. I ići će i dalje...gledao sam lika koji zove 50 razl. brojeva, i pita ih (uglavnom ortake), gde ideš?! Oni naravno kažu kući...a on iz sveg glasa "KURCEM ĆU TE PUĆI!!!" Hahhahahahahahahaha ( svaki od tih 50 puta se smejao ko poremećen).
Što pre shvatiš da svaki čovek u zavisnosti od psihičke strukture, navika, vaspitanja i društvenog okruženja ima svoju vrstu humora pre će ti biti jasno zašto se ljudi smeju ovom klincu i tom voditelju. Da te intervjuišu verovatno bi rekao "nije loš mali", a ako bi rekao da je očajan, jednostavno to ne bi objavili.
Ne znam, meni te stvari nisu ni najmanje smesne. Imam jednog ortaka koji gotivi Gastoza ni to ne kontam. I tako. Njemu na primer nije smesno ono sto je i meni. Nadjem neku genijalnu definiciju/tekst i nista, samo me pita "I?" Mozda je problem u meni, ne znam.+ milion, jeb'o ih gastoz majmunčina, kad ne kapiraju defke
- АК
Pa da Cace, na prvi pogled je idiotski, dok ne shvatis koliko je genijalno. Takvi ljudi nam trebaju!
Kiza je car, u pravu je Nata. Bas.