Prijava

ЦИКЛОНА ЗА МОДЕРАТОРА! КАЈЗЕНЕ РЕАГУЈ!

Ja ne znam odakle ti ovo al nema veze sa mozgom postoji tuce definicija koje su za minus al ne i za brisanje i još više onih koji su za plus al ne i za odabrane

Vecini

Dođe Zyclon i ojeba sa predlogom.

Za!,dabome.

Ја предлажем да при постављању дефиниције буде негдје и прозорче у које би се убацивао неки јутјуб линк, да нам мелос у позадини кад уђемо у ту и ту дефиницију дочара ситуацију. Тако би рецимо на дефиницији о прелџијама у позадини шизили Жаре и Гоци, а на дефиницији о металикама Металика. И тако то.

sacu ja otvorim temu da mi odaberete defku niste odavno, a trudim se.

Dobra ideja zajk, ali da nema malo puno predlozenih?

Predlog podržavam, mada možda ne bih dozvolio tu opciju za prvih 300 autora, nego recimo gledajući ona priznanja, da recimo svako ko može da menja boju na četu (medalja ali samo na definicijama) može ujedno da učestvuje u uređivačkoj politici naslovne strane koristeći ovo dugme.

Predlog podržavam, mada možda ne bih dozvolio tu opciju za prvih 300 autora, nego recimo gledajući ona priznanja, da recimo svako ko može da menja boju na četu (medalja ali samo na definicijama) može ujedno da učestvuje u uređivačkoj politici naslovne strane koristeći ovo dugme

Ovo zvuči smisleno. Stim da bi ja bio još rigorozniji u odabiru autora kojima će ta opcija biti omogućena...

Odrediti koja od titula (znacka, pehar), kao nagradu donosi mogucnost da jednom u tri dana kliknes na to novo dugmence. Zavisno od toga da li titulu imas na defkama, posterima, reakcijama, mozes za odabir predloziti defku, poster, reakciju. Etogac.

Edit: S fona sam, Hogar vec predlozio. To je po meni najbolje.

Ај само модератори да могу да предложе за одабране, шта кој курац.
Јесте ви свесни да има људи у првих 100 који палац немају, еј?!

Ај само модератори да могу да предложе за одабране

Oni neka predlože, a ti vidi da li ćeš odabrati ili ne. Na tebi je.

zaniljivo, al da može samo 1 dnevno i da ne mogu autori ispod 1000 ili 2000 zbira glasova za defke da glasaju...
btw najlepši sam

Предлог је одличан. Одавно је требало обрисати све предлоге који су одабрани, као за реакције.

Ја сам исто помислио на дугме јуче-прекјуче након што сам напис'о онај пост како треба пооштрити правила на теми за предлагање. Добар је овај предлог, ал' наћи ће се и ту нека рупа у систему. Мислим да ће неким истакнутим ауторима тако свака дефиниција бити предложена, а и неким другим из лајкерске секте доста глупости к'о и до сада.

Ја сам више за то да остане тема са правилом од три дана, али да се прочисти, односно да се побришу дупли предлози и "+1" коментари. Е, а то дугме би мог'о да стисне само модератор, као што је модератор једини могао да дода ноту реакцији. И тако кад неко следећи пут предлаже, мора да обрати пажњи на то да ли је дефка обележена као предложена ил' не. Без дуплих предлога, као и кад се обришу одабране, она тема ће имати једно 2 трећине страница мање и модератори ће имати бољи преглед, па можда неће убудуће бежати од ње.

Protiv. To bi dovelo do jednog: nepotrebnog a glomaznog spiska koji bi moderatori najverovatnije ignorisali. Jer koji god princip ograničavanja da primenite, opet će se svesti na to da rutinski omiljenuješ defku i da je isto tako rutinski predložiš za odabrane. Meni je mnogo smisleniji šadašnji metod preko teme na forumu, jer ipak zahteva malo truda i skoro svako će da razmisli da li neka defka stvarno zaslužuje naslov. A koliko pratim, predloge sa teme modovi često uvažavaju.
Edit: tek sad videh zyclonov predlog, nije loš ali je glomazan i siguran sam da će da traje u vr' glave 2 nedelje.

е а рецимо на предложене дефке да се стави дугме и онда ми као гласамо само за те...то није лоше лололо мислим да је то неко предложио ал ја тек сад скапиро, па да кажем хехе

Jbg, ja se nadao da modovi gledaju onu temu. Kacam naivac :(

Ja predlažem da se već jednom pošalju one nagrade ljudima koji su ih osvojili na nadmetanju u muzičkim reakcijama. :)

Може да се закључа тема, ово са гласањем на новој теми је преврх! Циклоне мађијо!!
ОПЛЕМЕНИМО НАСЛОВНУ ЗАЈЕДНО!

Ја предлажем да при постављању дефиниције буде негдје и прозорче у које би се убацивао неки јутјуб линк, да нам мелос у позадини кад уђемо у ту и ту дефиницију дочара ситуацију. Тако би рецимо на дефиницији о прелџијама у позадини шизили Жаре и Гоци, а на дефиницији о металикама Металика. И тако то.

Da se čovek zapita da li je ozbiljan ili ne. :)