Дал си човек ил си пизда?

1. Најјачи су ови што погледају и у фазону "Хммм, океј, пустићу лика да га дави и полако ћу се одаљити."

Ја мислим да кад бих се затекао у сличној ситуацији, да бих шутнуо нападача. Мислим, вероватно. Усрао бих се вероватно али сигурно се не бих полако удаљио као да ништа није било. И не бих то урадио да бих спасао јадног човека него јер сам неиживљена стока.

2. Okle znate što se tuku. Kaeš iskuliraj momak ovom što davi, ako ne - nabodeš ga i kraj. Ne odmah noga u cufa, ne radi se to tako kolega...

3. Luks objasnio, poštovanje čoveče, bravo.

Inače, bio bih ovaj sa fasadnom ciglom kao što reče čvor, neće se meni niko pred očima klat'.

I nikad nisam ispao pička, niti ću što se tuče tiče, naročito ako su ortaci u pitanju.

4. A, ako roditelj ovako odgaja svoje dijete, šta je on onda, nečovjek ili pizda?

http://blog.friday-nite.com/?p=6165

5. onda je on treba ga prebiti

6. Nadovezujem se na Lakijev post sa početka.

Pito bi ga majstore može rakijica?

7. kada opet pogledam snimak,sve vise verujem da je neko tesko namesteno sranje.ono,da ispadne da je skrivena kamera.kako to da se nije nasao neko impulsivan,neki kolerik,pa da ga odma raspizdi nogom u vugla.programeri i zene se pojavljivali...

8. Ne volim nasilje i izbjebavam ga kad god je to moguce ali ovde bih sigurno odvalio davitelja nogom u glavu. Posle bih potrazio onog debelog sto je snimao telefonom da porazgovaram sa njim malo.

9. да ти пребаци клип?

10. Debela kretencina sa telefonom je olicenje onoga kuda danasnje drustvo ide. Treba mu objaviti ime, da postane simbol mizernog karaktera, nema veze sto je samo skrivena kamera u pitanju, on nije znao da je to u pitanju.
    Postujem to sto su neki iskreno rekli da ne bi pomogli, u realnom zivotu ovih je svakako vecina. Mada su svejedno pickice, to sto su priznali ne menja puno stvari.

Samo jednom nisam pomogao, a da sam zeleo - kad je vozac tramvaja tukao nekog cigu na stanici, ljudi su maltene nezainteresovano gledali kako ga ovaj samara, a ja sam se nervirao jer sam tad imao povredjene ligamente na nozi, pa sam jedva i stajao. Podrazumeva se da ces ortaku skociti u pomoc, to se uopste ne racuna u pomoc - nepomaganje u ovom slucaju je kategorija pizde, sto daleko prevazilazi nivo pickice koja ne pomaze nepoznatima.

Takodje, kad god vidite da deca maltretiraju nekog vrsnjaka, obavezno im pridjite i nalupajte samarcine, tako se na vreme sprecava da postanu skotine, a i spasicete tog nesrecnika. Vidite sta se desi kad se na vreme ne spasu takva deca, ostanu neostvareni ljudi, pocnu da kace linkove ka svojim definicijama na svakom mogucem mestu.

11. Debela kretencina sa telefonom je olicenje onoga kuda danasnje drustvo ide.

http://youtu.be/aq8xV5C1su0?t=2m10s
    Objasnjeno.
    razgovor koji pocinje na 2:10

12. Na mene je jedan pijani lik vadio pištolj zbog toga što mu se nije svidio moj kačket (!?). Iskusno sam ga iskulirao (čitaj - ukenjao sam se u gaće).
    Da je imao kakav štap ili bokser - oštemao bih ga pa šta mi bog da. Al ovako....

13. Ja sam pacifista opaaa.

14. Ne volim da guram nos u tuđe nerazmirice ali verujem da bih ljudski odreagovao kad bih se našao u ovako ekstremnoj situaciji.

15. Ovaj debeli s telefonom je uradio jednu od najpametnijih stvari, ne znam zašto ga svi mrze. Uzeo čovek da snima, snimak je em legitiman dokaz kasnije na sudu em itekako može da odvrati kriminalca od izvršenja zločina. Zamisli daviš nekog i skontaš da te neko snima. Pa jebote sigurno nećeš da nastaviš, već ćeš ili da pobegneš ili da probaš da oduzmeš telefon čoveku koji te snima. Svakako debeli je uradio bolju stvar od većine koji su se napravili toša. Treba imati muda za to itekako.

I da se umešaš, šta onda? Rizikuješ da ovaj izvadi nož i da te izbode, a i otkud znaš o čemu se radi. Možda je ovaj koga dave u stvari bio napadač, a ovaj koji davi samo preduzima mere kako bi ga privremeno onesposobio.

Ja bih verovatno digao dreku, zalupao komšijama na vrata, možda izvadio telefon da zovem pandure, a napadač bi onda odustao i što pre pokušao da pobegne ako je dovoljno pametan.

16. Онија деда што налупа мајмуна циганског црног у бусу је херој и једно време је био интернет сензација :))

17. ja bi verovatno krenula da vrištim i zvala muriju.

Hehe, ja bih se prvo sakrila, pa zvala muriju i onda krenula da vrištim i bijem onim aparatom za gašenje požara, da je takva situacija u liftu. :)
    Bila sam svedok neke tuče na ulici, kratka tuča, (valjda su se rođaci podžapali ili neki prijatelji šta god da su) i sklonila sam se iza ćoška zgrade i pripremila telefon da zovem pandure a onda su prestali da se biju i svako otišao svojim putem. Inače, nikada ne znaš da li taj neko nosi pištolj a ovi su verovatno imali pištolje jer su bili krupni i u tamnim trenerkama i sa tetovažama. Posle sam nastavila svojim putem kao da ništa nisam videla.

18. Inače, nikada ne znaš da li taj neko nosi pištolj a ovi su verovatno imali pištolje jer su bili krupni i u tamnim trenerkama i sa tetovažama.

tetovažama

Džogeri neki.

19. Šta god da su, ipak nije lako biti svedok zato je bolje prvo sebe zaštititi u takvoj situaciji. Ne daj Bože da vidi kako telefoniraš dok stojiš ispred njih, nadrljao si ga.
    Kada je maltretiranje slabijeg u pitanju, bolje se na licu mesta dogovoriti sa nepoznatim likovima da se to maltretiranje prekine, sam ništa ne možeš uraditi.
    Dok mi žene, u većini situacija, ne možemo ništa sem da zovemo pandure telefonom i sklonimo se od nevolje što dalje. U nekim situacijama, žena može iskoristiti isključivo samoodbranu i da pobegne.

20. Kada je maltretiranje slabijeg u pitanju, bolje se na licu mesta dogovoriti sa nepoznatim likovima da se to maltretiranje prekine, sam ništa ne možeš uraditi.

Jesi izlazila ti kad napolje da pokusas da zivis stvarni zivot, daleko od tastature i monitora?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.