Дал си човек ил си пизда?

1. Podhitno debelog lika sa kraja osuditi na osnovu ovog snimka za saucesnistvo.
    Aj za ribe razumem sto se povuku,al kad vidim likove koji stoje i gledaju, ili jos gore pobegnu, muka mi je..
    Jako bitan detalj je taj sto lik samo ima konopac,a ne noz ili pistolj. Jebo mater, u najgorem slucaju mozes batine da dobijes, a ko se jos plasi batina?

Bio sam u slicnoj situaciji, doduse , nisu likovi davili nikog, nego su trojica klosara pijanih u busu smarali dve devojke, unosili im se u facu i vatali..
    Njih trojica, ja sam, i ni u jednom trenutku nisam razmisljao da li da odreagujem. Jesam, dobio sam po picki, rasekotinu od noza i kriv nos,al sigurno nisam gledao kako ih muce ko ostatak autobusa.

Ovog bih tako slatko razmontirao nogama u glavu dok je jos u ovom polozaju,a za posle ne znam..

2. Svaka čast Luks, masiv rispekt što kaže Kostić.

Ne znam, verovatno bi mi na prvi mah prošlo kroz glavu "Beži konju".. I onda kad bi napravio korak onda bi mi taj isti mozak rekao "Spasi čoveka kretenu"..

3. а ја не волим да гинем нешто посебно

haha :D

Ja ulećem bilo šta da se dešava, pa makar i tuča lolo

4. Не бих могао да спавам да пустим неког да умре јер ја нисам урадио ништа.

Мислим да би ово било кључно и да бих пласирао директно пету у чело овом иза, али не бих могао да лагано одшетам никако... Иако сам милион пута мога' да настрадам ја ради помагања другима, никад се нећу научит' да не радим тако нешто, али не можеш, јебига...

+123

5. odgledao sam snimak i čini mi da je dosta neuvjerljivo, ovo mi je više ličilo na tuču u liftu u kojoj jedan pobjeđuje.

6. Dr. Paninaro uvek tu, naravno.

Mene stvarno čudi to što niko nije ugazio ovog lika, a tako je bio postavljen da si mogao u dva udarca da ga nateraš da zažali zato što snima skrivenu kameru.

7. Dr. Paninaro uvek tu, naravno.

za tebe gospodin Dr. Paninaro.

nadam se da će mi otvarač teme oprostiti ovaj spem.

EDIT: nema potrebe, miran si. idi pitaj YehaBatch-a smiješ li da razgovaraš sa mnom.

8. Izvinite, molim vas, nemojte me prijaviti za vređanje.

9. Снимак јесте неуверљив, али је чињеница да има људи који би снимали телефоном да налете на овако нешто (како иначе настају сви они снимци оваквих срања по нету?!).
    Искрен да будем, да се отворе врата лифта и видим ситуацију из снимка не знам како бих одреаговао. Вероватно бих звао полицију.

едит:
    Неуверљиво ми је из разлога што сам очекивао да бар један лик почне да млати овог давитеља ђоном од ципеле по вугла. Али, нису то балканци...ко ће га знати, можда и није фејк.

10. пизда ко и ви
    људи ваш сам

11. Снимак јесте неуверљив, али је чињеница да има људи који би снимали телефоном да налете на овако нешто (како иначе настају сви они снимци оваквих срања по нету?!).
    Искрен да будем, да се отворе врата лифта и видим ситуацију из снимка не знам како бих одреаговао. Вероватно бих звао полицију.

mislim da je fora što ga ovaj kao davi gajtanom ali davljeni drži ruku pa se gajtan ne vidi. i ja bih sigurno samo zvao policiju, ne bih razdvajao.

12. Nogama u glavu, sestre mi.

13. Meni deluje uverljivo... I nebitno je sto je ovaj digao ruku kad se cuje kako se gusi... Pitanje je bezvezno jer ko nije iskusio slicno ne moze da zna kako bi odreagovao...
    ALOTBSOF, jel se i vama cini da na 1:25 onaj matori kaze: Tise malo!

14. nevera kakih dileja ima... ja bi verovatno krenula da vrištim i zvala muriju.

15. Секунда да снимим да нема тетку, и кад видим да са обе руке дави несрећника - волеј у мандубулу ... ал добар волеј ... да рсне лобања .. и ово што каже ДрЈанковић .. ломио и теже ситуације у риллајфу ...

16. Луксе, свака част :)

Мени се десило у бус једне прилике, пошто ја волим да сједим сам, да натучем слушалице и кулирам, сјеле су двије комшинице од преко пута, а после су ушли неки магарци, њих 7, ваљда су из истог одјељења што ли, небитно, али су је чачкали цијело вријеме и мени допизди, окренем им се и викнем АЈ БАТАЛИ ТО ВИШЕ и одлажем слушалице са стране да их не покидам кад крену да ме шутирају кроз бус, међутим мора да су помислили да сам неки сулудник, ко ће га знат' имам ли ја нож и јесам ли луд, само су спуштили главе и рекли ИЗВИНИ БРАТЕ....
    Можда ме и не би могли нешто посебно измлатит' јер је бус релативно узак, али свакако бих добио по пички :)

Опет кад погледам, вјероватно бих покуша' да га спасим, јебеш га, ја сам проша' једном кроз шуму на ћемовско, видио сам три пашчета луталице мршави су били, један онај К корсо без ока и поша' сам километар даље, купио хљеб за последње 70 центи, вратио се и исјецкао им га да једу кол'ко ми је било жао, не бих мога' да спавам, а да мислим на њих како цркавају од глади, а не овоме да не помогнем :)

17. Kakva sam pizda pobegao bih u drugu državu i tamo bih se dobro sakrijo za svaki slučaj da me ubica ne nađe.
    Šalu na stranu pitao bih ovog što ga davi "zašto ga daviš?" ako kaže neki valjan razlog tipa zgazio mi je na cipelu okrenuo bih se i otišao stepenicama, da kojim slučajem nema stepenica pomogao bih mu da što pre uđem u lift.
    A sad ozbiljno, ja nikad nisam voleo da se makljam niti sam se do sad često makljao, ali sam uvek branio jednog mentalno zaostalog lika iz kraja i zbog toga sam par puta mogao žešće batine da dobijem, isto tako sam i jednog dobrog druga odbranio od nekih najvećih baja u kraju ali se posle ispostavilo i da su oni pizde jer čim pokažeš da se ne bojiš oni odu.

18. Можда узоран грађанин дави серијског убицу. Ко зна зашто је дављење непознатих људи у лифту добро.

19. Ja sam uvjeren da bih šutirao i jednog i drugog. Samnom je i soker rizično igrati, meni sekunda fali da poderem loptu.

20. ja bi verovatno krenula da vrištim i zvala muriju.

+1!

елем, и ја сам зезао ментално заостале у мом крају и било ми скроз фино

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.