Prijava

Manijak, a nikad čašu nisi namjerno razbio. Neveruem.

A zašto te pogodila pjesma? Jel te podsjetila na nesrećnu ljubav? Na djevojku koja te je ostavila u najgorem trenutku života, kad se činilo da se sve oko tebe ruši? Kad su svi tvoji prijatelji okrenuli leđa od tebe ( to jest ono koje si matrao za braću )? Kad je izdala tvoju ljubav tako što se spavala sa nekim tebi bliskim, a zatm te šutnula ko zadnje govno? I ostao si sam? Vuk samotnjak, ranjen hiljadu puta, ali nikad poražen? Onaj koji sam nosi svoj bol, koji sam gura kroz ovaj okrutni svijet i kome niko više nije potreban? Koji emocije izražava samo kad naiđe TA pjesma?

Koji kurac nekog pogađaju pjesme, pa jadnik upane u sevdah, pa počne da viče "JAOOOOAOAOAOOJJJJJJJJ, OVO JE MOJA PJESMA BRATE MOJ! JA TE VOLIM BRATE; MOJ! HOMOEROTIKA BRATE LJUBLJENI, KRV BI TI DAO A KURVA ME IZDALA! DAJ ĆAŠU DA POLOMIM!"?

Neaš ti to, jarane, u duši, đaba je to vama prićat kad ne kontate....

To je najlakše objašnjenje, al ne prihvatam ga kao validno.

Izrazio sam se izuzetno intelektualno rekavši "validno", tako podigavši raspravu na viši nivo. JA AKADEMIŠEM!

To je brate Kizo isto k'o kad bi meni neko objašnjavao značaj šaha. A ja oduvijeka smatram da je taj šah idiotizam i da su ti šahisti paraziti jebeni obični. Ako si već strateg do jaja i mudrac pa brate idi na Vojnu akademiju i postani oficir, gospodin, drug, uvažen član il idi studiraj matematiku i fiziku i uradi nešto u životu a ne da smaraš na SOS kanalu o nekoj vrhunskoj partiji i djevičanski odigranom potezu (!?) i smaraš okolinu kako si ti velemajstor a nemaš pomoć države.

Ne kaže se za džabe "Upao u sevdah k'o šljiva u govno". Mislite o tome...

Da, da, motivišu i mene porodica i najbliži prijatelji da se iščupam kada je najgore, ali dok sama ne udarim glavom o zid ili dodirnem vrhovima prstiju kaljugu u koju sam zapala i ne postanem svesna toga, nema mrdanja. Podrška prijatelja, nepristrasan pogled na problem, pravi savet - neprocenjivo!

I ja se slažem da su šahisti pantljičara

Šta će mi motivacija da trčim po plaži? Samo mi daj gorenavedeni šorc.

Volem razne knjige i poeziju ali me ne inspirišu da radim na sebi i tako to.
Čak obično mi idu na živce one koje pokušavaju da od mene učine bolju osobu.
Ja sam tačno onoliko dobra koliko želim da budem, kad budem htela da budem bolja, biću.
Na to me obično inspirišu ljudi.
U najvećoj meri gospodin muž.

šahisti su genijalni, samo im baciš kosku i gledaš kako se upljuju da ti objasne, a ti za to vreme obrneš flašu žestine iz reprezentacije jer oni ne piju...

Ljudi, sve je to u redu to što vas motiviđe i tako. Al imate li neku muzičku podlogu dok vas motivišu mužebvi, žene i porodice?

Soundtrack imam uvek, ali uvek drugačiji, zavisi od situacije. :)

E to Skočko, to motiviše da faširaš Berlin kad Merkelova kaže da ne valja srpski kuruz!

Mene i "Marš na Drinu" naloži u pičku materinu. Odma' bi' dejstvov'o.

http://www.youtube.com/watch?v=I3Fo-9Bj5NE
Kad je već u pitanju motivacija za rat, ovo ubiva!!

Valdemare, vrati mom tigru oko!

Ljudi, sve je to u redu to što vas motiviđe i tako. Al imate li neku muzičku podlogu dok vas motivišu mužebvi, žene i porodice?

Imamo. Na primer, volim da pustim do daske "Whiskey in the Jar" u izvjedbi Metalike i da se mlatim po kući sa bilo čime što može da mi posluži kao mikrofon.

Al imate li neku muzičku podlogu dok vas motivišu mužebvi, žene i porodice?

Ovo na primer kad nežno volim.
https://www.youtube.com/watch?v=uD-NkUSiW-s