U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Mudro zboriš Đetiću, mada još Ustavno pravo nisam položio.
BTW E'O CNN JAVLJA DA JE PREMINUO HUGO ČAVEZ. DUKURAC.
znam da će mi zamjeriti društvo sa četa ali moram linkovati objašnjenje zašto se ne bih umiješao.
Jbte, izgleda da je stvarno umro Cavez... Ne znam sta reci a da ne zvuci trulo...
Covjek umire u liftu a paninaro koristi priliku da se izreklamira. Kakav si ti to covjek covjece?
Jes sad gledam CNN. Nek mu je laka crna zemlja.
'bo vas pas kakvo vam je to razmišljanje 'možda je imao dobar razlog da ga davi'. Jebote!
Samo zamisljam sebe kako zadrzavam lift i rijecima pokusavam da ih ubijedim da se urazume.
Čavez je umro u liftu?
И то... Много ли смо јајаца помели и млијека домаћега полокали још док нико није зна' што је афлатоксин, еееее....
Evo opet paninaro linkuje svoje definicije... Pa jebo majku, kako na svakoj temi možeš da nađeš definiciju da linkuješ, i to baš svoju?!
Mene sramota kokoškama u oči da pogledam...
Ja se ne bih mešao u tuču dva lerdija. Ne zbog svoje bezbednosti.
http://img94.imageshack.us/img94/646/37762ef27df446518d6fb9d.png
imam puno definicija. a svoje najbolje poznajem. možda bih linkovao i tvoje da sam ih pročitao. pozdrav :)
Nogom u vugla bez razmišljanja odma. 100%. Jednom sam u tuđem gradu u potpuno nepoznatom naselju u gluvo doba spasio neku ribu garantovanog silovanja, isto bez razmišljanja, s tim da sam trčao nekih 100tinjak metara do mjesta događaja a nije mi palo na pamet da je možda rizično. Ne, nije mi posle dala pičke, da odma odgovorim. Histerisala je dok nisu sišle komšije i odvele je u stan.
Pa pročitaj, sranje su, daj minuse... Meni nije toliko važan skor da ga znam napamet, pa primetim ako mi neko da 20 minusa.
Kako mu je glava divno pozicionirana za šut u istu. Ne bih propustio priliku.
па што не читаш? срамота од једног таквог угледног члана, да не чита туђе дефиниције...
да ми не би јебали мајку за спем, написаћу само да је видео фејк и геј, али да се ја нађем у тој ситуацији, нагласио бих им да је кућни ред на снази и да је забрањено скакати по лифту
И ја бих напуцо лика у главу. Прво бих гледао неколико секунди, протрљао очи у неверици, па опет гледао и онда бих га спичио.
Lepri bi samo legao na gomilu i riješio stvar.