Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Šta mislite o Danilu? Jeste li gledali neke od njegovih epizodnih uloga? Njegove ideje u vezi politike i crkve...
Po meni jednu od najboljih uloga je ostvario u Portretu Ilije Pevca.
dobar je u Laf u Srcu, moja studentska životna priča, samo bez brkova.
matoree oblacxe, ajde budi dobar, pa odradi post od par jovicica jer o njegovim politickim uverenjima nemam pojma. Kao ni verskim.
jedan od najboljih nutricionista svog vremena
Neću baš toliki. Zalagao se da veronauka bude obavezan, a ne izborni predmet. Za povratak seljačkog vaspitanja i monarhije.
Највећи цар!
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/5646_441365895940045_1959569581_n.jpg
Bio je instruktor jednoj vojnoj jedinici za vreme rata 91. godine...
Објашњавао како одсећи главу усташи у што мање потеза.
А веронаука није обавезан предмет у Србији у основним школама?
bira se između veronauke i građanskog. Što je podvodi pod fakultativan predmet Sreto...
Није обавезно ни су средњој а не у основној.
Мени је најјачи у улози Шћепана.
oblakmatori
Neću baš toliki. Zalagao se da veronauka bude obavezan, a ne izborni predmet. Za povratak seljačkog vaspitanja i monarhije.
ha! pa tek sad imam negativno mišljenje o njemu!
inače, ranije i nisam imala neko baš pozitivno mišljenje o njemu, iz potpuno nepoznatog razloga. ali, verujem tom svom osećaju (koji je upravo dobio malecno utemeljenje) jerbo neke ljude jednostavno ne mirišeš, i par puta se to mje "nemirisanje" ispostavilo opravdanim...
čuš! da trujemo decu veronakuom! užas...
Po meni je Lemaja naš najbolji glumac, takođe mi se sviđaju ti stavovi...
http://www.youtube.com/watch?v=5ihFI75Y0ck
jbg, šta ću kad nisam poklonik filozofije palanke...
edit: sad sam pogledala ovo... alkos says: "da se zna ko đe šjeda, da se zna čija je postelja".... bog da mu dušu prosti, al meni da je ovo u lice rekao, opušteno bi dobio mavaši u glavu....
Ima i toga. Ja sam seljačko dete, pa mi se sviđa to...
nema to nikake veze dal si sa sela il iz grada. i moj dečko je seljačko dete pa nije u fazonu da treba da živimo u srednjem veku...
po meni su to razumne ideje, ali neću sada o tome...
ma daaaj, šta ti je razumna ideja? da indoktriniraš decu da ljube ruke popovima koji se bogate na grbači sirotinje? ili da žena mora da zna da joj je mesto u kuhinji? ili kad se razboliš da ideš kod seoskog vrača umesto kod lekara? ajde bogati....
Verujem da nije mislio na takve stvari. Istina je da danas nema nikakvog reda...