Дал си човек ил си пизда?

1. bolje se na licu mesta dogovoriti sa nepoznatim likovima da se to maltretiranje prekine

Stvarno msiliš da može ovako ili troluješ?

2. Vučica21

...
    U nekim situacijama, žena može iskoristiti isključivo samoobmanu i da polegne.

Апсолутно се слажем.

3. bolje se na licu mesta dogovoriti sa nepoznatim likovima da se to maltretiranje prekine

Uz umereno podgrejan Earl Grej čaj, srednje pečene čajne kolutiće sa cimetom i tanane note melodije Šopena sa gramofona.

4. Jesi izlazila ti kad napolje da pokusas da zivis stvarni zivot, daleko od tastature i monitora?

Možda samo živim u malo drugačijem okruženju od tvog. Ljudi su malo saosećajniji od onih u urbanim sredinama. Možda sam nerealna, ali nije na odmet pokušati, ako ne može, onda idi sam glavom kroz zid i definitivno prolaziš sa najtežim povredama.

5. Hahahaha, e tu nema dogovora. :)

6. Jesi izlazila ti kad napolje da pokusas da zivis stvarni zivot, daleko od tastature i monitora?

Možda samo živim u malo drugačijem okruženju od tvog. Ljudi su malo saosećajniji od onih u urbanim sredinama. Možda sam nerealna, ali nije na odmet pokušati, ako ne može, onda idi sam glavom kroz zid i definitivno prolaziš sa najtežim povredama.

Lakse je bilo da napises NE.

7. Izvini što sam bila iskrena i nisam napisala ono što si očekivao da pročitaš.
    A nerealna jesam jer vidim iz vaših postova da živite u džungli i da ste, nažalost, okruženi đubradima od ljudi.

8. Lakse je bilo da napises NE.

a dobro si mi ti ovaj grki svijet ispitao. sama činjenica da ja i Vučica provodimo dosta vremena za kompjuterom, stariji od većine koji postuju na ovoj temi i navodi da živimo neke mirne živote i da ne rešavamo svoje probleme kroz fizičko nasilje. svako ima stresa u svom životu, na ovaj ili onaj način a ljudi nenavikli na fizičko razračunavanje će uvijek pokušati da pričom riješe problem, ukoliko je moguće. ili će da se sklone. nemamo svi ratoborni gen.

9. Prosta matematika, morao bih da reagujem ma koliko govno pojeo. Nije to hrabrost dovoljno sam godina sprcao da znam da su cesto stvari kontra od onog sto izgledaju (ovaj sa maskom je npr. mosadovac koji davi nacistu koga su do sada cuvali svi zivi), nego jednostavno ne bih mogao da zivim sam sa sobom kada bih se okrenuo i otisao.
    Devedesetineke podjem kuci iz grada i sretnem drugara, kaze ajd da svratimo u neki kafic pa cemo zajedno kuci. I svratimo i neki lik mu nesto prica, kaze ovaj oce da se bije samnom. Reko dobro sta sad. I izadju oni napolje, a oko njih se napravi krug i svi udaraju mog drugara, njih desetak. Ja popizdim i udarim jednog otpozadi, on padne i krenem da se bijem sa drugim, i u tom momentu me stigne bejzbol palica u glavu. I ja pokusavam da ustanem al ne mogu, i podignu me neki likovi, a taj sto smo se bili mu se unosi u facu, Sta jedes govna ti, a, a A! I ja cim mi se vratila koordinacija ga puknem pesnicom, i tu me ovi puste i onda me svi kolektivno isutiraju.
    Posle sam se fokusirao da nadjem onoga ko me je puko palicom, i prebio sam dvojicu koji su prebacivali odgovornost na jos pet njih, i na kraju sam digao ruke. Nikad nisam saznao ko je.
    Posle sam u vojsci pogazio sebe, cutao kada sam hteo nekome da iskopam oci, sve u cilju da zavrsim sa tim. I dan danas vucem posledice.
    Sustina je da ne ispadnes pizda u sopstvenim ocima.

10. Prije 4-5 godina u Sarajevu trojica mangupa maltretirali nekog klinca u punom tramvaju, onako bez razloga kako to Luks kaže. Niko nije htio da priđe da pomogne djetetu. U jednom trenutku mangup izvadio nož i ubo dijete. Mali umro od posljedica ime mu je Denis Mrnjavac izguglajtte. Niko nije htio da mu pomogne, pa ni da se dreknee na ovu trojicu.

11. да.

Ох, ово је најлепши дан у мом животу, знао сам да ћеш пристати! Заказаћу Хотел Метропол!

12. Mešo, što ti to znači?

13. Šala humor i komika. :)

14. Kada je maltretiranje slabijeg u pitanju, bolje se na licu mesta dogovoriti sa nepoznatim likovima da se to maltretiranje prekine, sam ništa ne možeš uraditi.

ovo sto vucica predlaze ne bi proslo ni u kanadi

15. Prije 4-5 godina u Sarajevu trojica mangupa maltretirali nekog klinca u punom tramvaju, onako bez razloga kako to Luks kaže. Niko nije htio da priđe da pomogne djetetu. U jednom trenutku mangup izvadio nož i ubo dijete. Mali umro od posljedica ime mu je Denis Mrnjavac izguglajtte. Niko nije htio da mu pomogne, pa ni da se dreknee na ovu trojicu.

To je ono o cemu pricam, da je tim pavijanima neko na vreme podelio vaspitne samarcine da se ujedu za plecku, ne bi im vise palo na pamet da bilo koga sikaniraju, a kamoli jos da testiraju granice i "bocnu" nekoga nozem. Dakle, svaki put kad vidite da deca maltretiraju jednog, pridjite i podelite sljage, samare, voleje, u zavisnosti od prestupa i velicine izgrednika.

16. To je ono o cemu pricam, da je tim pavijanima neko na vreme podelio vaspitne samarcine da se ujedu za plecku, ne bi im vise palo na pamet da bilo koga sikaniraju, a kamoli jos da testiraju granice i "bocnu" nekoga nozem. Dakle, svaki put kad vidite da deca maltretiraju jednog, pridjite i podelite sljage, samare, voleje, u zavisnosti od prestupa i velicine izgrednika.

Znači za ovo, svaka ti se dala. Ovo će možda biti malo offtopic, ali moram da se nadovežem na Jerichovu priču. Treba malo mlatnuti ove što se kurče, posebno klince. Jer ja se sjećam kad sam bio klinac, na igralištu igraju stariji likovi basketa, samo me pogledaju i ja znam šta treba da radim: da odem do kafane u blizini i da im donesem dvije flaše vode. To se podrazumijevalo. A danas, ja kao pripadnik starijih koji s vremena na vrijeme dođu na basket, fino zamolim klinca da nam donese flašu vode, iz te iste kafane u koju sam ja kao dijete išao, i on mi 'ladno pokaže srednji prst. Ja da sam to uradio kad sam bio mali, meni bi udarili par vaspitnih, i nikad mi ne bi palo na pamet da opet pokažem takvo nepoštovanje. Zato treba lupiti par šamara, da se nauče pameti da moraju da imaju respekta.

17. Tako drugar moj igrao samnom lopte, i šutnem je ja u... daleko, kad neki klinjo se tu pojavio i ja mu lepo kažem "baci loptu mali" kad mali dođe, pljune druga u patiku i pobegne.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.