Дал си човек ил си пизда?

1. Сећам се кад сам једном излазио са екипом у БГ и почне онај дрогирани Видојковић да нас прозива и ја им наредим да га ишутирају, па било нас дваес сигурно. Убију га они ко пичку. И на крају ја приђем и шутнем га у ребра.

2. Ne bih ništa uradio, sačekao bih sledeći lift. Tako sam preveza jednoga momka u hitnu kad su se sprštili s motorom kroz ogradu i on me sad đe god vidi crnjači pričom kako sam mu spasio život, a uoppšte nisam, lik se samo malo ugruva bio.

3. И откуд знате због чега га дави?

4. Džofri, ti se ponosiš onim gore što si napisao?

5. Било ми глупо да га кад и сви, као пичка нека.

6. da je identična situacija kao u liftu, normalno da bih pokušala da se umiješam i razdvojim ih nekako, sigurno da uvijek imam uza se nešto čime bih se mogla braniti
    al' da lik ima pištolj ili nož, što su sasvim realne situacije, jebiga onda, vjerovatno bih pobjegla i zvala policiju

7. Bravo Dzofri, nek si mu pokazao!!!

8. Мали дискурс са теме, ал да замислимо следећу ситуацију: отвара се лифт и лик који дави већ убио овог види тебе као сведока и креће да те задави! Аха!1 Или још боље, овај што је дављен вади нож убија давитеља и креће на тебе јер си очевидац!1

9. Verovatno bih dograbio prvi štap koji mi je pri ruci i pravio se da sam slep.

10. Dobro bre ljudi, jel umete da razlikujete situaciju kad dave/tuku/kinje coveka, i kad to isto rade Vidojkovicu? Majka mu stara, treba malo mozak ukljuciti, nije isto kad neko sutne stene iz cista mira i kad neko glodje svinjsku kolenicu na svadbi.

11. Сећам се кад сам једном излазио са екипом у БГ и почне онај дрогирани Видојковић да нас прозива и ја им наредим да га ишутирају, па било нас дваес сигурно. Убију га они ко пичку. И на крају ја приђем и шутнем га у ребра.

hrabro

12. Niste trebali da ga bijete Džofri, sad će taj šupak knjigu o tome da napiše. U tri toma.

13. Zimus ja i drugar setali i na pocetku Dunavskog parka u NS neki momak sedi i izgleda kao da se smrzava (scena: mrsav lik, trese se, ima stake, sa nosa mu visi kapljica i malo deluje kao beskucnik). Mi prilazimo i kao jel treba pomoc. On kao "Ne ne, sad ce doci po mene" ali je to toliko nerazgovetno i tiho izrekao da vam ne mogu opisati. Verovatno se malo uplasio sto mu dvojica prilaze iz nevezuse i oce da mu pomognu. I mi sta cemo napravimo krug po parku nekih 5-10 minuta i krenemo nazad. Lik i dalje sedi. Opet prilazimo, reko daj da ti pomognemo, da pozovemo nekog, taksi, bilo sta. On kao "de me podignite samo da mi krene cirkulacija, ne osecam noge" opet istim tihim mucajucim nerazovetnim glasom. I tu mi s njim, ne mozemo ga ostaviti. I kao daj da zovemo, daj neki broj. On kao "Imam telefon tu negde u dzepu ili u torbi". I sad jos nadrealnija scena, mi ga onako malog (nisam ja krupan uopste, al on je bas sitan i mrsav bio) predzepavamo i vrndamo po torbi i ljudi prolaze i niko nista. I tu mi nadjemo telefon i nazovemo tog lika sto je trebao doci po njega kaze "dolazi za 5 minuta" i tu mi polako krenemo prema putu (nekih 10 metara od klupe) i isli smo pa brat bratu 5 minuta, jer nije hteo da ga nosimo. Jedva nekako smo ga ubacili u kola a on nas je pozvao na koncert hora ometenih u razvoju.
    uglavnom lik se trebao s nekim naci da ga vozi na taj koncert da peva i krenuo je ranije, al je seo na klupu da popije lekove i vise nije mogao ustati, sto od zime sto od nogu koje su delovale slabasno kao da ima neku paralizu...

14. ma ne treba se mesati u sranja ravnopravnih nepoznatih ljudi...zajebi...mozda mu je ovaj silovo cerku,pa ovaj uzeo da ga davi,a ti ga sutnes na volej u glavu,lolo

15. Ja sam se uvek tukao protiv jačih, jebemmu, sad kad razmislim, nije mi nikad palo na pamet da se bijem sa slabijim ili sa ravnim sebi. Verovatno sam zato u 80 posto tuča i dobio batine.

16. izvadio bih kurac i počeo da drkam

17. Rekao bih za sebe da sam čovek na mestu a drugi kažu da sam pizda... Svako ima svoje mišljenje, nažalost.

18. Bogtejebo, citam temu i malo malo, neko branio nekog mentalno retardiranog lika. Nisam ni znao da ih toliko ugnjetavaju, materemi odo sutra do grada traziti nekog ometenog da ga branim, pa da se i ja ovde pofalim...

+1

Ne znam šta bih uradila, fizički ne znam da li bih mogla ikako uticati, možda onim protivpožarnim aparatom bih ga klepila, ali policiju bih svakako pozvala, pošto sam bila jednom u takvoj situaciji, u našoj bivšoj dvorišnoj kući su se dvojica komšija koji se inače ne podnose krenuli prvo svađati, pa je jedan potegao nož.

Sećam se jednom kad sam sa drugaricom vežbala za kros na vojnom stadionu kao klinka, mislim da sam bila četvrti razred, imala sam deset godina, i prišle nam neke devojke, mislim da su bile sedmi-osmi razred, tako, i stale da pričaju šta mi radimo na njihovom stadionu, a duplo veće od nas, taman su htele da nas tuku. Onda je došao neki dekica i odma' su pobegle k'o opaljene, pa nas je pitao da li smo dobro, i hteo da nam da Halo karticu da pozovemo roditelje.

19. Sustina je da ne ispadnes pizda u sopstvenim ocima.

Zbog ovoga sam i dobijao batine pretežno. I kad sam znao da ću da najebem, opet sam išao pod pesnicu, jer kad nisam, to me kidalo mesecima. U situaciji kao na klipu skočio bih sigurno.