Дал си човек ил си пизда?

1. Pa pročitaj, sranje su, daj minuse... Meni nije toliko važan skor da ga znam napamet, pa primetim ako mi neko da 20 minusa.

druže, bez uvrede ali ne znam zašto bih čitao tvoje definicije. nas dvojica smo potpuno različiti. ja pišem definicije, pravim postere i reakcije. ti ne pišeš. ti čatuješ ja ne. ti si kul, ja nisam. ti si mlad ja sam star. ne znam zašto se toliko interesuješ za mene.

2. Ne interesujem se ja za tebe, nego za mentalno zdravlje sajta.

3. он је џинџер, ти ниси... може то до сутра

едит: да ми не би јебали мајку за спам, још једном, добро вели џонован, само легнем на обојицу, издахну и проблем решен

4. Pani oni hoće da te šutiraju u glavu a ondulatori te ne brane.
    Onako između redova, ja bih Đembelog podero u baburu zbog Helene. Kapiram da mu ne bi bilo ništa.

5. Ja bih branio paninara al' ajd što je rekao da me ne voli to sam mu i oprostio, nego on minusura definicije sa preldžijama ;-) Sad je pušten na nemilost Ludog Čaka, a njega su Pantere obuzele. Nek mu je bog na pomoći sad.

6. neće mene kolega Vukajlijaš. znam ja da on sve ovo u najboljoj namjeri. eno i napisao je gore da mu je najveća briga mentalno zdravlje sajta. pošto je i meni ovdje najveća briga sajt znam da čemo nać zajednički jezik. :)

7. Ja bi' ga nogom zabo... Tu dileme nema, to bi uradilo 99% ljudi.

8. Вала нашли су место где живи цео онај 1 проценат лолололо

9. Evo ribe što rade. A da vidimo vas mudaši.

http://youtu.be/3Aewe-cTaHA

10. Hhaahaha, pa gdje ti nalaziš ovakve klipove

11. U suštini se ne bijem, nije to moj fax, al beše pre jedno godinu i jače gde sam morao da bijem. 3 klošara smarali nekog lika, on čovek kupio hleb i ide kući, verovatno, ne znam. Ja idem iza njih, oni pokušavaju da mu otmu kesu. Čovek se izmiče, moli da ga batale, vidi se da je dobar k'o duša... I ja ćutim neko vreme, čekam, i kad mu je ovaj jedan udario šamar, i čovek padne, tad sam ja krenuo. Pazi, 16 godina, usr'o se k'o pička, iskreno, jer oni imaju svi po 30, sigurno, ali sam krenuo, jebiga. Pomislim "Bože pomozi" i krenem. Zaletim se i ovog jednog patosiram odmah, potegao sam ga lepo u potiljak, pao čovek u nesvest, i ova dvojica se okreću i kreću na mene. Ja se povučem par koraka, čekam da se jedan dovoljno približi. Kurac moj, zakači me nogom, izbaci me iz ravnoteže i ja padnem. Kretoše da me šiju, ustanem ti ja nekako i potegnem ovog jednog par puta. Ja jednog bijem, ovaj drugi me vuče. Onaj čovek, s početka priče, što su ga smarali, počne hlebom da udara ovog jednog što me vuk'o. Posle uleteli neki random likovi i razdvojili nas.

Taj čovek što sam mu pomogao mi se zahvaljivao, kaže "Nemam pare da ti dam da kupiš sebi sok, izvini", ja kažem "Pa ko god da je bio, ušao bih da pomognem." I čovek me potapše po ramenu i ode. I dan danas kad me sretne na ulici javi mi se, pita kako sam i to. Mnogo dobar čovek, ali naleteo na kretene.

Kontam da bih ovom liku

Plasirao petu u vugla

bez razmišljanja. Jebiga, nisu to muda, ili tako nešto, to je jednostavno nagon adrenalina i kurac. Ljudima koji ulaze u ovakvu tuču je u glavi "Šta bude, biće."

EDIT: Jes da sam dobio po pički, al sam ih i ja potegao par puta, što se kaže, lepo.

12. bolje bije ova crna.

13. хахахахахха Мешјо боктејебо хахахахаха како кука лик

14. Сјетих се овог клипа, вазда се смијем кад видим. Колики малер треба да будеш :)

http://www.youtube.com/watch?v=mhxDnF_SW6k

15. Овај сад Лакијев клип...

Пази, разумљиво је тотално... Разумијем неке људе, гледај то је Њу Џерзи, тамо има ко зна колико људи, ко зна колико пијаница, чула се и нека жена која каже НЕМОЈ ДА ГА БУДИШ, јебига, тип носи алкохол у рукама, бескућник је, знаш ли колико ја таквих видим по Подгорици, ихаха... Клате се, врте, падну, заспу, али их знам, све исти...

Мој ујак се онесвијестио на једном мосту, имао срчани удар, не знам тачно колико је лежао на улици, а није бескућник, обучен је фино и све, мислим да је прошло више од 3,4 минута, а било је народа...

Неповјерљив је народ много

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.