Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Jel taj katarak neka posebna vrsta raka ili šta?
А што не би чај попиЈо? Што мора да проспе?
JA OFTALMOLOGIŠEM!
ko još pije kamilicu, to je samo za ispiranje :)
Озбиљно, мени је ово помогло, уради како ти Брус вели
Ја пијем. Касам сељак чоек, навико. :)
Koko Bil nikad neće odustati.
http://img400.imageshack.us/img400/647/coccobill38kl.jpg
Koko Bil je besmrtna legenda :)
I hodajući kulen.
Mislim da nema niceg crvenog. Definitivno idem oftamologu
Ja volim kamilicu, a u životu nisam vido selo. Mada uvek najradije biram crni. S mlekom. Ne zajebavaj se s očima, čuvaj ih ko oči u glavi. Tutanj kod lekara.
prvo na opštu praksu i ne zaboravi da pomeneš glavobolju
Očni pritisak možda?
Posetih cika docu. Rekao je da nije nista alarmantno, prepiso mi Betoxin, evo sad je sve normalno, ali boli glava...
I zub boli kad je supalj he he
Tako je i mog pokojnog prađeda Radivoja bolilo. Pokoj mu u duši :(
Bedoxin. Vitamin B. Znaci da doktor misli da si obican hipohondar. Jos ako si mu prosip'o Nicea i sranja, dobro te nije isutir'o iz ordinacije.
koliko imaš godina? ako si negde od 15-20 manjeviše, to se dešava u tom periodu, i nema neke veze sa očima, već je često od stresa, hormona, emocija, puberteta itd. meni se to dešava jer unosim mnogo kofeina, možda je i od toga
Шта подразумеваш под "много кофеина"?
Bedoksin ima sedativno dejstvo (tako bar kažu) i konta da će ga smiriti....
AL TI JE ŠUKNO DOKTOR AHAHAHAHAHAA